Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Våra personligt anpassade böcker gör gåvans mottagare till den sanna huvudpersonen! Upptäck ett brett sortiment av personligt anpassade böcker för vuxna och barn.

21 Gåvor

Personliga böcker

En personlig bok med namn visar dina nära och kära att du har ansträngt dig för att hitta en present som är speciell för just dem. Det är också ett roligt sätt att uppmuntra barn att läsa mer. Dessutom är det den perfekta gåvan till dem som annars är svåra att köpa till för att de redan har allt. Här kan du välja mellan flera olika böcker med namn för både barn och vuxna.

Perfekt gåva till bokälskaren

Istället för att köpa en vanlig bok och riskera att mottagaren inte gillar den, kan du satsa på att ge bort en personlig bok. Det blir en present som garanterat kommer att överraska.

Med en personlig bok kan du själv forma berättelsen så att den handlar om personen som ska få boken. Mer personligt än så här blir det inte och dessutom är det en present som mottagaren definitivt inte kommer att glömma. En bok där mottagaren får läsa en berättelse om sig själv, är helt enkelt en perfekt gåva att ge bokälskaren.

Vi har gjort det enkelt för dig att ge bort en personlig bok till alla nära och kära. Här kan du hitta personliga böcker för speciella tillfällen. Det kan vara bröllop och födelsedagar eller för att fira föräldrarna som väntar barn. Du kan välja böcker i både stora och små format.

Personlig barnbok

Du som letar efter barnböcker som du kan göra personliga har kommit till rätt ställe. Vi erbjuder ett brett urval av barnböcker som du kan göra personliga. Du väljer helt enkelt någon av våra engagerande berättelser där du kan lägga till barnets namn som en del av historien. Det skapar en extra rolig läsupplevelse. Att ge bort en bok med en personlig berättelse är också ett bra sätt att väcka läsintresset hos barn som kanske annars inte läser så mycket.

Personlig bok med namn

Det finns flera sätt att göra en bok personlig. Att ge bort en bok med mottagarens namn är ett annat exempel på hur du kan göra det. Genom att trycka mottagarens namn kan du enkelt skapa en personlig anteckningsbok eller fotobok. Eller varför inte en personlig receptbok med era favoritrecept till dina nära som älskar att baka och laga mat?

Du skapar snabbt och lätt en personlig bok med namn. Allt du behöver göra är att fylla i namnet på den du ska ge boken till, så fixar vi resten. Här finns det även flera varianter att välja mellan, där du kan lägga till personliga foton som trycks inuti eller utanpå boken.

Så skapar du en personlig bok

Böcker med namn är en passande present till barnet som älskar att läsa, till bästa vännen som du vet skriver dagbok varje dag eller till de nyblivna föräldrarna som vill ha ett minne från den första tiden med barnet.

Eftersom du har så många olika typer av böcker att välja mellan är det enkelt att skräddarsy din present så att den passar mottagaren. Här kan du verkligen låta kreativiteten flöda och skapa något helt unikt till någon du håller av.

För att skapa en personlig bok klickar du helt enkelt den produkt som du är intresserad av och väljer sedan att du vill personalisera den. När du klickar på knappen kommer du till vår redigerare. Där kan du välja en av våra populära berättelser, lägga till egna namn och ibland även egna bilder. I en del böcker kan du även lägga till ett eget personligt meddelande i boken.

När du är färdig med din personalisering lägger du din beställning. Därefter trycker vi omgående boken. Våra leveranstider ser du på produktsidan och oftast har du din personliga bok i brevlådan inom en vecka.