Personlig whisky
Vad våra kunder säger
9.6
Se alla 212 recensioner
Winnaar Nationale Thuiswinkel Awards!
ElisabethPublicerades 13-01-18

"Snabb leverans. Supersnygg och rolig present. "

10 av 10
ClaesPublicerades 02-01-18

"Tacksam för den hjälp som Laura på Kundservice fixade. Produkten (Ölglas) var till full belåtenhet. .."

10 av 10
MonikaPublicerades 30-12-17

"Supernice quality and fast delivery! ⭐️"

10 av 10
Ge whiskyälskaren en personlig whisky!

Whisky

Whisky är en vätska som kan konsumeras vid alla tidpunkter. Du kan använda kvällen för att avnjuta ett glas whisky, men det är också populärt som aperitif.

Whisky kan drickas på olika sätt; rent, med is eller med ett glas vatten. YourSurprise har några fina whiskysorter att välja från.

Du kan överraska en riktig whiskyentusiast med en härligt rökig whisky i en trälåda som du designar själv. Locket på trälådan kan skräddarsys med ett namn eller text.

Whisky är en uppskattad present till en födelsedag, jubileum eller något annat festligt tillfälle. För varje mottagare kommer du absolut att kunna hitta en välsmakande whisky.

Whiskytips

Whisky finns i alla sorter och smaker, från unga till gamla, från Irland till Skottland.

Vill du ha en lättare whisky för en varm sommardag? Välj då en flaska Glenkinchie, 12 år, en underbar, ljus och blommig whisky. Glenkinchie har en frisk smak och är en idealisk whisky som aperitif.

Vilken whiskykännare kan du göra lycklig med denna smakfulla present? Whisky är roligt att ge, speciellt när du beställer det med en personlig kista, täckt med namn eller text.

Tips: de Dalwhinnie, 15 år

Vi har en härligt fruktig whisky från Skottland, de Dalwhinnie, 15 år. Denna whisky har en aromatisk doft av ljung och en söt fruktig kärna. Dalwhinnie har smaker som honung och vanilj följt av inslag av citrusfruter. Den tar dig till Skottlands hedar i en klunk!

Tips: Laphroaig, 10 år

Om du vill ha en solid och rökig whisky då Laphroaig 10 år ett bra val. Denna fylliga maltwhisky är vacker guldfärgad och har aromer av torv och rök. Whiskyn har en söt smak med en uttalad lång eftersmak. Perfekt för en regnig kväll.

Tips: The Macallan Fine Oak, 10 år

The Macallan Fine Oak 10 år är en fyllig och rund whisky med en mjuk smak med inslag av trä. Whiskyn har en halmgul färg och aromer av torkad frukt och honung. Gör denna whisky med en träkista till en personlig och välsmakande gåva.

Tips: Glenn Talloch

Glenn Talloch är den perfekta whiskyn för att göra läckra drinkar. En stor klassisk whisky från Skottland med en frodig färg och en rökig doft av blommor och frukt. Den kan även användas till smakfulla såser.
+ Läs mer...