Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Ett barns dop är ett mycket speciellt ögonblick i barnets själsliga liv. Oavsett om du är ute efter en present eller dekoration till din dopfest har vi ett brett utbud av tillbehör och personligt anpassade presenter!

72 Gåvor

Du har sett 48 av 72 gåvor

Doppresenter unik och originell

Att ge sitt barn ett namn är en händelse som i regel firas. Namnet är det som talar om vem du är. Förr var namnsdagen mer viktig än födelsedagen! Traditionellt har barn i Sverige blivit döpta i kyrkan. En viktig ceremoni för att upptas i församlingen och skyddas mot ont. Om du inte är medlem i svenska kyrkan men ändå vill fira att ditt barn får sitt namn är det numer vanligt att istället ha en namngivningsceremoni. Oavsett hur du väljer att fira ditt barn behövs presenter! YourSurprise har både minnespresenter och praktiska presenter till ett barns namngivning.

Doppresent för en speciell stund

Ett dop symboliserar ett nytt liv som tar sin början. Samtidigt är dopet en stund för nära och kära att träffa barnet och gratulera föräldrarna. Vårt sortiment av doppresenter erbjuder dig många unika och personliga dopgåvor.

Här kan du välja mellan doppresenter som blir ett fint minne för både barn och föräldrar, liksom en dopgåva som familjen kan ha glädje av här och nu. Hos oss kan du också göra doppresenterna personliga, exempelvis genom att pryda en doppresent med namn på barnet.

Personlig doppresent

Doppresenter som är personliga kommer att bli en uppskattad gåva som barnet kan spara som ett minne. En personlig doppresent är garanterat också något som föräldrarna också värdesätter extra mycket. I vårt sortiment av doppresenter finns flera olika personliga dopgåvor att välja mellan.

Leksaker som doppresent

En doppresent som exempelvis ett mjukisdjur eller fina leksaker i trä blir perfekta gåvor vid dopet. Den här typen av presenter kan barnet ha glädje av länge. Trä är ett material som är både hållbart och vackert. På så sätt är leksaker i trä praktiskt, samtidigt som de kan ställas fram i hyllan i barnrummet som en inredningsdetalj.

Eftersom flera av våra gosedjur och leksaker kan göras till en personlig doppresent är det också gåvor som blir unika. Du kan själv anpassa leksakerna med till exempel ett ingraverat eller broderat namn.

Personlig fotopresent

I utbudet kan du även hitta personliga foton tryckta på träpanel, muggar och andra föremål. Ett doppresent tips kan vara att exempelvis låta trycka ett foto på barnet eller hela familjen på ett plagg eller ett föremål.

Foton som är tryckta på trä ger en bild som är unik och mycket elegant. Den naturliga strukturen ger bilden en snygg yta. Träpanel är dessutom mycket slitstark, vilket säkerställer att fotot håller sig fint länge.

Födelseposter som doppresent

En så kallad födelseposter är en personlig doppresent som du anpassar med barnets personliga detaljer. På postern framgår barnets namn, födelsedatum och stjärntecken. En födelseposter är en speciell dopgåva som dessutom blir ett fint tillskott i barnrummet.

Personliga armband med gravyr

Bland våra personliga doppresenter finns fina armband som blir den perfekta gåvan såväl till barnet som till föräldrarna. De här armbanden kan bli graverade med barnets namn eller namn och initialer från både barn och förälder. Ett personligt armband med gravyr blir en fin och meningsfull dopgåva.

Unika bestick som doppresenter

Ett tips på doppresenter som är både unika och praktiska är barnbestick med gravyr. Här kan du hitta graverade barnbestick av hög kvalitet. Bestick i rostfritt stål garanterar att barnet eller föräldrarna kan spara dem som ett minne. Att ge bort personliga bestick som doppresent är en unik och elegant gåva som både barnet och föräldrarna kommer att ha glädje av.

Hos oss är det lätt att hitta unika doppresenter. Utöver barnbestick kan de flesta av våra dopgåvor bli graverade med exempelvis barnets namn eller födelsedatum. Att ge bort en doppresent med barnets namn är ett enkelt sätt att göra gåvan unik.

Doppresent till föräldrar

När du köper en doppresent måste det inte vara en gåva direkt till barnet. Du kan även köpa separata doppresenter, och ge bort en gåva speciellt till barnet och en till föräldrarna.

I vårt utbud av doppresenter hittar du gåvor såsom ljuslyktor och chokladaskar. Det här är gåvor som är perfekta att ge till de nyblivna föräldrarna, och som ger dem lite extra mys i vardagen. Våra ljuslyktor kan dessutom göras personliga med födelsedatum eller namn på barnet. På så sätt kan den här typen av gåva också sparas som ett minne som barnet kan få senare.

När du köper dopgåva online

Att välja ut en unik doppresent är ett fint sätt för dig att visa din kärlek för dina nära och kära. Vi är mycket stolta över vårt utbud av doppresenter och har noga valt ut ett brett sortiment så att alla ska kunna hitta en passande gåva. De produkter du hittar här håller hög kvalitet och kan bevaras som värdefulla minnen.

En dopgåva får gärna vara personlig. Därför har vi sett till så att du enkelt ska kunna anpassa din doppresent. De flesta av våra produkter kan bli personliga gåvor genom gravyr eller broderi och texten kan du anpassa precis som du vill. En personlig text är ett enkelt sätt att göra din present unik och speciell.

Kom ihåg att personliga gåvor med namn är specialtillverkade produkter och därför inte kan returneras. När du köper en doppresent med namn online kan du däremot vara trygg med att du har rätt att returnera produkten om något har blivit fel i produktionen.

Dopp Presenttips

Traditionellt ges ett minne till den som ska döpas. Tiderna förändras så nu är det även vanligt att ge saker som kan användas direkt. Vi ger här några små tips på presenter.

Tips: Barnstol

Vill du istället ha en blandning av minne och praktisk present? Då är våra barnstolar perfekta! Barn tycker att det är roligt med möbler i sin egen storlek. De här barnstolarna är mjuka att sitta i och barnet får sitt namn broderat på ryggen.

Tips: Ljus

Ett eget ljus är också populärt. Lägg till ett foto och du har ett minne som antingen kan användas eller pryda sin plats i bokhyllan!