Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Ett barns dop är ett mycket speciellt ögonblick i barnets själsliga liv. Oavsett om du är ute efter en present eller dekoration till din dopfest har vi ett brett utbud av tillbehör och personligt anpassade presenter!

61 gåvor

Du har sett 48 av 61 gåvor

Doppresenter

Att ge sitt barn ett namn är en händelse som i regel firas. Namnet är det som talar om vem du är. Förr var namnsdagen mer viktig än födelsedagen! Traditionellt har barn i Sverige blivit döpta i kyrkan. En viktig ceremoni för att upptas i församlingen och skyddas mot ont. Om du inte är medlem i svenska kyrkan men ändå vill fira att ditt barn får sitt namn är det numer vanligt att istället ha en namngivningsceremoni. Oavsett hur du väljer att fira ditt barn behövs presenter! YourSurprise har både minnespresenter och praktiska presenter till ett barns namngivning.

Presenttips

Traditionellt ges ett minne till den som ska döpas. Tiderna förändras så nu är det även vanligt att ge saker som kan användas direkt. Vi ger här några små tips på presenter.

Tips: Barnstol

Vill du istället ha en blandning av minne och praktisk present? Då är våra barnstolar perfekta! Barn tycker att det är roligt med möbler i sin egen storlek. De här barnstolarna är mjuka att sitta i och barnet får sitt namn broderat på ryggen. ### Tips: Ljus

Ett eget ljus är också populärt. Lägg till ett foto och du har ett minne som antingen kan användas eller pryda sin plats i bokhyllan!