Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Chokladälskare, förena er! På YourSurprise, har vi allt du behöver för att tillfredsställa ditt sötsaksbehov, med ett sort sortiment av personliga chokladpresenter från fotochoklad till märkeschokladpresenter som Toblerone, KitKat och Milka.

58 Gåvor

Du har sett 48 av 58 gåvor

Personliga chokladgåvor för alla tillfällen

Vi har alla minst en chokladälskare i våra liv, oavsett om det är en partner, kollega eller dig själv. Choklad är naturligtvis svaret på många saker; för att fira kärlek, lugna en hjärtesorg eller bara för att unna dig själv efter en bra eller dålig dag. Att mysa med en kopp kaffe eller te och lite choklad är aldrig en dålig idé. Oavsett om det är vit, mörk eller mjölkchoklad blir så gott som alla glada över att få en chokladpresent. Våra chokladpresenter kan levereras direkt till mottagarens adress, i en presentask och med ett personligt meddelandekort. Om du inte är säker på när mottagaren är hemma för att ta emot paketet kan du välja en chokladpresent som passar i deras brevlåda. Ett personligt kort kan skickas med varje gåva så att mottagaren vet vem deras gåva kommer från.

Ingen choklad är den andra lik, så det är inte alltid man njuter av den. Choklad är något som går rakt till hjärtat och till magen. Det är lätt för den som älskar denna omtyckta efterrätt att uppskatta den, men du kan göra den ännu mer speciell med en personlig chokladpresent. Med YourSurprise finns det också många chokladpresenter du kan ge, såväl som tillfällen och sätt på vilka du kan göra ett sött ögonblick unikt som inte kommer igen. Du kan anpassa dina söta presenter så här:

  • Choklad eller choklad med foton: lägg till ditt favoritfoto på en chokladkaka eller på några utsökta kvalitetschokladpraliner. För vissa produkter kan du till och med lägga till ett bildkollage, så att du inte behöver välja bara ett!
  • Personlig choklad eller choklad med namn: Lägg till ditt namn eller mottagarens namn på chokladkakan av dina favoritmärken. Med namnet istället för den klassiska Toblerone-texten eller på en Milka-chokladkaka. Du kan också sätta namnet på ett mönster och trycka det direkt på chokladen.
  • Choklad eller choklad med logotyp: särskilt lämpligt för reklamevenemang eller för att tacka din personal. Tryck din logotyp på ett av våra chokladförslag.

Personlig chokladkaka

Förutom praliner och choklad kan du med YourSurprise skapa din egen personliga chokladkaka. Du har en stor katalog med tillgängliga alternativ. Du kan exempelvis skräddarsy en jättestor chokladkaka av ditt favoritmärke som Côte d'Or, Milka eller Toblerone. Dessa chokladkakor är särskilt lämpliga för dem som inte klarar sig utan choklad och gör ett stort intryck som present vid speciella tillfällen eller helt enkelt när du vill göra någon mållös. Om du föredrar något annorlunda och älskar kvalitetschoklad, är våra personliga chokladkakor med ett bild gjorda av utsökt belgisk mjölkchoklad. Ett lager mjölkchoklad och ett med vit choklad, på vilket bilden är tryckt i livsmedelsfärger. Du kan inte bara lägga till en eller flera bilder, du kan även skriva ett speciellt meddelande till mottagaren eller deras namn.

Chokladgåvor till jul

Julen är precis runt hörnet! Har du redan valt din julklapp?

I år kan du välja något annat att lägga under granen, vad sägs om en aptitretande julchoklad?

Gör dina bästa julhälsningar till någon du bryr dig om med ett budskap på choklad eller en ask med praliner.

YourSurprise har ett urval av olika choklad för detta speciella tillfälle. Detta är några av våra favoriter:

  • Milka julhjärta: med Milka-choklad i en hjärtformad ask med julkänsla
  • Jul-Toblerone: den populära chokladen med ett namn och en unik juldesign
  • Chokladadventskalender: välj din favoritchoklad mellan Milka och Toblerone. Olika alternativ för personanpassning finns.
  • Milka chokladask: välj mellan olika julutföranden och skapa din egen personliga Milka-ask.

Du kan också lägga till ett julutförande eller ett speciellt meddelande på ett flera olika choklad. Vad väntar du på? Gör julen till den bästa tiden på året!

Choklad-adventskalender

Från slutet av oktober hittar du våra roliga adventskalendrar fyllda med utsökt choklad på vår webbplats. Du kan anpassa adventskalendern med det foto du väljer. En härlig gåva att överraska en älskad med i början av december!

Choklad för honom, för henne, för dem .. för alla!

Vi har så många personliga chokladpresenter i vårt sortiment att det verkligen finns något för alla och alla tillfällen. Choklad till din pappa, mamma, bror, syster, som bröllopspraliner eller som tack till din granne. Det bästa är att varje gåva kan anpassas med det foto och/eller text du väljer, vilket gör den unik. Vi erbjuder läcker choklad i en lyxig presentförpackning, men har många, många fler unika gåvor också. Har du någonsin fått ditt favoritfoto tryckt på choklad? Eller skickat ett chokladtelegram? Vi antar att du förmodligen inte har gjort det!

Den bästa chokladen med foto

Vet du att du kan göra en choklad personlig med ett bild? Välj din bästa bild eller bilder, och skapa en unik läcker present!

Från chokladpraliner, till pussel eller ett hjärta fyllt av kärlek och belgisk choklad, det finns många alternativ för att trycka din bild på choklad. Här är våra favoriter:

Att ge bort personlig choklad

Vi kan göra alla chokladpresenterna i vårt sortiment personliga, vilket innebär att du alltid har en originalgåva. Inte bara någon gammal choklad utan choklad med foto, namn, text eller design efter eget val. Från god fotochoklad till våra chokladtelegram - varje chokladpresent kan bli en fotopresent eller textgåva. Ditt foto eller din text kommer att omsorgsfullt skrivas ut på chokladen som är helt ätbar och utsökt god. Vi erbjuder chokladpresenter i olika smaker och former, till exempel välsmakande hjärtformad Milka-choklad eller en jättestor Toblerone som väger hela 4,5 kg. Om du letar efter choklad att dela med andra kan du välja chokladbitar som är individuellt förpackade. Vi kan lägga till ett foto på varje chokladbit, vilket gör dem till en perfekt godis att dela på kontoret eller festerna. En annan originell idé är att skapa ett chokladpussel eller chokladkort med ditt foto. Om du letar efter en utsökt chokladpresent kan du hitta den perfekta chokladpresenten för varje budget hos YourSurprise.

Chokladpussel med ditt foto i lyxigt burk

En god present till mor-och farföräldrar, mors dag eller alla hjärtans dag; vår presentkartong med choklad. Vi skriver ut ett foto på flera chokladbitar och skapar ett slags pussel. Du kan till och med blanda chokladbitarna för att göra det till en utmaning och extra överraskning för mottagaren. Välj mellan rena chokladbitar och praliner. Visa vårt chokladpussel >

Att ge bort ett personlig chokladkort

Överraska en riktig chokladälskare med ett roligt chokladkort. Chokladkortet är en bit ren choklad som mäter cirka 16 x 10 cm. Du kan lägga till ett stort foto och ett personligt meddelande som ska skrivas ut på chokladkortet. Kortet består av mjölkchoklad med ett skikt av vit choklad. Chokladkortet är ett utmärkt sätt att meddela familj och vänner att du är gravid genom att lägga till en ultraljudsbild, eller för att berätta om din förlovning. Mor-och farföräldrar skulle gärna få ett välsmakande chokladkort med ett foto av sina barnbarn. Perfekt brevlådspresent! Chokladkortet är också ett utmärkt sätt att visa dina anställda lite uppskattning för allt deras hårda arbete. Se vårt chokladkort>

Individuellt förpackade chokladbitar

Om du letar efter personlig choklad att dela ut och vill att de ska förpackas individuellt väljer du våra individuellt förpackade chokladbitar. Perfekt som bröllopsgodis. Välj mellan rena chokladbitar och praliner. Visa våra individuellt förpackade chokladbitar >

Foto på fyrkantiga chokladbitar

För dem som älskar praliner eller choklad har vi möjligheten att anpassa 15, 24 eller 60 med det foto du väljer, med samma foto tryckt på varje enskild chokladbit. En fantastisk gåva att dela med kollegor eller stora grupper. Om du vill meddela din graviditet till kollegor på ett originellt sätt, skapa ett roligt meddelande som ska placeras på varje chokladbit! Visa våra chokladbitar >

Foto på chokladhjärtan

Om du älskar någon oändligt mycket och vill överraska dem med utsökt choklad, tryck ditt favoritfoto på chokladhjärtan eller ett stort chokladhjärta. Du kan välja mellan rena chokladbitar eller choklad med fyllning. En underbar gåva för mors dag, alla hjärtans dag eller bara för att. Visa vårt stora chokladhjärta > Visa våra hjärtformade chokladbitar >

Skicka ett chokladtelegram

Vårt chokladtelegram är en bra present om du vill skicka någon ett sött meddelande. Välj mellan 14 och 60 bokstäver för att förmedla ditt meddelande. Det kortaste telegrammet består av 14 bokstäver och är perfekt för ett kort meddelande. Om du har mer att säga väljer du vårt telegram på 60 bokstäver. Varje bokstav är en individuell chokladbit. Chokladtelegrammet är ett underbart sätt att låta dina föräldrar veta att de kommer att bli mor- eller farföräldrar! Tips! Lägg till en extra överraskning för dina föräldrar genom att blanda bokstäverna innan du ger dem chokladtelegrammet! Du kan beställa chokladtelegrammet med en rolig presentförpackning om du vill. Denna presentförpackning innehåller 35 chokladbokstäver. Visa våra chokladtelegram >

Choklad i en lyxig presentask med personlig förpackning

Om du vill överraska dina nära och kära med läcker choklad i olika smaker och med olika typer av fyllning väljer du vår lyxiga chokladask. Vi skriver ut ditt foto på den vackra förpackningen och kan också lägga till ett personligt meddelande. Chokladen finns i en rolig presentförpackning och innehåller smaker som exotisk hibiskus-apelsin och traditionell pralin. Visa vår lyxiga chokladask >

Foto på fyrkantiga chokladbitar

Om du vill att ditt foto ska skrivas ut på choklad kan vi erbjuda olika chokladbitar. Varje chokladbit består av mjölkchoklad med ett lager vit choklad. Fotot är tryckt över alla chokladbitarna och tillsammans visar de ditt foto. Visa våra chokladbitar >

För varje tillfälle en chokladpresent av ett nytt märke

En chokladpresent är perfekt för en romantisk stund och för många andra tillfällen. På en födelsedag, årsdag eller helt enkelt för att tacka någon. Man blir aldrig besviken av choklad. Alla älskar choklad och det är allt vanligare att ge personlig choklad för födelsen, där man kan meddela könet på det ofödda barnet.

Det finns många andra tillfällen där du kan skräddarsy choklad: personlig choklad för födelsedagar, personlig choklad som platsmarkör för en händelse som ett bröllop eller ett dop. Möjligheter saknas inte och inte heller chokladsuget. En trevlig idé är att ge choklad till jul, det kan vara en inte alltför krävande, originell och absolut en "smaklig" present. Med YourSurprise kan du hitta många supergoda chokladpresenter. Du kan exempelvis välja paket med praliner, choklad med bilder, chokladtelegram, men även personliga chokladkakor och mycket annat.

Det finns också ett stort urval av populära märken att välja mellan: läckra Toblerone, Milka, Verkade, Tony Chocolonely, Côte d'Or och många fler!

Personlig Toblerone

Vem älskar inte Toblerone? Vi kan skriva ut ditt namn, personliga meddelande och ditt foto på förpackningen med det klassiska Toblerone-utseendet, vilket gör den unik. Vi erbjuder även en bit på 4,5 kilo för riktiga chokladälskare!

Personlig Milka-presentask

Om du letar efter en gåva som faller alla i smaken, överraska dem med en utsökt presentask med mjölkchoklad för alla tillfällen. Överraska din underbara mamma med en Milka-presentask på mors dag eller skapa en personlig Milka-presentförpackning med ett kärlekstema till din partner. Alla presentaskar från Milka innehåller choklad fyllda med en läcker, mjuk hasselnöt-nougat-creme som får det att vattnas i munnen. Den perfekt goda presenten!

Få chokladen skickad direkt till deras adress

Om du vill överraska någon med välsmakande choklad men inte kan överlämna din gåva personligen kan du få din gåva levererad direkt till deras dörr! Vi kan skicka våra presenter till den adress du väljer, oavsett om det är en välsmakande Toblerone, Milka-presentask, Chocolonely-presentförpackning, personliga chokladbitar eller påskägg. Du kan till och med lägga till ett gratis personligt kort för att låta mottagaren veta varför de får den här gåvan och från vem den kommer.