Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Fina minnen är de bästa presenterna du kan få! Skapa något unikt med dina favoritfoton och överraska någon du tycker om med en personligt anpassad bild.

98 gåvor

Du har sett 48 av 98 gåvor

Fotopresenter

Letar du efter en present för att överraska någon du tycker om? Vill du ge någonting utöver det vanliga? Varför inte ge en fotopresent med ditt egna foto på! Det är alltid trevligt att rama in dina favoritfoton och hänga på väggen eller sätta in dem i ett fint album. Men visste du att det finns många fler möjligheter om du vill ha ett bestående minne av ett speciellt tillfälle? På YourSurprise hittar du många olika fotopresenter, den ena mer originell än den andra!

De 5 mest populära presenterna med eget foto på

Vet du inte vad du vill ge i present än? Inga problem! Här har vi listat de 5 mest populära fotopresenterna som folk köper.

  1. En mugg med ditt egna foto: En av våra mest populära presenter är en mugg med ett eller flera foton på. Börja med att välja vilken mugg du vill ge bort i present och därefter ladda upp ett eller flera foton i våran editor där du kan placera dem som du vill ha dem. Vill du lägga till ett namn eller text? Inga problem! Se alla muggar
  2. Fotopussel: Våra fotopussel är just nu väldigt populära att ge bort i present. Ladda upp ditt foto och välj om du vill ha ett 120, 250, 500 eller 1000 bitars pussel. En perfekt present att ge bort till någon som gillar en liten utmaning. Se alla våra pussel
  3. Nyckelring: Välj ditt favoritfoto, ladda upp det i vår användarvänliga fotoredigerare och designa din egen nyckelring. En nyckelring med foto är definitivt en av de fotopresenter vi har i vårt utbud som kommer gå hem hos alla, speciellt då det här är en present som du har med dig i princip överallt. Du har säkert en bild som du tycker om lite mer än andra, det kanske är en bild på din familj, en semesterbild eller en bild från något annat tillfälle. Om du väljer att sätta den bilden på en nyckelring så kommer du alltid bli påmind om något som är extra speciellt för dig. Det här är en fotopresent som är perfekt att ge bort vid alla tillfällen eller att köpa till dig själv. Se alla nyckelringar
  4. Whisky, Vin, Champagne eller Likör: Gillar personen som ska få en present något lite starkare att dricka? Varför inte ge dem en flaska med en personaliserad etikett med eget foto på? I vårt sortiment har vi flera olika sorters whisky, vin, champagne och likörer. Se alla våra drycker
  5. Choklad och andra delikatesser: Om du letar efter en present till en riktig gottegirs så har vi både choklad från bl.a. Milka, Toblerone, Tony’s och även annat godis från bl.a. Chupa Chupa och Mentos. Självklart kan allt godis personaliseras med eget foto eller text. Se allt godis

Dessa presenter är meningen att ge dig lite inspiration, men självklart har vi massor av fler presenter som du kan trycka ditt egna foto på. Vi har allt du kan tänka dig, från kläder och leksaker till ljus och sminkspeglar.

Personliga Presenter

En personlig present fungerar alltid, oavsett tillfälle. Vi har över 1500 presenter som du kan personalisera. Vilket betyder att det finns någonting för alla!

Personliga presenter för både honom och henne

Du behöver inte leta länge för att hitta en present till din pojkvän, bästa vän eller någon anna du vill överraska. Vi har personliga presenter för både killar och tjejer. Letar du efter en present till honom, då kan vi rekommendera dessa Läder Presenter. Du kan antinge personalisera dessa läder presenter med ett namn eller valfri text. Det finns alltifrån korthållare till förkläden i läder. En present som både sticker ut och är personlig.

En present till henne skulle kunna vara någonting från vårt utbud av Hemdekoration. Till exempel så kan du ge henne en väggklocka med ett foto av er två tillsammans eller en personaliserad filt med hennes namn och en snygg design.

Du kan enkelt skapa din egna personaliserade present online

Oavsett vilken present du väljer, så kan du enkelt och snabbt personalisera den i vår editor. Du kan ladda upp dina egna foton och skriva in din egen text. Du kan även lägga till några av våra färdiggjorda designs om du så vill. När du är klar så är det bara att lägg en order och så ser vi till att trycka och skicka presenten till dig. Du kan även lägga till ett kort under utcheckningen som är helt gratis. På så sätt kan du lägga till ett personligt meddelande till personen du kommer att överraska.