Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Om en närstående snart går i välförtjänt pension har vi allt du behöver för att gratulera hen till denna milstolpe. YourSurprise erbjuder de toppengåvor till nyblivna pensionärer, samtliga med foto, text och/eller namn som du väljer.

72 Gåvor

Du har sett 48 av 72 gåvor

Presentidéer inför pensionering

Att gå i pension är ett mycket viktigt mål! Det är ögonblicket som markerar slutet på arbetslivet och början på ett mer bekymmersfritt liv. Efter år av hårt arbete och timmar tillsammans med kollegor kan det vara en sorglig stund när man lämnar jobbet. Ibland är dina arbetskamrater som en andra familj, så det är viktigt att fira den sista arbetsdagen på bästa möjliga sätt. Letar du efter en pensionspresent åt en vän eller kollega? Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta pensionspresenten till honom och henne.

Presentidéer inför pensionering

Det är inte alltid lätt att hitta rätt present för att fira någon som har årtionden av hårt arbete bakom sig. Man vill välja något som passar denna stund och något som mottagaren gillar såklart. Vi har samlat några presentidéer inför pensionen som säkert kommer att göra susen:

  • Personlig Champagne : En pensionsfest utan att korka upp en god Champagne är ingen riktig fest. Att skåla tillsammans med alla de kollegor som delat stunder av glädje och svårare händelser med är en av dagens roligaste stunder. Välj bland våra märken av Champagne som du hittar på vår hemsida och ge den din egen personliga prägel!
  • Chokladhjärta: Få din kollega att minnas dig med detta hjärta fullt av Milka-choklad. Med choklad kan det aldrig bli fel! Gör förpackningen unik genom att ge den en personlig utformning med ett speciellt foto. Välj bland ett stort urval av personlig choklad vilken du föredrar!
  • Kabinväska: Vet du att din kollega är en reseentusiast som förmodligen kommer att ge sig ut på äventyr när hen lämnar jobbet? Då är den här presenten perfekt! En fantastisk kabinväska som du kan göra personlig med namn, foto eller text.

Du hittar också många andra pensionspresenter för både män och kvinnor, till exempel ett ölglas med graverat namn för en lite mindre men precis lika originell present eller ett vackert smycke för ett bestående minne. För matlagningsentusiasten finns många kökstillbehör som skärbrädor i trä, förkläden och till och med ett grillkit! Och för alla kvinnor som älskar vin, välj från vårt rika urval av personligt utformade röda, vita och roséviner!

Tacka de som lämnar sitt jobb

Är din kollega redo att anta en ny utmaning inom ett annat företag? Om du behöver säga hejdå till någon som lämnar företaget varför inte tacka dem för allt deras hårda arbete med en speciell gåva. En gåva för att önska personen lycka till i framtiden. Med YourSurprise kan du också anpassa dessa gåvor och göra dem unika. Oavsett om det är en pensionspresent eller en kollega som bestämt sig för att lämna jobbet för att hitta ett nytt någon annanstans så är det värt en extra speciell present. Lägg till ett foto, namn eller text på presenten du har valt och imponera på din kollega.

Pensionspresenter till mamma och pappa

Om din mamma eller pappa går i pension, vem är bättre än deras barn att hitta på en originell och rolig pensionspresent? Du kan ge din present under pensionsfesten med vänner och kollegor eller, om du föredrar en mer intim stund, morgonen före sista arbetsdagen. Dina föräldrar har säkert många planer efter pensionen. Mer tid för hobbyer, familj och kanske resor. Fira detta unika ögonblick med dem. Letar du efter idéer? Ett läderförkläde som passar för matlagningsälskare. Utöver sin lyxiga design är förklädet tillverkat av återvunnet läder av premiumkvalitet och kan givetvis graveras med namnet på den person du vill ge det till i present. På så sätt kommer den pensionerade mamman eller pappan säkerligen njuta av tiden i köket! Ge bort en fantastisk kopp som du kan anpassa med ett vackert foto åt dem som älskar kaffe. Om du letar efter något mer originellt kan du välja den magiska muggen! På så sätt kommer varje ny dag under pensionen börja bra. Hittar du fortfarande inte det du letar efter? Kolla in fler presenter på vår hemsida som är fylld med supercoola pensionspresenter!