Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Förhöj din vinupplevelse med vår utsökta kollektion av graverade vinglas. Välj ett vitt eller rött vinglas och lägg till ditt namn, text och/eller design för att skapa den ultimata presenten!

12 Gåvor

Vinglas graverade

Gravering av vinglas

Ett graverat vinglas är ett utmärkt komplement till alla bord och en mycket elegant gåva, särskilt när vinglaset är personligt utformat med text. Gravera ett vackert vinglas med en personlig design och skapa en unik gåva för alla tillfällen. Med ditt graverade vinglas blir varje skålande stund speciell i sig själv!

Gravera ett vinglas

Graverade vinglas har en stilfull och elegant känsla och är en speciell gåva. Vill du överraska någon med stil med en personlig gåva? Låt gravera vackra vinglas med namn och/eller text och komplettera vinglasen med en unik design. Om du vill gravera vinglas kan du välja mellan vita vinglas och röda vinglas. Dessa finns tillgängliga individuellt i uppsättningar om 2 eller 6. Ett graverat vinglas är en speciell gåva för många olika tillfällen. Det är till exempel en utmärkt present till ett bröllop , ett årsdag eller en födelsedag.

Personliga vinglas

Personliga vinglas är en utmärkt gåva för många olika tillfällen. Naturligtvis kan du inte bara ge glasen med gravyr som en lös gåva utan också som ett vinpaket med glas med gravyr eller tillsammans med glasunderlägg med foto eller läderundelagg. Vi har också champagneglas för en mousserande skål, ölglas för fans av fylliga hantverksöl och graverade whiskyglas.

Utformning av ett vinglas

Det är mycket enkelt att utforma ett vinglas. Du kan välja en av de vackra designerna i vår editor och sedan lägga till ett namn och/eller en valfri text. Vi gör sedan resten och graverar din design i glaset med kärlek och precision. Ta en titt på alla våra personliga glasögon med gravyr.

Vilka typer av personliga vinglas finns tillgängliga?

Du hittar två typer av graverade vinglas på vår webbplats: rödvinsglas och vitvinsglas.

Variationen ligger i form, storlek och vilken typ av vin de är avsedda för. Rödvinsglas har en fylligare och rundare kupa som gör att du kan doppa näsan i glaset för att känna aromen. Våra rödvinsglas rymmer upp till 530 ml. Vitvinsglasen är något mindre och mindre runda. Dessa glas har en kapacitet på upp till 370 ml vin. För den som gillar lite bubbel är champagneflöjter ett utmärkt val.

Om du är ute efter en större gåva har vi även presentförpackningar med både vin och glas eller presentaskar med snacks och matchande gåvor.

Hur graveras vinglas?

Våra vinglas är personliga med en noggrann laserteknik som säkerställer bästa precision och noggrannhet när du graverar dina valda mönster eller meddelanden på dina vinglas. Den kraftfulla strålen förångar materialet, i det här fallet glas, etsar sig in i ytan och skapar din önskade design.

Hur kan jag skapa ett personligt vinglas?

Att skapa ditt eget graverade vinglas är enklare än du kanske först tror. Oavsett om det är en personlig gåva eller ett unikt tillskott till din egen glassamling är varje steg i processen intuitivt och snabbt.

  1. Som ett första steg behöver du välja ditt glas. Se till att välja ett vinglas som återspeglar hur du kommer att använda det
  2. Nästa steg är att designa din gravyr. Det kan vara ett namn, ett kort meddelande eller en enkel design. Öppna redigeringsverktyget från vår produktsida och klicka på !börja personifiera"
  3. Fortsätt med din beställning. Vi gratulerar dig! Genom att följa dessa steg kommer du att få ett unikt graverat vinglas. Den personliga touchen kommer att göra ditt glas till ett extra speciellt tillskott till fester och sammankomster.

Kan jag skapa graverade vinglas med en text eller ett namn?

Ja, absolut! Våra vinglas kan personifieras med en text eller ett namn som du själv väljer. Skriv in din önskade text i vår editor och välj var du vill att den ska placeras. Du kan också lägga till en design från vårt rika urval i redigeraren.

Kan jag personifiera vinglas med foton?

För beställningar från minst 18 stycken har du möjlighet att lägga till inte bara en text eller ett namn utan även ett graverat foto eller en logotyp. För mindre beställningar från 1 styck, kolla in våra vinglas med foto.

Kan personliga vinglas diskas i maskin?

Den laserteknik som används för glasen lämnar ett långvarigt intryck på glaset, vilket gör dem säkra att rengöra i diskmaskin.