Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

12 Gåvor

Vinglas graverade

Gravering av vinglas

Ett graverat vinglas är ett utmärkt komplement till alla bord och en mycket elegant gåva, särskilt när vinglaset är personligt utformat med text. Gravera ett vackert vinglas med en personlig design och skapa en unik gåva för alla tillfällen. Med ditt graverade vinglas blir varje skålande stund speciell i sig själv!

Gravera ett vinglas

Graverade vinglas har en stilfull och elegant känsla och är en speciell gåva. Vill du överraska någon med stil med en personlig gåva? Låt gravera vackra vinglas med namn och/eller text och komplettera vinglasen med en unik design. Om du vill gravera vinglas kan du välja mellan vita vinglas och röda vinglas. Dessa finns tillgängliga individuellt i uppsättningar om 2 eller 6. Ett graverat vinglas är en speciell gåva för många olika tillfällen. Det är till exempel en utmärkt present till ett bröllop , ett årsdag eller en födelsedag.

Personliga vinglas

Personliga vinglas är en utmärkt gåva för många olika tillfällen. Naturligtvis kan du inte bara ge glasen med gravyr som en lös gåva utan också som ett vinpaket med glas med gravyr eller tillsammans med glasunderlägg med foto eller läderundelagg. Vi har också champagneglas för en mousserande skål, ölglas för fans av fylliga hantverksöl och graverade whiskyglas.

Utformning av ett vinglas

Det är mycket enkelt att utforma ett vinglas. Du kan välja en av de vackra designerna i vår editor och sedan lägga till ett namn och/eller en valfri text. Vi gör sedan resten och graverar din design i glaset med kärlek och precision. Ta en titt på alla våra personliga glasögon med gravyr.