Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Om du har en viktig tillställning på gång eller letar efter den perfekta bordsdekorationen kan du botanisera i vårt breda utbud av anpassade bordsdekorationsartiklar som du pryder med eget foto och/eller egen text. Perfekt för det egna hemmet eller som en speciell present till nära och kära.

76 Gåvor

Du har sett 48 av 76 gåvor

Bordsdekorationer Jul

Bordsdekorationer och idéer för dess dekoration

Bordsdekorationer och idéer för dess dekoration

När de funderar på att ordna en lunch eller middag tar de ofta med sig sina egna idéer om mat och dryck. Det är självklart viktigt att matgästerna får en bra upplevelse, med utmärkta rätter och rätta drinktillbehör, men glöm inte bort bordsdekorationerna! Ett stilfullt dekorerat bord gör att atmosfären genast blir mer välkomnande.

Om du organiserar en middag, kanske till jul kan du följa några tips och upptäcka hur du kan dekorera bordet med stil, med unika och personliga tillbehör. Du kan också köpa en fin bordsdekoration till någon annan som har bjudit in dig eller till någon som ska ha en inflyttningsfest.

5 dekorationer för att duka bordet

För ett oförglömligt bord kan du fokusera på personliga porslin med namnet på varje middagsgäst. Här är några av YourSurprise-produkterna för som du kan dekorera ditt bord med:

  • Glas: vinglas, vattenglas och champagneglas graverade med namn och/eller design;
  • Bordstabletter: I amerikansk stil med ingraverat namn eller med ett tryckt foto;
  • Vinkylare: För att alltid hålla vinflaskorna svala;
  • Underlägg: I graverat läder eller i kork tryckt med ett foto
  • Salt- och pepparkvarn: I trä graverad med ett namn

Idéer till ett julbord

På julen är det förvisso traditionellt att lägga lite mer kraft på att duka upp. När allt kommer omkring vill du göra det mest magiska ögonblicket som finns och dela det med nära och kära. För ett bord i komplett julstil kan du skapa atmosfären med hjälp av personliga ljus eller snöbollsljus med ett foto. Du kan också servera dina rätter på graverade skärbrädor i trä eller personligt anpassade brickor med foto och juldesign.