Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Julklappar
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 2509 recensioner
Loan
Publicerades 26-11-21

"Jätte nöjd med de produkter jag beställde. Fina och bra "

10 av 10
Martin
Publicerades 26-11-21

"Snabb leverans, snygg produkt. Bara post att säga. 👍 "

10 av 10
Ros-Mari
Publicerades 26-11-21

"Lätt att beställa, fina produkter snabb leverans "

10 av 10

20 rabatt

Håll dig uppdaterad

Letar du efter den perfekta överraskningen?

Låt dig inspireras av #YourSurprisemoment och upptäck vad en personaliserad present kan betyda för någon!

Kolla in alla våra personliga presenter för kollegor och kunder Företag
Att få kunna hjälpa till att sprida glädje är det som gör oss glada!

Vi tycker att det är otroligt viktigt att vårda de relationer man har till olika människor. Att erkänna vilket värde och kvalitet dessa relationer kan tillföra till ens eget liv!

Därför vill vi hjälpa dig att överraska din familj, vänner eller arbetskamrater - Med fina, unika och personliga presenter.
Spread a little Happiness Spread a little Happiness
Background pattern
Spread a little Happiness

Presenter som passar till alla tillfällen!

Är det ett speciellt tillfälle och vill du gärna överraska någon med en personlig present? Menyn “Tillfällen” är genvägen till att hitta en present som passar varje tillfälle! Med en personlig present visar man verkligen att man uppskattar någon!

När du har gjort valet av den present som passar bäst då kan du börja personalisera den som du vill ha den med foto och/eller text. Då blir din present riktigt unik! I ett par enkla steg kan du skapa en fantastisk present med lite hjälp av Yoursurprise.

Födelsedagspresent

Känner du någon som fyller år snart och vill du överraska henne eller honom med en originell present? Ta då en titt i vårt stora utbud av födelsedagspresenter.

Krya på dig present

Vill du tala om för någon som är sjuk att du tänker på henne eller honom? Överraska då med en personlig krya på dig present. Din krya på dig present skapar du enkelt själv med eget foto och text. Har du inte möjligheten att lämna över presente själv till mottageren? Inga problem! Din present kan även levereras direkt hem till mottagaren.

För att verkligen överraska någon så är denna giga björn den perfekta presenten. Denna nallebjörnen kommer garanterat sätta ett leende på läpparna hos mottagaren. Men även ett chokladtelegram med ett personligt budskap kommer att göra att mottagaren känner sig lite bättre. Lägg till ett gratis hälsningskort och överraskningen blir fulländad!

Jul

Vi får ju inte glömma julen. Den bästa tiden på året och det är det absolut perfekta presentögonblicket. Letar du efter en Zoek je nog een julklapp till hela familjen? En personliserad julklapp med namn eller foto skapar du smidigt och enkelt och det är en fantastisk present. Eller varför inte göra julbordet extra fint med unika bordsdekorationer. Då blir julen lite mera fantastisk.