Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Personliga Presenter

Personliga Presenter: Ge bort en unik gåva

Tycker du det är svårt att komma på vad du ska ge någon i present? kanske letar du efter en present till någons födelsedag eller bröllop? Ovasett tillfälle så är det aldrig kul att ge något som alla andra ger eller som personen aldrig kommer att använda. Ju mer unik och speciell presenten är desto större chans är det att personen kommer att uppskatta den.

Här på vår sida har vi tusentals av presenter som kan personaliseras. Men innan du tar en titt på alla våra presenter så vill vi ge dig lite tips och idéer om alla möjligheter som finns.

Ge din present en personlig touch

Det unika med alla våra presenter är att du kan personalisera dem nästan exakt så som du vill. Du kan ladda upp ett foto, bild eller logo som antingen trycks eller graveras på presenten (beroende på vad för sorts present det är). Du kan även lägga till ett namn eller personlig text. Sen har vi självklart flertalet färdigjorda designs du kan använda dig av. Men om du är väldigt kreativ själv så kan du självklart ladda upp din egna design.


Graverade glas
Bebispresenter
Tallrikar med egen design
Muggar med eget foto

Välj mellan tusentals olika presenter

Eftersom vi alla har olika smaker så har vi ett extra stort ubud av olika sorters presenter. Du hittar bl.a. utsökta presenter så som choklad, godis och läckra drycker, men också användbara gåvor som skärbrädor och förkläden.
Se alla presenter med namn >>
Se alla presenter med foto >>


Vem vill du överraska med en present?

Som ni ser har vi många olika typer av presenter. Så för att göra det lite lättare för dig att hitta den perfekta presenten har vi även specifika kategorier till vem du vill överraska. Vill du köpa något till honom eller letar du efter en present till henne? Eller du kanske vill ge något trevligt till din lärare för att tacka honom eller henne för det fantastiska skolåret? Oavsett vem det är, så har vi någonting som passar!

Vem ska du överraska?För vilket tillfälle letar du efter en present?

Vi har naturligtvis också tänkt på alla de olika tillfällena som du kanske vill överraska någon. Det finns verkligen många goda skäl till att överraska någon med en personlig present. Kanske är det någon som gjort något speciellt för dig och du vill ge dem en tackpresent. Eller är någon i din närhet sjuk och du vill ge honom eller henne en krya på dig present? Sen får vi inte glömma alla de festliga tillfällena som till exempel en årsdag, bröllop, eller födelsedagsfest. Oavsett tillfälle så hoppas vi du hittar en personlig present som passar.Designa din egna present

Har du lyckas hitta en fin present? Då kan du enkelt personalisera den i vår editor, så du får den precis så som du vill ha den. Så här går det till:

  • Först laddar du upp ett fint foto eller bild
  • Du lägger till namn eller valfri text
  • Om du inte vill lägga till ett foto så kan du istället välja en design
På bilden nedan kan du se hur online-redigeraren ser ut, där du kan enkelt skapa din personliga present!


Visste du att du med varje present så kan du eneklt lägga till ett gratis kort med ett personligt meddelande på? Så du slipper köpa ett presentkort i efterhand!


Låt din present bli levererad direkt till mottagaren

När du har personaliserat din present är det dags att välja var du vill att presenten ska levereras. Vi kan antingen leverera den till ditt hem så att du kan ge presenten själv eller direkt till mottagarens hem. Perfekt ifall du av någon anledning inte kan träffa personen. Vi inkluderar inte en faktura någonstans, så du behöver inte oroa dig för att mottagaren av misstag ser vad du betalade för presenten.


Hittade du någonting du gillar? Dela gärna med dig på vår Facebook sida.