• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
Allt Fotopresenter presenter
Vad våra kunder säger
9.8
Se alla 665 recensioner
Margareta
Publicerades 18-03-20

"Mycket trevlig personal snabb frakt bra service "

10 av 10
Helene
Publicerades 17-03-20

"Gick väldigt snabbt att få varan. Tyvärr var jag inte gravyren så bra men jag mailade om detta och efter.."

10 av 10
Per
Publicerades 17-03-20

"Smidigt å enkelt.. "

10 av 10
Skapa ett unikt minne med våra fotopresenter!

Fotopresenter

Det är alltid trevligt att rama in dina favoritfoton och hänga på väggen eller sätta in dem i ett fint album. Men visste du att det finns många fler möjligheter om du vill ha ett bestående minne av ett speciellt tillfälle? På YourSurprise hittar du många olika fotopresenter, den ena mer originell än den andra!

Tips på fotopresenter

På nolltid skapar du riktigt originella fotopresenter med dina egna foton på. Vad sägs om att designa ditt eget mobilskal? Tryck ditt eget foto på ett mobilskal, då har du nästan alltid det fina minnet med dig.

Eller vad sägs om att dricka ditt kaffe eller te ur en fotomugg? Sätt ditt foto på muggen så att du blir påmind om det speciella tillfället som du valt att föreviga varje gång du använder muggen.

Tips: Fotoväska

Skulle du vilja designa en väska med ditt foto på? Hos oss kan du sätta ditt eget foto på en av våra många olika väskor, vi har allt ifrån weekendväskor till ryggsäckar för alla, stora som små. Ge bort en skolväska till ditt barn när han/hon ska börja skolan eller en weekendväska till någon som reser mycket.

På YourSurprise är det du själv som sätter gränsen för dina möjligheter. Vi har många presenter i vårt sortiment och en fotoväska är definitivt en av våra många fotopresenter som kommer uppskattas av alla.

Tips: Fotosmycken

Är du ute efter ett smycke? På YourSurprise har vi mängder av olika fotosmycken. Välj ett smycke och gravera in ditt eget foto på det. Definitivt en av våra originella fotopresenter som du kan ge till någon som fyller år, i bröllopspresent eller för att visa att du älskar någon.

Våra berlocker och klicksmycken med utbytbara bilder har blivit väldigt populära så kolla gärna lite extra på dem!

Tips: Nyckelring med foto

Välj ditt favoritfoto, ladda upp det i vår användarvänliga fotoredigerare och designa din egen nyckelring. En nyckelring med foto är definitivt en av de fotopresenter vi har i vårt utbud som kommer gå hem hos alla, speciellt då det här är en present som du har med dig i princip överallt.

Du har säkert en bild som du tycker om lite mer än andra, det kanske är en bild på din familj, en semesterbild eller en bild från något annat tillfälle. Om du väljer att sätta den bilden på en nyckelring så kommer du alltid bli påmind om något som är extra speciellt för dig. Det här är en fotopresent som är perfekt att ge bort vid alla tillfällen eller att köpa till dig själv.

Kan jag hjälpa dig?
1 med