Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Gör din morgonrock personlig med ett namn. Välj färg och storlek bland olika barn-, dam- och herrmorgonrockar. Skapa din speciella present nu och gör någon glad med en unik personlig morgonrock.

44 Gåvor

Morgonrockar Med Namn

En morgonrock eller badrock med namn är en mjuk och personlig present som passar både till vuxna som barn. Välj bland olika färger och typsnitt, och få ditt namn eller annan text broderad på baksidan av morgonrocken.

Personliga morgonrockar för vuxna

Om du letar efter en present som är bekväm och originell till någon som förtjänar att bli lite bortskämd, är en personlig morgonrock en bra present.

Till en vän som fyller år, till en bröllopsdag, för en romantisk och lite annorlunda Alla hjärtans dag... En morgonrock med ett namn är en present som alltid uppskattas och aldrig blir omodern. Den är inte bara praktisk till vardags, den visar också att du bryr dig om personen och vill göra dem glada med en speciell tanke.

Våra morgonrockar för vuxna finns i fyra färger: beige, grå, vit och blå. Så du kan välja den färg som bäst passar mottagarens personlighet och stilen i deras hem. Du kan också välja mellan två storlekar: S/M och L/XL. Allt du behöver göra är att välja färg och storlek och lägga till namnet i vårt redigeringsprogram online. Du kan också välja stil och färg på teckensnitten som föreslås. Vi broderar namnet på morgonrocken i hög kvalitet efter dina önskemål.

Du kan ge en morgonrock till barn till föräldrarna, för en födelse, en födelsedag eller bara för att du vill köpa något fint till dina barn eller någon du bryr dig särskilt mycket om.

Personlig morgonrock till ett par

Morgonrockar är en mycket populär present bland par som ska gifta sig eller fira en viktig milstolpe. Du kan köpa en morgonrock till dig och din partner eller till någon du känner och anpassa var och en med namnet på mottagaren.

Du kan också köpa en morgonrock till dig och en vän. Du kan exempelvis överraska den blivande bruden med koordinerade morgonrockar för henne och hennes vänner under en möhippa.

Personliga morgonrockar med initialer

Om du inte vill sätta hela namnet på morgonrocken, kan du också välja en mer raffinerad lösning med initialen på morgonrocken. Vi broderar den efter dina önskemål i vår produktionsavdelning. Du kan välja mellan 5 olika teckensnitt och din favorit bland 11 färger.

Morgonrockar för vuxna och barn

Vi har gråa, blåa och vita morgonrockar för både män och kvinnor. Morgonrockarna är 120cm långa och går ungefär ner till knäna. De har även två fickor framtill. För barn finns badrockarna i färgerna rosa, blå och vit med storlekarna 80/92 och 11/116. Morgonrockarna är ungefär 55.5cm långa och har också två fickor framtill.

Om våra morgonrockar

Du kan tvätta våra badrockarna i 40 grader och tack vare att texten är broderad på så kommer den att hålla sig kvar utan problem. Max bredden på texten är 15 cm och är sydd på baksidan. Morgonrockarna är super sköna och absorberar fukt väldigt bra, vilket gör dem perfekta att ha inne i bastun.

Tillfällen att ge bort en morgonrock

En badrock med ens egna namn på är en perfekt present att ge bort under flera olika tillfällen som t.ex:

  • När din vän flyttar in med dig.
  • Bröllopspresent med Mr och Mrs på ryggen.
  • För svensexan