Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Om du har god vän eller släkting som tycker om att koppla av med ett gott glas whisky, varför inte överraska hen med en whiskypresent som du designat med foto, namn, logotyp och/eller text? Vi har ett omfattande sortiment av whiskymärken som finns att tillgå med tryck eller gravyr.

15 Gåvor

Ge whiskyälskaren en personlig whiskey

Uisge beatha - Livets vatten. Ordet whisky kan härledas från gaeliskans Uisge. Whisky är en present som oftast är lika rolig att ge som att få. Med en lyxig trälåda blir det dessutom ännu roligare. Om du känner någon som ibland kan njuta av ett glas whisky efter en lång arbetsvecka, så hittar du hos YourSurprise ett antal whiskys som passar de flesta. En del vill ha en whisky som luktar och smakar som en hamn från 1700-talet och andra uppskattar en mer lättdrucken whisky som inte är alltför kraftig eller rökig. Dessa goda drycker kan man naturligtvis dricka rena som de är, men med en liten aning rumstempererat vatten i glaset så får man oftast en helt annan smakupplevelse. Ett annat tips är att äta en god bit riktigt mörk choklad samtidigt. Detta ger verkligen en smaksensation! Whisky kan även med fördel användas i olika cocktails. Whiskypresenten kommer i en lyxig trälåda som du själv kan personalisera med ett foto och en text. Överraska någon med en god present redan idag!

Single malt whisky

Single malts eller single malt whisky kommer från destillationer av samma producent på samma plats. Detta betyder att single malt whisky är whisky som destilleras vid ett destilleri. Detta är också tillverkat av en enda typ av maltat spannmål. Skotska purister hävdar att single malt är den bästa tillgängliga whisky eftersom den bär den ursprungliga smaken av drycken utan blandning av olika sorter. De betraktar faktiskt blandad whisky som en underlägsen dryck. Sant eller inte, vi är alla vår egen specialist eftersom smaken kan variera otroligt mycket från person till person. I vilket fall som helst, single malts är oftast de drycker man ger sina affärsrelationer när man man vill tacka för det gångna året och det fina samarbetet. Hos YourSurprise kan du hitta följande single malts: Dalwhinnie 15 years, Glenmorangie original, Highland Park 12 years, The Balvenie, Ardbeg och Laphroaig,

En Ardberg på tio år är ett utsökt val när du vill ge någon en fin present. Detta är en Islay single som är kraftig och rökig med en komplex doft av bland annat frukt och choklad med en rik och kryddig smak.

Laphroaig 10 år är en kraftig och rökig whisky med en väldigt spännande smak. En intensiv smak med utdragen eftersmak samt doft av rök och torv. Ett utmärkt dryckesval för de regniga höstdagarna när man sitter framför brasan. Gärna med en bit god pralin

Blended whisky

Blended Whisky är oftast en blandning av malt och grain whisky från ett eller flera olika destillerier som blandas för att få fram en viss smak i den färdiga produkten. Ett av de mest kända märkena på denna marknad är Jameson. I vårt sortiment hittar du följande blended Blended whiskys: Label 5, Glen Talloch, Peaky Blinders Whiskey, The Famous Grouse och Jameson.

Whiskey eller Whisky?

Den som har ögonen med sig ser att denna gyllene drycks namn ibland stavas annorlunda. Detta beror lite på vart detta Uisge beatha har tillverkats. I Amerika och Irland säger man whiskey medan man i till exempel i Skottland, Japan, Kanada och Indien säger whisky.

Whiskeypresenter

Man kan naturligtvis ge en flaska whiskey inslagen i en fin presentkartong och ge till mottagaren, men man kan naturligtvis också välja att göra det lite annorlunda. Alla whiskypaket hos YourSurprise kommer med en lyxig trälåda du kan personalisera. I vår editor kan du ladda upp ett foto, en bild och du kan lägga till en text eller en hälsning. Så skapar du enkelt och snabbt en unik present! För att komplettera presenten och och verkligen sätta punkten över i, så kan du även låta gravera ett whiskeyglas med mottagarens namn. Dessa glas graveras med högkvalitativ lasergravyr.

Skotsk Whisky

Vill du överraska någon som tycker om skotsk whiskey? Även här kan du sammanställa en fin present i lyxig trälåda med foto och text. Det finns olika skotska whiskys man kan stöta på. Ett par av dessa är Blended scotch whisky vilket är produkten av både malt whisky och grain whisky från olika destillerier som blandas. Blended grain scotch whisky är däremot en whiskey gjord på single grains från två eller flera destillerier. Single grain whisky är oftast känd för att vara lätt och mild. Sedan har vi Blended malt scotch whisky som förr hette vatted malts. Detta är blends av endast single malt från två eller fler destillerier som blandas för att skapa nya produkter med andra karaktärer. Hos YourSurprise hittar du: Dalwhinnie Glen Talloch Glenmorangie Highland Park Label 5 The Balvenie The Famous Grouse Laphroaig

Irländsk Whiskey

Den irländska whiskey däremot är gjord av omaltat korn och är känd för sin mjuka smak och toner av vanilj. Detta gör även att den används ofta i blends på grund av dess smakegenskaper, även om den kan vara rik och kraftig i smaken. En ganska romantisk historia om den irländska whiskeyn är att när en irländsk författare eller diktare grät bestod tårarna av whiskey. Whiskey var deras favoritdryck och användes för att väcka upp deras kreativa skrivarprocess om de tappat sin musa Hos oss hittar du följande irländska whiskeys: Peaky Blinders Whiskey Jameson

## Amerikansk Whiskey

Den amerikanska whiskeyn är oftast gjord av majs, råg, vete eller korn, även om maltwhiskyn har gjort sitt intåg på andra sidan pölen. De vanligaste whiskysorterna i amerika är: Straight Bourbon, Straight Rye, Straight Tennessee, Straight Corn Whiskey och Corn Whiskey. Alla med olika regler för tillverkningen, men den största skillnaden ligger nog i att amerika jäser vörten i öppnar träkar istället för slutna stål- eller koppartankar. Oftast är den Bourbon som används i drinkar. Hos YourSurpise hittar du: Jack Daniels

## Graverade Whiskeyglas

När man väl har tid att sätta sig efter en lång arbetsvecka för att njuta av en god whiskey skall man naturligtvis göra det med ett whiskeyglas! Varför inte då göra detta ur ett graverat whiskeyglas. Låt gravera glaset med namn, kanske ett datum och kanske en av våra färdiga designs som du enkelt hittar i vår editor. Det finns designs för jul, farsdag, födelsedagar och kärlek.