Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Gör din morgonrock personlig med ett namn. Välj färg och storlek bland olika barn-, dam- och herrmorgonrockar. Skapa din speciella present nu och gör någon glad med en unik personlig morgonrock.

34 Gåvor

Personlig badrock med namn för vuxna och barn

När du sveper in dig i en mjuk badrock, tänker du då inte ofta på hur speciellt det skulle vara om den var personlig just för dig? Med YourSurprise kan du skapa din alldeles egna personliga morgonrock! I vår kollektion finns badrockar för män, kvinnor och barn i olika storlekar och färger. Men det är inte allt, vi har också eleganta kimonos i vårt utbud. Oavsett om du vill överraska med en gåva eller ge dig själv en present, kan vårt urval av personliga badrockar med namn göra vem som helst glad!

Välj storlek och färg på din personliga badrock

Våra badrockar är unika, inte bara för att du kan göra dem personliga, utan också för att du kan välja färg på den och exakt hur du vill att texten ska se ut med typsnitt och kulör.

Badrock med namn för vuxna

Våra personliga badrockar för män och badrockar för kvinnor finns i storlekarna S/M och L/XL.

Oavsett om du föredrar klassiskt vitt eller mer diskret beige, eller kanske en elegant blå badrock, har vi något för dig.

Var är namnet broderat på badrockarna för vuxna?

Namnet på badrockarna för vuxna är broderat på ryggen. Den placeringen säkerställer att namnet är väl synligt och lättåtkomligt när badrocken bärs. Genom att brodera namnet på baksidan får den en personlig karaktär och blir unik för den som bär den.

Personlig badrock med namn för barn/baby

Badrockar för barn och bebisar presenteras i samarbete med varumärket Koeka. De personliga badrockarna för barn finns i flera olika storlekar och färger. De tillgängliga storlekarna är 62/68, 74/80 och 86/92 och de är utformade för att passa olika åldrar. Genom att erbjuda flera olika storlekar ser vi till att det blir lätt att hitta en badrock som passar och sitter bekvämt.

När det gäller färger finns de personliga badrockarna för barn i ett urval av pastellfärger samt beige, blått och grått. Färgerna i kombination med barnets namn eller något annan text som är betydelsefullt för barnet, gör garanterat plagget till en favorit.

Personlig badrock par

Vilket sätt kan vara bättre att fira kärleken på än med våra personliga badrockar? Perfekt som en innerlig gåva till nygifta eller som en kärleksfull present på bröllopsdagen. Skapa de två badrockarna med varsitt namn eller med parets initialer.

Hur kan jag personifiera en badrock med ett namn?

Våra badrockar kan enkelt göras personliga med hjälp av vårt online-vektyg direkt i webbshoppen. Följ bara vår steg för steg-guide:

  1. Välj storlek och färg på morgonrocken
  2. Välj typsnitt och vilken färg du vill att din text ska broderas i
  3. Lägg till din egen text med högst 15 tecken
  4. Ta en titt på förhandsgranskningen och slutför beställningen

Vi ser sedan till att namnet broderas på badrocken. På våra badrockar för vuxna broderas namnet omsorgsfullt på baksidan, vilket ger en elegant finish. När det gäller barn tycker vi att det passar bättre att ha namnet broderat på framsidan.

Hur kan jag tvätta den personliga morgonrocken?

Vår badrock med namn kan tvättas för hand eller i tvättmaskin med en temperatur på max 40°C. Det garanterar att badrocken håller sig bättre, så att du kan njuta av dess komfort under länge.

Av vilket material är de broderade badrockarna tillverkade?

Våra badrockar för vuxna är tillverkade av 100 % bomullsfrotté av hög kvalitet. Våra badrockar för barn är tillverkade av 90 % ekologisk bomull och 10 % polyester. Våra kimonos är tillverkade av 100 % polyester med en silkeslen yta.

Personliga badrockar i satin – ett urval av kimonos med foto och text

Vi har också lagt till en härlig twist på vårt utbud av personliga badrockar. Föreställ dig att dra på dig en silkeslen personlig satinbadrock efter ett långt, rogivande bad? Vi har det du behöver med vårt sortiment av personliga kimonos. Våra mjuka satinkimonos finns i ett brett urval av färger: rosa, leopard, vitt, svart och till och med guld, alltså själva sinnebilden för lyx.

Personaliseringsalternativen ger varje morgonrock ett unikt utseende och gör den lika unik som du är. Så varför inte lägga till lite glamour till dina myskläder med dessa vackra satinbadrockar?