Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

En unik personlig Oreo-present

De bästa valen för dig

XXL Oreo presentrör

XXL Oreo presentrör

Presentburk med Oreos

Presentburk med Oreos

XXL Oreo presentrör

XXL Oreo presentrör

Presentburk med Oreos

Presentburk med Oreos

Personliga Oreo-gåvor: skapa dina egna skräddarsydda Oreo-kakor

Oreo är det välkända varumärket för de ikoniska läckra svarta och vita smörgåskakorna. Med sin rika kakaosmak och den lena vaniljkrämfyllningen har Oreo över hundra års historia, ända tillbaka till 1912!

YourSurprise och Oreo har skapat det ultimata Oreo-ögonblicket: en personlig Oreo-gåva som kan personifieras med namn, text och/eller foto.

En unik personlig Oreo-present

Föreställ dig ditt favoritögonblick med Oreo. Är det att vrida isär de två halvorna för att avslöja grädden? Eller är du kanske en dunker? Det spelar ingen roll hur du njuter av din Oreo, den universella sanningen är denna: varje tugga är en upplevelse att njuta av, en resa in i en värld där smak, konsistens och aktuell nostalgi regerar.

YourSurprise vet hur mycket du älskar Oreo och har tagit fram en exklusiv XL-present. Ibland är mindre mer, men inte när det gäller ett paket med läckra Oreo-kakor!

Vår XL Oreo-tub kan personifieras med namn, foto och/eller text. Det gör den till en utmärkt present till någon du tycker om, som tackgåva, ett sätt att säga grattis eller "jag älskar dig".

Så här gör du din alldeles egna Oreo-present personlig

Det är enkelt att skapa din egen Oreo-present! Välj din present från vårt sortiment, klicka på "Börja anpassa", lägg till din personliga anpassning: ladda upp ett foto, lägg till ett namn eller en text. Fortsätt till kassan så gör vi allt annat! Din personliga Oreo-present kommer att levereras direkt till den adress du väljer, så att du kan skapa den ultimata Oreo-upplevelsen!

Oreo för alla tillfällen

Har du någonsin funderat över vilken present som är perfekt för ett viktigt tillfälle? Då behöver du inte leta längre! Oavsett om det är en födelsedag, ett jubileum eller en enkel tackgåva är en Oreo Original-present, som är personlig för att visa din omtanke, en unik och minnesvärd gest som garanterat kommer att få dem att le.