Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

En goseleksak är en universellt populär present hos både barn och vuxna. Gör din personlig med valfritt foto, namn eller design för att skapa den perfekta personliga gosepresenten. Upptäck vårt stora utbud av mjuka leksaker för alla tillfällen och alla mottagare, från goseleksaker till bebisar till XXL teddybjörnar.

35 Gåvor

Personliga Gosedjur & Mjukisdjur

Vill du överraska någon med ett gulligt gosedjur? Hos Yoursurprise har vi ett stort utbud av kramgoa mjukisdjur som har sina egna t-shirts på sig. T-shirten kan bli personaliserad med din egna bild och text vilket gör mjukisdjuret extra personlig och unik. De finns även i flera olika storlekar, vi har små gosedjur som passar på nyckelringen, de mer lagom stora och självklart även de megastora gosedjuren.

Vi associerar ofta mjuka leksaker med en present till de allra minsta, men de kan vara en mycket uppskattad present för alla tillfällen. Oavsett om du vill ge någon en romantisk tanke eller tala om för en vän att du står honom nära, kanske i en svår stund, finns det inget bättre sätt än med en personlig mjuk leksak! En mjuk leksak är ett fint och originellt sätt att förmedla ett budskap till din älskade. Det unika med en anpassad mjukisleksak är att du kan göra den extra fin genom att lägga till ett speciellt foto, namn eller text.

Ge en personlig mjuk leksak till en nyfödd

Känner du någon som nyligen välkomnat en liten pojke eller flicka till världen? Det finns så många presentidéer du kan välja mellan för nyfödda, men varför inte välja något i mjuk plysch? Ta en titt på vårt urval av Happy horse mjuka leksaker: En sköldpadda för nyfödda bebisar att leka och gosa eller, en söt kanin, tillgänglig i tre olika storlekar. Den största kaninen är 98 cm lång; en unik möbel till barnets sovrum. Dessa mjukisdjur har även CE-märkning och är därför lämpliga för bebisar.

Varför ge bort en mjuk leksak?

En mjuk leksak är en oväntad present som kommer att ta alla som får den med storm.

Det är en present som passar alla tillfällen och som kan få mottagaren att känna sig glad.

Nedan följer några tillfällen för att ge bort en mjuk leksak:

Alla hjärtans dag är den perfekta tiden att ge en personlig mjuk leksak: Du kan välja det bästa fotot med din älskling och föreviga det för alltid på mjukisdjurets t-shirt. Du kan också välja en söt nallebjörn och sätta dina namn direkt på plyschen. Bra tillfrisknande: Har en närstående inte mått bra eller har precis kommit hem från sjukhuset? Överraska honom med en speciell present som hjälper honom att omedelbart må bättre!

Mor- och farföräldrarnas dag: Mor- och farföräldrar kan vara de perfekta mottagarna för en mjuk leksak! Du kan välja ut ert vackraste foto tillsammans och föreviga det på en nallebjörn. På så sätt kommer de att alltid att ha dig i närheten.

Födelse: En mjuk leksak är också en trevlig välkomstpresent till en nyfödd baby. Har din bästa vän nyligen fött barn och du vill ge henne ett mjukt gosedjur? Du kan skriva barnets namn direkt på plyschen!

Det finns många tillfällen för att ge bort en personlig docka i present, välj bara rätt och skicka den perfekta presenten med en gosig leksak.

Olika Sorters Gosedjur med Namn och Bild

  • Hund
  • Kanin
  • Liten Björn
  • Stor Björn
  • Mega Björn
  • Giga Björn Vi har nästan ett helt zoo fullt av kramdjur.

Ett Gosedjur som Present till Flickvän

Tjejer älskar att få kramgoa gosedjur i present! Vilket eller vilka djur är din flickvän helt förälskad i? Varför inte ge henne sitt favoritdjur som en nyckelring med en t-shirt på med ett foto på er två tillsammans? En present som hon garanterat kommer uppskatta.

Mjukisdjur med Namn till en Nybliven Mamma

Mjukisdjur är en riktigt gullig och fin present att ge en nybliven mamma. Varför inte ge henne en födelsedagsbjörn med barnets namn och födelsedatum broderat under fötterna på kramdjuret?

Stora gosedjur

Om du verkligen vill överraska någon så rekommenderar vi att du ger en megastor björn i present. Vår mega björn är 60cm hög sittandets och 96cm ståendes. Men om du vill gå ännu längre så har vi även vår Giga Björn som är 135cm lång. Båda björnarna har en t-shirt på sig som kan bli personaliserad med egen text och bild.

Alla våra kramdjur följer alla lagkrav som är ställda för barnleksaker och är helt säkra för barn.