Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Krya På Dig Presenter

Vill du önska någon krya på dig som inte mår så bra eller vill du bara ge lite uppmuntran till någon som har det lite tufft just nu?

Det kan hända att någon du håller kär inte mår bra och lider av en sjukdom hemma eller på sjukhus. Dessa stunder är svåra men kan stödjas med tillgivenhet från vänner och familj. Du kanske inte kan lindra smärtan men du kan visa din närhet på ett speciellt sätt.

Skicka din present för ett snabbt tillfrisknande

Det går inte alltid att vara i närheten av någon under en svår tid. Avstånd eller andra omständigheter kan göra det svårt. I dessa fall kan du välja att skicka din present direkt till mottagaren. Du kan också lägga till ett gratulationskort med ett fint meddelande för att ge styrka till den som är sjuk. Dessutom skickas våra presenter utan prisinformation och kan skickas över hela världen.

Presentpaket för att önska ett snabbt tillfrisknande

En av de mest populära presenterna till den sjuka är presentförpackningen som innehåller olika presenter till den sjuka personen. Du kan skapa dina egna med olika presenter för att du ska veta att de kanske gillar mottagaren, eller köpa en färdig presentförpackning och anpassa den med ett namn, ett foto och/eller en text med ett meddelande om snabbt tillfrisknande. Du kan till exempel anpassa en friskvårdslåda personligt med kroppsvårdsprodukter för en stunds avkoppling, eller skapa en korg med söta produkter som choklad och godis. Glöm inte att lägga till en anteckning med ditt meddelande. En idé? Skapa ett kort med inbäddad video, läsbar med en QR-kod!

Originella gåvor för ett snabbt tillfrisknande för män och kvinnor

Letar du efter en present till någon som är sjuk som är både användbar och originell? Om du letar efter en snabb återhämtningspresent till en man, kan du välja en Axe wellness-låda eller en ask med Cote d'Or choklad. Eller överraska honom med en termosmugg och en bukett blommor. Om du däremot letar efter en snabb återhämtningspresent till en kvinna kan du välja en Dove relaxlåda eller en låda med olika tesorter. Kombinera den med en ask personlig choklad för en godare överraskning.
Upptäck alla gåvor till henne och till honom

Små presenter för ett snabbt tillfrisknande

Det finns ingen anledning att spendera mycket pengar på en stor present. Det viktigaste är att visa din tillgivenhet för patienten, att låta honom eller henne veta att du finns där i denna svåra tid och att dina tankar är hos honom eller henne. Med YourSurprise kan du välja mellan flera små men speciella presenter, som ett par roliga strumpor med ett foto för att få honom att skratta, en ask Milka-choklad för lite sötma eller en kopp för att alltid ha dig nära.

Tips: När du levererar din present ska du se till att besökare är välkomna. Någon som mår dåligt kanske inte alltid vill ha folk i huset, eller så kanske du inte kommer vid rätt tidpunkt. Kontakta i så fall mottagaren till presenten eller dennes familj och planera besöket efter deras behov. Om du däremot måste besöka ett sjukhus, ta reda på besökstiderna och stanna inte för länge.

Önskar dig hälsa och glädje

Hos Yoursurprise kan du hitta alla möjliga presenter för att önska någon god hälsa och glädje. Att få veta att någon tänker på en kan betyda hur mycket som helst när man går igenom en tuff period. Så att få en liten present med ett personligt foto eller meddelande på kan verkligen höja motivationen och ge nya krafter. Ifall du inte kan ge presenten själv så kan du självklart beställa någon av våra brevlåde presenter som alla passar direkt i brevlådan. Så vem behöver uppmuntras i din närhet?

Önska någon krya på dig

Vill du önska någon krya på dig? Varför inte skicka dem någonting fint och personligt som visar att du tänker på dem. Alla våra presenter kan bli personaliserade med eget foto eller text, vilket gör att de blir extra uppskattade.

Tips på krya på dig presenter

Tip: Krambjörn

En kram får alla att må lite bättre. Så varför inte ge någon som ligger hemma och är sjuk en gigantisk krambjörn? Du kan personalisera björnens t-shirt med eget foto och text.

Tip: Choklad gör vem som helst glad!

En sak som aldrig kan gå fel är att ge någon choklad. Choklad är något som i stort sett alla tycker om och är en perfekt present att ge till någon som inte känner sig pigg. Så varför inte ge dem ett chokladhjärta med ett fint foto på med texten “Krya på dig”?