Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vad våra kunder säger

Quote icon

Snabb leverans. Super nöjd !

Claudia Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Superfin pokal och bilden blev jättefin! Bra kvalité genomgående!

Kim Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Allvarligt talat, så är jag supernöjd. Fin kvalitet på produkten, fotot på chokladen var kanonfin Transportförpackningen var riktigt bra. Väldigt bra pris för en så fin produkt. Frugan blev jätteglad. 10 av 10 i betyg Mvh Jerry

Jerry Publicerades 28-05-22

10 av 10
9.9

2853 recensioner

Se alla

Krya På Dig Presenter

Vill du önska någon krya på dig som inte mår så bra eller vill du bara ge lite uppmuntran till någon som har det lite tufft just nu?

Önskar dig hälsa och glädje

Hos Yoursurprise kan du hitta alla möjliga presenter för att önska någon god hälsa och glädje. Att få veta att någon tänker på en kan betyda hur mycket som helst när man går igenom en tuff period. Så att få en liten present med ett personligt foto eller meddelande på kan verkligen höja motivationen och ge nya krafter. Ifall du inte kan ge presenten själv så kan du självklart beställa någon av våra brevlåde presenter som alla passar direkt i brevlådan. Så vem behöver uppmuntras i din närhet?

Önska någon krya på dig

Vill du önska någon krya på dig? Varför inte skicka dem någonting fint och personligt som visar att du tänker på dem. Alla våra presenter kan bli personaliserade med eget foto eller text, vilket gör att de blir extra uppskattade.

Tips på krya på dig presenter

Tip: Krambjörn

En kram får alla att må lite bättre. Så varför inte ge någon som ligger hemma och är sjuk en gigantisk krambjörn? Du kan personalisera björnens t-shirt med eget foto och text.

Tip: Choklad gör vem som helst glad!

En sak som aldrig kan gå fel är att ge någon choklad. Choklad är något som i stort sett alla tycker om och är en perfekt present att ge till någon som inte känner sig pigg. Så varför inte ge dem ett chokladhjärta med ett fint foto på med texten “Krya på dig”?