Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

En gudfar och gudmor är viktiga personer i ett barns liv. Oavsett om du planerar ett dop eller bara vill tacka dem för deras stöd kan du vara säker på att ha kommit till rätt ställe. Tacka dem med en personligt anpassad present genom att anpassa den med ett foto och/eller text.

128 Gåvor

Du har sett 48 av 128 gåvor

Personliga Presenter till Gudfar och Gudmor

Är det dags för dop snart och vill du fråga någon om de vill bli gudfar eller gudmor? Varför inte göra det på ett litet roligare sätt och ge en present från bebisen själv? Vad sägs om att ge en napp med texten: “Vill du bli min gudmor?” eller: “Vill du bli min gudfar?” Förutom en napp har vi också babybodys, presentförpackningar med choklad och till och med graverade glas. Du kan trycka namnet på faddern på vilken present du vill. På så sätt blir det en riktig unik och personlig present.

Den officiella betydelsen av gudfar och gudmor

Gudfar och gudmor kommer från det latinska ordet Pater (far) och Mater (mor). Gudfader och gudmor är roller associerade med dop i den (katolska) kyrkan. Kyrkan har ett antal regler för gudfadern och gudmor. Till exempel måste fadern själv vara katolsk, ha fullbordat konfirmationen och ha fått första nattvarden. De måste också leva i enlighet med tro. Traditionellt spelas rollen som gudfar och gudmor oftast av släktingar.

Gudfaderns och Gudmoderns Roll

Gudfar och gudmor är - förutom alla andra vittnen till dopet - officiella vittnen till att ett barn har döpts. Gudfadern och gudmodern lovar under dopet att hjälpa sin gudson att leva ett kristet liv, särskilt om barnet förlorar en eller båda föräldrarna. Trots det är gudfaderns och gudmoderns roller inte lagliga roller. Gudfar och gudmor ges därför lagligen inga ytterligare rättigheter eller skyldigheter att ta hand om sitt gudbarn vid behov. Som gudfar eller gudmor blir du inte automatiskt barnets beskyddare. Om föräldrarna vill att detta ska hända måste föräldrarna inkludera detta i sin vilja.

Gudmor och Gudfar 2024

Mycket har förändrats under åren. Många föräldrar ber ofta sina nära vänner att vara gudfar eller gudmor, även om barnet inte döps. I vilket fall som helst är rollen som fadder en hederlig roll: föräldrarna har förtroende för dig och vill att du och gudbarnet ska bygga ett starkt band tillsammans.

Fadder

Naturligtvis, om du blir ombedd att bli en fadder, betyder det inte att du från och med nu kommer att behöva ta hand om gudbarnet som en andra mor (eller far). Ändå händer det oftast att du som gudfar eller gudmor skämmer bort barnet lite extra. Många faddrar gör oftast något roligt med sitt gudbarn, t.ex. går på tivoli, djurparker etc. Självklart är detta inget måste men något som de flesta faddrar tycker om att göra.

De populäraste fadder presenterna: *En Personaliserad Napp *En Personaliserad babybody *En PersonaliseradTallrik

Tacka någon för rollen som gudfar eller gudmort

Vill du tacka någon för att de tog rollen som fadder? Gör det med trevliga, personliga presenter med ett personligt meddelande och faderns namn.

De mest populära presenterna för att tacka gudfadern är: *En mugg med namn och texten "Gudfar" eller "Gudmor" *En presentask med choklad och ett personligt meddelande plus namn *Ett graverat glas *En kakelplatta med en bild av faddern med deras gudbarn