Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Lärare är ett stort stöd i utvecklingen av barn och ungdomar. När läsåret närmar sig sitt slut kan du tacka barnets lärare med en personligt anpassad present speciellt till dem.

67 gåvor

Du har sett 48 av 67 gåvor

Presenter till Fröken

Personliga Presenter till Lärare / Fröken Om du letar efter den perfekta presenten till din lärare så har du kommit rätt. På YourSurprise erbjuder vi roliga och personliga presenter. Där du kan lägga till valfri bild, text och / eller namn för att göra din gåva extra speciell.

En present från hela klassen

Vi är säkra på att din lärare skulle bli otroligt glad och stolt över att få en gåva från hela klassen. Om du har ett coolt klassfoto är det bara att ladda upp det i vår editor och placera den exakt så som du vill ha det. Du kan t.ex. ge bort en mugg, tavla för deras klassrum eller en läcker chokladask som är anpassad med ett foto och ett fint meddelande.

Skäl till att tacka din lärare

Det finns ingen regel som säger att du måste tacka din lärare, men en liten present kan betyda otroligt mycket för dem. Kanske har du haft ett bra skolår i allmänhet och din lärare har gjort en extra ansträngning för att hjälpa dig. Det här är fantastiska skäl att låta din lärare veta hur mycket du uppskattar dem.

Populära presenter att ge sin lärare

Så du vet att du vill ge din lärare något, men vad är en bra present? Här är en lista över våra mest populära presenter till lärare för att ge dig lite inspiration:

  • Om din lärare älskar kaffe eller te så är en personlig mugg eller graverat teglas en perfekt present.

  • Är din lärare galen i choklad? Då skulle hon/han säkert bli väldigt glad över en personlig chokladask, choklad telegram, Milka presentask eller Toblerone. Var och en av våra chokladgåvor kan personaliseras med egen bild och / eller text.

  • Kanske är din lärare ett fan av att använda listor? Om så är fallet, blir de säkert mycket glada med en personlig anteckningsbok! Vi har olika typer av anteckningsböcker tillgängliga, som alla kan anpassas med egen text och / eller bilder som du väljer helt själv.

  • En dekorativ kakelplatta med ett roligt foto och/eller text, är alltid en rolig och unik present som blir uppskattad.

  • För att se till så att din lärare alltid håller vätskenivån uppe och dricker tillräckligt med vatten kanske ett personligt lyxigt vattenglas är något att ge? Och varför inte samtidigt ge en personlig vattenkaraff som de kan ha stående på bordet?

Många olika designs att välja mellan

I vår editor kan du välja mellan flera olika designs med texter som:

  • Tack Mr./Ms
  • Superläraren “Josefin”
  • Du är den bästa läraren någonsin!
  • Tack för ett bra år