Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Utforska vårt omfattande sortiment av presenter till alla hjärtans dag! Massor av presenter med personlig touch för såväl honom som henne och par. Skapa perfekta alla hjärtans dag-presenter för årets mest romantiska dag!

Valentinpresent till honom

Valentinpresent till honom

Alla hjärtans dag present flickvän

Alla hjärtans dag present flickvän

357 Gåvor

Du har sett 48 av 357 gåvor

Den bästa Alla hjärtans dag-presenten till din älskade

14 februari: Alla hjärtans dag. Det är den perfekta dagen att visa dina älskade hur mycket de betyder för dig! Det är också ett perfekt tillfälle för alla som har en hemlig förälskelse att uttrycka sina känslor. Kort sagt, den 14 februari är den internationella kärleksdagen! Se till att fira! Ta en titt på alla våra Alla hjärtans dag-presenter till henne och våra Alla hjärtans dag-presenter till honom.

Ska du ge bort en gåva på alla hjärtans dag?

Att du läser detta betyder att du funderat på att ge någon en present. Vi kanske är lite partiska, men vi tycker verkligen att det är en bra idé. Det behöver inte vara en dyr gåva, men bara för att visa din partner, personen du dejtar eller din bästis hur mycket de betyder för dig. Det är inte själva presenten som är det viktiga, men att visa att du bryr dig om dem! En present på Alla hjärtans dag får mottagaren att känna sig glad och uppskattad, vem skulle inte vilja känna så?

De bästa gåvorna på Alla hjärtans dag: personliga presenter med ett privat meddelande

Om du letar efter en vacker gåva, välj en present som du kan utforma själv, så att den passar just din älskling. Vi har ett sortiment med över 1500 gåvor, som alla kan göras personliga. Du kan lägga till din partners namn och i många fall även en bild, för att verkligen skapa en personlig present! Vad sägs om en väggklocka med ett gulligt foto eller en låda choklad med en bild av dig på locket? Du kan till och med få ett foto på själva chokladbiten! På många gåvor finns plats att skriva ett personligt meddelande också. Berätta för dina älsklingar hur mycket du älskar dem och hur glad du är att ha dem i ditt liv. Oroa dig inte ifall du inte är mycket till poet själv! I vårt onlineverktyg erbjuder vi uppladdning av dina bilder och texter, men även färdiga designer att välja bland. Välj bland hjärtan med texten "Jag älskar dig" och mycket mer. Du kan också välja fri text på gåvan och skriva ditt eget meddelande till mottagaren. Perfekt för de tillfällen när du vill säga "Jag älskar dig". Ditt personliga meddelande kommer stå på det tillhörande kortet, så att mottagare vet vem presenten är ifrån när hen öppnar den.

Roliga alla hjärtans dag present

Den bästa sortens kärlek innebär massor av skoj och skratt, så lite humor kan ge en extra speciell touch till ditt alla hjärtan dags-firande. Om du vill dela några skratt med din älskade ska du välja en rolig gåva på alla hjärtans dag. Om du behöver förslag har vi några här som kan passa. Ett par personliga strumpor, boxershorts med ett skojigt foto, t-shirts med tryck, en snöglob med ett kul foto eller ett personligt pussel med ett roligt minne kanske kan vara passande.

Romantiska presenttips för alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är den mest romantiska dagen på året, och vi har den perfekta presenten för

detta tillfälle:

 • Fotogåvor: En fotoram med din favoritbild eller ett fotoalbum med dina bästa minnen.
 • Personliga smycken: Ett halsband eller armband med din partners namn eller initialer ingraverat är alltid charmigt.
 • Kärleksbrev: Ett vackert skrivet brev är den perfekta romantiska presenten, särskilt när det skrivs på ett coolt personligt gratulationskort!
 • Alla hjärtans dag-choklad: Det ultimata godiset är hjärtformade chokladpraliner med ett gulligt foto.

Alla hjärtans dag-presenter för långdistansförhållanden

Att leva i ett långdistansförhållande kan vara utmanande, särskilt när alla hjärtans dag närmar sig. YourSurprise gör det lättare för dig att fira denna romantiska dag, även om den du älskar bor långt borta. Du kan få din gåva skickad direkt till mottagarens adress för en extra romantisk överraskning. Välj en gåva i en mindre storlek som kan levereras genom brevlådan eller satsa på en XXL-överraskningsgåva som den du skickar till kan ta emot vid dörren.

Här är några idéer på långdistanspresenter till alla hjärtans dag:

 • Videomeddelande: Dela med dig av alla dina tankar och känslor i ett kärleksfullt videomeddelande med ett digitalt QR-gratulationskort.
 • Personlig kalender: Fyll varje månad med fina foton och speciella datum som en ständig påminnelse om gemensamma stunder och kommande möten.
 • Fotoalbum: Fyll det med alla magiska minnen från tiden tillsammans.
 • Fleecefilt: En varm och mysig fleecefilt till din älskling, personlig med ett foto av er två.
 • XXL-nallebjörn: Den perfekta gosiga följeslagaren när du inte kan vara där själv.
 • Hjärtformat halsband: Gör det personligt med initialer, ett foto eller ett speciellt datum för att det ska bli ännu mer betydelsefullt.

Hur mycket kostar en personligt anpassad alla hjärtans dag present?

En av de fina sakerna med personliga gåvor är att de blir speciella och unika även om du väljer en mindre gåva! Oavsett om du är ute efter en liten minnessak eller en större överraskning finns det gott om valmöjligheter för alla budgetar. Din personliga anpassning ingår i presentpriset så du behöver inte heller oroa dig för några extra avgifter!

Personliga alla hjärtans dag-presenter till par

Letar du efter en alla hjärtans dag-present som verkligen visar vad ni känner för varandra som ett par? Välj matchande smycken som ett halsband eller ett armband med era initialer ingraverade, en uppsättning matchande kaffemuggar, personliga underkläder med ett foto av din partner, matchande örngott, en chokladask att dela på... möjligheterna är verkligen oändliga!

Billiga presenter till alla hjärtans dag

Om du har en budget du måste hålla för alla hjärtans dag, oroa dig inte. Att uttrycka sina känslor behöver inte kosta skjortan. Det finns mängder av prisvärda, omtänksamma presenter som kommer att få din partner att känna sig sedd och uppskattad. Välj bland presenter som en snöglob med ditt favoritfoto med glitter eller hjärtan i stället för den vanliga snön, en söt personlig björn, en magisk fotomugg, hjärtformad fotochoklad, ett personligt träkort, en mjuk anpassad kudde, ett personligt ljus, en hjärtformad Milka-chokladförpackning och många, många fler!

Alla hjärtans dag-presenter till gifta par

Att komma på en ny present för varje tillfälle ni som par ska fira kan vara en utmaning även om du känner din partner utan och innan! Ibland handlar det helt enkelt om att ni har varit tillsammans länge och redan gett många presenter, eller du kanske är tillsammans med någon som redan verkar ha allt han eller hon behöver. Så vad ska du ge någon som har allt? Vad sägs om något av de nedanstående förslagen:

● Ett personligt tryck på canvasduk

● En presentförpackning med fotoutskrifter i retrostil

● En flaska vin med en personlig etikett

● Ett personligt kökstillbehör

● En mysig badrock broderad med hans/hennes namn

● En graverad tändare

● En personlig gåva med whisky eller sprit

Alla hjärtans dag-presenter till bästa vänner

Alla hjärtans dag är ett tillfälle att fira kärleken, men hur är det med dina vänner? Det är de som alltid står vid din sida, oavsett vad som händer, i goda och dåliga tider. De kan muntra upp dig när du går igenom en svår tid, vara redo att festa när du vill tillbringa lite tid tillsammans och vara de som du kan skapa oförglömliga stunder med. Du kan överraska dina bästa vänner med en fin present på Alla hjärtans dag för att visa dem din uppskattning och kärlek.

Alla hjärtans dag-presenter för alla plånböcker

Om du är ute efter något litet och gulligt för att visa din kärlek har vi några tips till dig:

 • Choklad är alltid en bra idé! Kör på ett personligt Milkahjärta med din favoritbild eller personligt utformade chokladbitar. Kanske kommer din älskling dela dem med dig!
 • Om din älskade tycker om att dricka te, ge honom eller henne ett personligt utformat teglas. Lägg till något att våra kärleksteman för en romantisk tvist.
 • En nyckelring med foto är en annan bra idé. Din älskling kommer att tänka på dig varje gång hen tar fram sina nycklar!

Överraska med blommor på Alla hjärtans dag

Blommor är en tidlös klassiker på Alla hjärtans dag. En färgsprakande och väldoftande blombukett är den typ av present som lämnar dig mållös. Blommor är ett sätt att uttrycka din kärlek till någon, en gest som visar djupa känslor. Vem älskar inte att se ett överraskningsleende i sin älskades ansikte? I år kan du ge dem en blomsterbukett som är lite annorlunda än vanligt, en gåva som kommer att hålla även när kärlekens dag är över och som kommer att fortsätta att påminna din speciella person om din kärlek även flera månader senare. En bukett torkade blommor är en hållbar gåva och en garanterad överraskning! Ta reda på hur du skickar en blombukett med ett vackert gratulationskort till en valfri adress.

Alla hjärtans dag på distans

Kärleken fruktar inga barriärer, inga avstånd; de som verkligen älskar vet detta väl. Precis som du vet att det är mycket svårt att vara långt borta från den som äger ditt hjärta på Alla hjärtans dag. Om du letar efter ett sätt att visa din kärlek utan att kunna göra det personligen kan du säga Jag älskar dig på distans på ett eller flera av följande sätt: Skriv först ett kärleksbrev där du kan uttrycka alla dina känslor, inte bara hur förälskad du är utan också hur mycket du saknar personen och varför. Att säga att du saknar någon har ett ännu större värde när du inkluderar ett minne av tidigare gemensamma stunder. Ta en titt på våra idéer för att fira Alla hjärtans dag på distans.

Få din(a) Alla hjärtans dag-present(er) levererad(e) till deras dörr

Ett annat sätt att vara nära din älskade, även om han eller hon befinner sig på andra sidan jordklotet på grund av studier, arbete eller livsvillkor, är att skicka en present. Här på YourSurprise kan du skicka din Alla hjärtans dag-present vart som helst i världen! Allt du behöver göra är att välja och skapa den med mycket kärlek så tar vi hand om att leverera den till din partner. Du kan till och med lägga till ett gratis kort med ditt eget personliga meddelande.

Vad ska ni göra på Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag kan infalla på en helg och då kan ni tillbringa dagen tillsammans. Men vad ska ni hitta på? Då har vi ett par idéer:

 • Ta en mysig picknick i parken. Fyll korgen med bröd, pålägg, frukt och något gott att dricka. Den perfekta avslutningen är en flaska vin med en personlig etikett!
 • Skapa ett fotoalbum med alla era stunder tillsammans eller ge bort en gullig samling retro bildbilder.
 • Kör på en Spa-dag. Det är inte bara avkopplande, men det är också härligt att komma iväg. Njut av både fridfull tystnad och mysiga samtal. Överraska din partner med ett härlig presentpaket från Dove
 • En romantisk middag kan inte uteslutas från listan. Laga en härlig middag tillsammans, duka bordet med vackravinglas och tänd några ljus för en romantisk stämning!

3 idéer och tips för att fira Alla hjärtans dag och göra den oförglömlig

Här är tre sätt att fira och ge din partner presenter på Alla hjärtans dag:

 1. Ordna en romantisk middag Det första steget är att skapa den rätta atmosfären. Vi tror att en middag som förbereds med engagemang alltid ger ett gott intryck, så varför inte duka upp ett vackert bord med ljus (kanske personliga ljus) och personliga glas med era namn ingraverade? Ni kommer att skapa oförglömliga minnen tillsammans. Glöm inte att öppna en flaska gott mousserande vin för att skapa en ännu bättre stämning.
 2. Dela med dig av minnen från ert förra år tillsammans, eller det första . Det finns kärlek varje dag på året, men på denna speciella dag är det bra att ta fram alla goda minnen och lyckliga stunder som man har upplevt tillsammans. Vad är bättre än ett fotoalbum för att återuppleva ett år av kärlek? Vi är övertygade om att en Alla hjärtans dag-present med ditt fotopussel är en originell och rolig idé för att dela med sig av ett speciellt minne. Du kan också ge din älskade en personlig klocka för att markera tiden i takt med din kärlek.
 3. Se fram emot nästa år. I en kärlekshistoria är det bra att se framåt, men också att veta hur man lever dag för dag. En viktig sak i relationer är de saker som förenar er och som gör er speciella för varandra. Ge något som involverar er båda, oavsett om det är en passion eller en rädsla, det viktiga är att ni möter det tillsammans. Gillar du att resa och vill tillbringa din nästa semester på en exotisk plats? Så varför inte ge en personlig resväska med ett foto på er tillsammans. Ett klassiskt sätt att säga "Jag älskar dig" är att skriva det på ett hängsmycke eller armband som du bär med dig varje dag.

Som du ser finns det många originella sätt och idéer för en Alla hjärtans dag-present eller en romantisk present. Det här är bara tre originella sätt att fira Alla hjärtans dag, det är upp till dig att välja det som passar bäst.

Originella presenter till alla Hjärtans dag

Det är inte alltid lätt att hitta den rätta presenten till alla hjärtans dag. Om ni har varit tillsammans ett tag kan det bli allt svårare att hitta en ny presentidé för att fira. Du har kanske slut på idéer efter att ha provat dem alla och vill göra mer än bara en middag tillsammans på restaurangen. Du letar förmodligen efter en originell present till alla hjärtans dag. Något unikt som får din älskling att känna kärlek och omtänksamhet. Att vilja uppmärksamma detta ögonblick betyder inte att kärleken bara ska firas en dag om året, men det betyder att du gör något vackert för en älskad person. Det är en dag för att fira en intensiv kärlek som varar hela året. Med Your Surprise kan du skapa dina alla hjärtans dag-presenter på ett originellt sätt. Du kan välja bland ett urval av presenter som du bara kan hitta hos oss, designade av våra experter och anpassade personligt av dig. Några förslag? Jättechokladkakor från de mest populära varumärkena, förpackningar med ett urval av drycker, presentförpackningar med glas och många andra unika presenter.

5 presenter på alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är ett av de tillfällen där tanken är viktigare än storleken på själva presenten. Kärlek mäts inte med hur stor gåvan är, utan i små gester och att du uppmärksammar den andra personen. Det handlar om att alltid finnas där med tillgivenhet och respekt. Av denna anledning kan du på alla hjärtans dag också välja en liten present som får din pojkvän eller fru att förstå att du har tänkt på er kärlekshistoria. Om du letar efter en present har vi samlat 5 idéer till alla hjärtans dag-presenter till dig, med en låg budget och som är en garanterad överraskning!

 • Ett kort med inbäddad video att skanna, så att du kan förklara all din kärlek;
 • En ask Milka-choklad att dela;
 • En snöglob med ditt foto och massor av små hjärtan att skaka;
 • Ett personligt ljus med ditt foto och/eller namn;
 • Ett chokladtelegram som säger "jag älskar dig" på ett unikt sätt.

De bästa presenterna för alla hjärtans dag

Romantik är nyckelordet för varje alla hjärtans dag. Om du även vill ha en dag full av romantik och stunder tillsammans i år, varför tänker du inte på en PRESENT TILL PARET Här är några av våra favoritidéer:

 • Uppsättning örngott med initialer
 • Uppsättning med koppar för par, för att äta frukost tillsammans
 • Nyckelring med hjärta, för att alltid ha din andra hälft nära
 • Ett par champagneglas för att skåla tillsammans under en romantisk middag
 • Chokladhjärta med ett tryckt foto, läcker belgisk choklad att dela tillsammans

Populära alla hjärtans dag-presenter 2024

Letar du efter en present som inte bara är speciell för din man eller din partner utan som också ligger i tiden? Upptäck några idéer för årets alla hjärtans dag, upplevelser i kombination med unika presenter:

 • En romantisk middag lagad hemma i kombination med en personlig skärbräda att servera aptitretare på;
 • En romantisk helg med avkoppling kombinerat med en personlig resväska;
 • En romantisk film hemma med snacks och sällskap av en mjuk personlig plyschfigur
 • En resa utanför stan tillsammans med en mjuk morgonrock med ett namn

En present till er första alla hjärtans dag tillsammans

Den första alla hjärtans dag är kanske den mest romantiska. Vi har nyligen blivit tillsammans och vi kanske ännu inte helt säkra på vad den andra personens förväntningar eller smak är. Just därför vill vi hjälpa dig att hitta den mest passande presenten till din flickvän eller pojkvän och ge dig några råd. Det finns ingen anledning att köpa en dyr present eller en present utöver det vanliga. Om du inte är säker på vad hon gillar kan du vara generisk och lägga all din kreativitet på anpassning. Några av favoritpresenterna för den första alla hjärtans dag är personliga mjukisar med ett namn eller ett foto; de tryckta kuddarna; pussel med ett foto på paret eller små presenter som personliga nyckelringar och mobilskal.

Mer tips på vår blogg

Om du vill ha inspiration för en oförglömlig Alla hjärtans dag, ta en titt på vår blogg: