Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Lärare är ett stort stöd i utvecklingen av barn och ungdomar. När läsåret närmar sig sitt slut kan du tacka barnets lärare med en personligt anpassad present speciellt till dem.

181 Gåvor

Du har sett 48 av 181 gåvor

Presenter till Fröken

Personliga Presenter till Lärare / Fröken Om du letar efter den perfekta presenten till din lärare så har du kommit rätt. På YourSurprise erbjuder vi roliga och personliga presenter. Där du kan lägga till valfri bild, text och / eller namn för att göra din gåva extra speciell.

Present till lärare: En anledning att tacka din lärarev

Lärare spelar en avgörande roll när det gäller att forma våra liv, och det finns otaliga anledningar att uttrycka tacksamhet för deras insatser. Här är några viktiga anledningar till att överväga att ge en tackgåva:

 • Hårt arbete och hängivenhet: Lärare ägnar många timmar åt att förbereda lektioner, rätta uppgifter och ge personlig vägledning för att se till att eleverna lyckas.
 • Inverkan på personlig utveckling: En bra lärare förmedlar inte bara kunskap utan främjar också personlig utveckling och hjälper eleverna att bygga upp självförtroende, motståndskraft och självmedvetenhet.
 • Varaktigt positivt inflytande: Den visdom och uppmuntran som inspirerande lärare delar med sig av stannar ofta kvar hos eleverna långt efter att de har lämnat klassrummet och formar deras framtida val och prestationer.

Av alla dessa skäl och många fler är det en fin gest att ge en gåva till en lärare som kommer att lämna ett intryck på mottagaren och skapa ett långvarigt minne! Det finns alltid en anledning att överraska din favoritlärare, oavsett om det är födelsedagspresent, avtackningspresent eller pensionspresent.

Present till förskollärare vid skolavslutningen

När skolåret närmar sig sitt slut är det ett utmärkt tillfälle att visa uppskattning för dina lärare med omtänksamma gåvor. Från personliga föremål till användbart klassrumsmaterial - dessa tecken på tacksamhet kommer att lämna ett bestående intryck och få dem att känna sig uppskattade. Idéer på present till förskolepedagoger:

 • En chokladask med ett tackmeddelande
 • Ett laptopfodral med lärarens namn
 • Ett graverat te-glas
 • En personlig anteckningsbok
 • En personlig klocka

Vad ska man köpa till en lärare som skolavslutningspresent?

Olika lärare har olika behov. För lärare i förskolan eller grundskolan kan en avkopplande gåva vara bra eftersom de alltid springer runt och måste hantera barnens behov och personligheter. Ett Love, beauty and planet-set, ett set med tvålar eller en tebox med ett urval av teer.

Lärare på gymnasieskolor eller universitet tillbringar mycket tid bakom ett skrivbord. Överraska dem med en graverad penna med deras namn, ett personligt laptopfodral eller en kaffemugg.

Bästa Present till en manlig lärare

När vi tar farväl av vår älskade lärare är det viktigt att hitta den perfekta gåvan för att hedra hans inverkan och engagemang. Personligt brevpapper, en snygg och personlig lunchlåda eller till och med en personlig musmatta för att påminna honom om de bestående intryck han har gjort på sina elevers liv.

Present till en kvinnlig lärare

Det är dags att säga adjö till din älskade lärare. Sommaren närmar sig äntligen men du vill säga ett ordentligt farväl.

Några presenttips till en kvinnlig lärare: en termosmugg, en chokladask, en vattenflaska med hennes namn eller ett graverat teglas.

Sammanfattningsvis kan det vara både roligt och givande att hitta den perfekta presenten till en lärare. Med lite kreativitet och omtanke kan du visa din uppskattning för deras hårda arbete och hängivenhet. SExplorera den underbara världen av lärargåvor och gör ett bestående intryck på de lärare som har gjort en skillnad i ditt liv.

En present från hela klassen

Vi är säkra på att din lärare skulle bli otroligt glad och stolt över att få en gåva från hela klassen. Om du har ett coolt klassfoto är det bara att ladda upp det i vår editor och placera den exakt så som du vill ha det. Du kan t.ex. ge bort en mugg, tavla för deras klassrum eller en läcker chokladask som är anpassad med ett foto och ett fint meddelande.

Skäl till att tacka din lärare

Det finns ingen regel som säger att du måste tacka din lärare, men en liten present kan betyda otroligt mycket för dem. Kanske har du haft ett bra skolår i allmänhet och din lärare har gjort en extra ansträngning för att hjälpa dig. Det här är fantastiska skäl att låta din lärare veta hur mycket du uppskattar dem.

Populära presenter att ge sin lärare

Så du vet att du vill ge din lärare något, men vad är en bra present? Här är en lista över våra mest populära presenter till lärare för att ge dig lite inspiration:

 • Om din lärare älskar kaffe eller te så är en personlig mugg eller graverat teglas en perfekt present.
 • Är din lärare galen i choklad? Då skulle hon/han säkert bli väldigt glad över en personlig chokladask, choklad telegram, Milka presentask eller Toblerone. Var och en av våra chokladgåvor kan personaliseras med egen bild och / eller text.
 • Kanske är din lärare ett fan av att använda listor? Om så är fallet, blir de säkert mycket glada med en personlig anteckningsbok! Vi har olika typer av anteckningsböcker tillgängliga, som alla kan anpassas med egen text och / eller bilder som du väljer helt själv.
 • En dekorativ kakelplatta med ett roligt foto och/eller text, är alltid en rolig och unik present som blir uppskattad.
 • För att se till så att din lärare alltid håller vätskenivån uppe och dricker tillräckligt med vatten kanske ett personligt lyxigt vattenglas är något att ge? Och varför inte samtidigt ge en personlig vattenkaraff som de kan ha stående på bordet?

Många olika designs att välja mellan

I vår editor kan du välja mellan flera olika designs med texter som:

 • Tack Mr./Ms
 • Superläraren “Josefin”
 • Du är den bästa läraren någonsin!
 • Tack för ett bra år