Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Personliga Secret Santa presenter med valfritt foto, namn och/eller personligt meddelande.

146 Gåvor

Du har sett 48 av 146 gåvor

Presentidéer till hemliga jultomten

Allt är mer magiskt runt juletid, med allt pynt, alla lampor, utsökt mat och presenter. Julen är också en tid att ha roligt tillsammans, organisera aktiviteter med familj och vänner och komma i julstämning.

En sådan aktivitet som är populär runt om i världen är Hemliga tomten-leken, som är det perfekta tillfället att ha kul tillsammans och utbyta presenter.

Var är Hemliga tomten-leken?

Att organisera en klapplek innebär att varje person som är med får en gåva från en annan medlem i gruppen, ofta anonymt. Varje person måste ge en gåva till den person som tilldelats dem, utan att avslöja sitt eget namn i förväg. Namn kan dras på det klassiska sättet, genom att skriva dem på ett papper och dra dem från en hatt eller skål, eller så organiserar man det online. Det finns många gratis webbplatser som erbjuder denna tjänst.

Tips för att organisera Hemliga tomten-leken

Hemliga tomten-leken är en rolig aktivitet för alla åldrar och lätt att organisera, men det är bra att vidta några försiktighetsåtgärder för att se till att allt går smidigt. Vi har några tips åt dig:

  1. Bestäm en budget: Du vill naturligtvis inte att någon ska känna sig generad eller obekväm under evenemanget. Att fastställa en maximal budget i förväg kan hindra människor från att köpa något väldigt dyrt och ge alla chansen att hitta en gåva inom sina budgetramar.
  2. Ge gärna förslag: Det kan vara så att inte alla känner varandra så väl inom gruppen. Att välja present är aldrig lätt, särskilt om du inte har en aning om vad en person gillar. Be deltagarna att inkludera några förslag på vilken typ av gåva de skulle vilja få, tillsammans med sitt namn.
  3. Organisera ett event för att öppna julklapparna tillsammans: Det roliga är naturligtvis öppningen av presenterna. Samla deltagarna till en kväll då ni öppnar julklappar och skålar in julen tillsammans. Om du inte har möjlighet att organisera evenemanget live, ta det online!
  4. Köp presenten i tid: Det kan vara lätt att glömma bort tiden och behöva stressa i sista minuten för evenemang som dessa. För att se till att alla skaffar sin gåva i tid, sätt ett datum då man måste ha handlat gåvan till personen vars namn har dragits.
  5. Ha så kul! Glöm inte att det viktigaste är att ha kul. Ta det inte på allvar och stressa inte med att hitta den perfekta presenten.

Budgetvänliga presentidéer

Det kan vara svårt att hitta en bra present till Hemliga tomten-leken om du har en mindre budget. Vi har inkluderat några presentidéer till dig nedan som kan hjälpa dig. Våra YourSurprise-presenter är personliga vilket innebär att de är skräddarsydda för mottagaren, så att du kan visa dem att du har lagt ner omtanke och lite ansträning på deras gåva.

Hemliga tomten-leken på kontoret

Hemliga tomten-leken är en aktivitet som lämpar sig mycket bra att organisera på kontoret och kan vara ett roligt sätt att önska varandra en god jul. Reglerna för Hemliga tomten-leken på kontoret är desamma, även om du kan variera den för att göra evenemanget ännu roligare. Till exempel kan du be kollegor att gissa namnet på den hemliga tomten när presenten har packats upp eller lägga till ett kort med en dikt om mottagaren. Hemliga tomten-leken är det perfekta tillfället att lära känna sina kollegor och ha kul. Ett litet tips: om ditt kontor har många anställda, dela upp dina kollegor i mindre team för att undvika kaos.