Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Fina minnen är de bästa presenterna du kan få! Skapa något unikt med dina favoritfoton och överraska någon du tycker om med en personligt anpassad bild.

372 Gåvor

Du har sett 48 av 372 gåvor

Unika och originella fotopresenter

Letar du efter en present för att överraska någon du tycker om? Vill du ge någonting utöver det vanliga? Varför inte ge en fotopresent med ditt egna foto på! Det är alltid trevligt att rama in dina favoritfoton och hänga på väggen eller sätta in dem i ett fint album. Men visste du att det finns många fler möjligheter om du vill ha ett bestående minne av ett speciellt tillfälle? På YourSurprise hittar du många olika fotopresenter, den ena mer originell än den andra!

Magin med personliga fotopresenter

Har du någonsin undrat hur du kan ge dina presenter en personlig touch? Svaret är enkelt: fotopresenter! Oavsett om det handlar om en personlig fotomugg till din älskande väns morgonkaffe, ett personligt fotoalbum till dina nära och kära fylld med bilder från gemensamma äventyr eller ett pussel till ett speciellt barn i ditt liv, så är alternativen oändliga. Varje gåva berättar en historia och påminner mottagaren om delade och lyckliga stunder.

Finns det några tips för att skapa den bästa fotopresenten?

Personliga fotopresenter är ett unikt och känslosamt sätt att uttrycka kärlek, vänskap eller uppskattning. Men hur ser du till att dina fotopresenter sticker ut och förmedlar det avsedda budskapet på ett effektivt sätt? Ta hjälp av följande tips.

 • Välj ett foto av hög kvalitet: Kvaliteten på ditt foto har stor betydelse för hur din gåva kommer att se ut. Ett suddigt eller pixligt foto kanske inte ger den önskade visuella effekten. Se till att du väljer högupplösta bilder för ett mer raffinerat och professionellt resultat.
 • Tänk på mottagarens smak: Tänk alltid på mottagarens smak och preferenser när du skapar en personlig fotopresent. Fotot och presentartikeln ska matcha deras stil och vad de tycker om.
 • Välj rätt medium: Alla foton ser inte bra ut på alla medier. Ett canvastryck kan passa bra för ett landskapsfoto, medan en mugg kan vara perfekt för ett porträtt. Tänk på fotots form och inriktning och välj en presentartikel som kompletterar det.

Så bevarar du dina minnen med personliga fotogåvor

Tittar du någonsin på dina foton och önskar att du kunde göra mer med dem än att bara dela dem på sociala medier eller förvara dem i ett digitalt album? Personliga fotogåvor är ett utmärkt sätt att inte bara bevara dina kära minnen utan också att skapa meningsfulla presenter till dina nära och kära. Det är ett unikt sätt att ge bort gåvor som säkerställer att varje gåva är omtänksam, personlig och värdefull.

Så hur kan du bevara dina minnen med personliga fotopresenter? Det är enklare än du kanske tror.

 1. Välj ditt foto: Kanske en bild från din senaste semester, ett familjeporträtt eller en gammal bild från din barndom.
 2. Välj gåva: Välj något som har en betydelse för mottagaren. Helst något som de kan använda dagligen eller som ligger nära deras intressen
 3. Gör den personlig: När du har bestämt dig för vilken typ av gåva du vill ha och valt ditt foto kan du lägga till din personliga touch. Du kanske vill inkludera ett kärleksfullt meddelande, ett meningsfullt datum eller ett favoritcitat. Möjligheterna är oändliga och det är just den personliga touchen som gör dessa gåvor så speciella.
 4. Lägg din beställning: När du har anpassat din fotopresent till perfektion är allt som återstår att göra nu är din beställning. Välj en valfri adress och få den skickad med ett gratis kort.

Så varför inte ge personliga fotopresenter ett försök? Det är ett roligt, kreativt och hjärtligt sätt att bevara dina minnen eller överraska dina nära och kära med en gåva som verkligen är unik i sitt slag.

Hur mycket kostar det att skapa en fotogåva?

Har du någonsin undrat hur mycket det skulle kosta att skapa en personlig fotogåva? Fotogåvor finns för alla budgetar. Från små gåvor till XXL-gåvor, det finns en för varje budget. Det är det som är det magiska med fotopresenter! Du kan trycka ett foto på en mugg eller en nyckelring för en mindre kostnad, eller satsa på en flaska champagne eller en gigantisk nallebjörn.

Vilka typer av personliga fotopresenter kan jag göra?

Det finns traditionella fotopresenter, men det finns också oanade fotopresenter! Visste du till exempel att du kan trycka ett foto på choklad? Bland särskilda gåvor kan du hitta en kanin med ett personligt ansikte, ett fotoljus, ett tryckt handbagage, boxershorts, ölpaket och mycket mer!

De 5 mest populära presenterna med eget foto på

Vet du inte vad du vill ge i present än? Inga problem! Här har vi listat de 5 mest populära fotopresenterna som folk köper.

 1. En mugg med ditt egna foto: En av våra mest populära presenter är en mugg med ett eller flera foton på. Börja med att välja vilken mugg du vill ge bort i present och därefter ladda upp ett eller flera foton i våran editor där du kan placera dem som du vill ha dem. Vill du lägga till ett namn eller text? Inga problem! Se alla muggar
 2. Fotopussel: Våra fotopussel är just nu väldigt populära att ge bort i present. Ladda upp ditt foto och välj om du vill ha ett 120, 250, 500 eller 1000 bitars pussel. En perfekt present att ge bort till någon som gillar en liten utmaning. Se alla våra pussel
 3. Nyckelring: Välj ditt favoritfoto, ladda upp det i vår användarvänliga fotoredigerare och designa din egen nyckelring. En nyckelring med foto är definitivt en av de fotopresenter vi har i vårt utbud som kommer gå hem hos alla, speciellt då det här är en present som du har med dig i princip överallt. Du har säkert en bild som du tycker om lite mer än andra, det kanske är en bild på din familj, en semesterbild eller en bild från något annat tillfälle. Om du väljer att sätta den bilden på en nyckelring så kommer du alltid bli påmind om något som är extra speciellt för dig. Det här är en fotopresent som är perfekt att ge bort vid alla tillfällen eller att köpa till dig själv. Se alla nyckelringar
 4. Whisky, Vin, Champagne eller Likör: Gillar personen som ska få en present något lite starkare att dricka? Varför inte ge dem en flaska med en personaliserad etikett med eget foto på? I vårt sortiment har vi flera olika sorters whisky, vin, champagne och likörer. Se alla våra drycker
 5. Choklad och andra delikatesser: Om du letar efter en present till en riktig gottegirs så har vi både choklad från bl.a. Milka, Toblerone, Tony’s och även annat godis från bl.a. Chupa Chupa och Mentos. Självklart kan allt godis personaliseras med eget foto eller text. Se allt godis

Dessa presenter är meningen att ge dig lite inspiration, men självklart har vi massor av fler presenter som du kan trycka ditt egna foto på. Vi har allt du kan tänka dig, från kläder och leksaker till ljus och sminkspeglar.

Personliga Presenter

En personlig present fungerar alltid, oavsett tillfälle. Vi har över 1500 presenter som du kan personalisera. Vilket betyder att det finns någonting för alla!

Personliga presenter för både honom och henne

Du behöver inte leta länge för att hitta en present till din pojkvän, bästa vän eller någon anna du vill överraska. Vi har personliga presenter för både killar och tjejer. Letar du efter en present till honom, då kan vi rekommendera dessa Läder Presenter. Du kan antinge personalisera dessa läder presenter med ett namn eller valfri text. Det finns alltifrån korthållare till förkläden i läder. En present som både sticker ut och är personlig.

En present till henne skulle kunna vara någonting från vårt utbud av Hemdekoration. Till exempel så kan du ge henne en väggklocka med ett foto av er två tillsammans eller en personaliserad filt med hennes namn och en snygg design.

Du kan enkelt skapa din egna personaliserade present online

Oavsett vilken present du väljer, så kan du enkelt och snabbt personalisera den i vår editor. Du kan ladda upp dina egna foton och skriva in din egen text. Du kan även lägga till några av våra färdiggjorda designs om du så vill. När du är klar så är det bara att lägg en order och så ser vi till att trycka och skicka presenten till dig. Du kan även lägga till ett kort under utcheckningen som är helt gratis. På så sätt kan du lägga till ett personligt meddelande till personen du kommer att överraska.