Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter vackra, personliga smycken? Satsa på ett personligt halsband med valfritt namn. Skapa det perfekta minnet!

8 Gåvor

Halsband med namn eller foto

Personliga halsband är en perfekt accessoar som inte bara ger en unik touch till någons outfit, utan som även är uppskattade gåvor och ett sätt för dig att visa hur speciell mottagaren är för dig.

Ett personligt halsband kan berätta en historia, representera ett band, en vänskap eller kärlek. Det kan vara ett sätt att komma ihåg ett särskilt tillfälle, såsom en årsdag, en student eller ett barns födelse. Gåvan varar också över tid, som ett konkret och värdefullt tecken på kärleken vi känner för personen vi ger det till.

Med YourSurprise kan du skapa ditt eget personliga halsband. Du kan välja hur det ska göras personligt och vilket mönster du tycker mest om. Välj om du vill skicka det direkt till mottagaren, eller varför inte lägga till ett gratis gratulationskort? Du kan också personligen leverera ditt halsband med text till personen du håller kär.

Hur görs ett halsband personligt?

Våra halsband blir personliga med hjälp av gravyr. Processen involverar att skriva eller rita ett meddelande, namn, foto, datum eller en symbol på halsbandets yta. Gravyren görs med hjälp av precisionslaser, så att den blir exakt så som du vill för ditt smycken.

Kan halsbandet anpassas med ett namn eller text?

Med YourSurprise kan du lägga till ett namn, en text eller till och med ett foto på ditt halsband! Du kan välja själv i vårt redigeringsverktyg på nätet. Vårt breda utbud av halsband gör det möjligt för dig att välja det mönster du föredrar, men även mellan olika anpassningsmetoder.

På en del halsband kan du infoga ett namn, en text eller ett datum. Vi har också halsband med särskilda meningar. Ta en titt på längden på din text för att hitta det halsband med namn eller halsband med text som passar dig bäst.

Personliga halsband: alla tillgängliga stilar

Du kan välja halsband utifrån form, färg och typ av anpassning. Våra personliga hängsmycken är tillgängliga i följande designer:

I vilka färger finns de personliga halsbanden?

Våra personliga halsband med initialer, foto, text eller namn finns i två färger: guld och silver. Oavsett om du väljer ett silver halsband med namn eller ett guldfärgat halsband med initialer kommer mottagaren garanterat bli nöjd.

Vilka material är de personliga halsbanden gjorda av?

Materialet varierar beroende på vilken modell du väljer, men alla våra halsband är huvudsakligen tillverkade av stål. Ta en titt på specifikationerna för de specifika modellerna på produktsidan.

Ingår kedjan till halsbandet?

En del av våra halsband med namn, text eller foto finns både med och utan kedja. På så sätt kan du själv välja om du ska köpa kedjan eller inte.

Ge bort ett personligt halsband vid ett särskilt tillfälle

Att ge bort ett personligt halsband kan ses som mycket mer än en enkel gest. Varje särskilt tillfälle i en persons liv förtjänar att bli firat på ett unikt och oförglömligt sätt. Det är det perfekta tillfället för att ge bort ett personligt halsband, oavsett om du väljer ett silver halsband med namn eller ett guldfärgat halsband med text.

Föreställ dig att du ger bort ett halsband med namn i födelsedagspresent, eller ett med ett speciellt meddelande för en bröllopsdag. Eller kanske ett halsband med födelsedatumet för det första barnet till en nybliven mamma. Skönheten i ett personligt halsband ligger just i deras förmåga att bevara ett värdefullt ögonblick och att få mottagaren att känna sig riktigt speciell. Så oavsett vad det är ni firar är ett personligt halsband med initialer, namn eller text utan tvekan en gåva som träffar mitt i prick.