Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Att åka på semester är en av årets mest efterlängtade och spännande ögonblick som förtjänar att firas! Anpassa din resväska med ett foto och/eller text. Finns i olika storlekar, från handbagage till XXL!

Personliga resväskor med foton och text

Här kan du skapa en helt unik resväska. Våra resväskor är inte bara lätta, stöttåliga och vattentäta utan kan också göras personliga precis efter ditt tycke och smak. Välj storlek på din resväska och använd sedan redigeraren för att enkelt skapa en originell resväska med namn och tryck.

Den perfekta resväskan till alla som älskar resor

När det är dags att köpa en ny resväska, varför inte satsa på en rolig och unik design? En personlig resväska är garanterat den mest unika väskan du kan hitta, eftersom du designa den med ett helt valfritt tryck.

Med hjälp av vår användarvänliga redigerare kan du göra din resväska personlig. Här kan du exempelvis ladda upp dina favoritfoton från dina mest minnesvärda resor och skapa en helt originell design som vi trycker åt dig. Men det är inte enbart foton som du kan trycka, utan här är det fantasin som sätter gränserna. Är du själv en fena på att teckna och måla kan du låta trycka en design som du själv har skapat. Du kan givetvis också trycka text på våra resväskor.

Vi har helt enkelt sett till att skapa ett designverktyg som gör det enkelt för dig att skapa din drömväska för alla dina resor.

Resväska med namn

Hos oss kan du skapa en personlig resväska på flera sätt. Ett sätt är att designa din resväska med ditt eget namn. Resväskor med namn är även en perfekt present till någon som reser mycket. Vill du inte tycka namnet direkt på väskan kan du även låta trycka snygga och personliga bagageetiketter som du kan fästa på din resväska.

Du som reser mycket i tjänsten eller vill passa på att marknadsföra ett eget företag kan även beställa resväskor med egen logo. Tillåt kreativiteten flöda och du kommer att skapa något helt unikt.

Fördelar med en personlig resväska

Utöver fördelen att du har friheten att designa din resväska med tryck, namn och foto precis som du vill, finns också andra fördelar. En stor sådan är att en personlig resväska med namn eller foto löper avsevärt mindre risk för att du till exempel blir av med den på flygplatsen eller tåget. En unik väska sticker ut och är enkel att känna igen om den skulle komma på villovägar.

Därtill blir personliga resväskor med tryck ett roligt inslag på resan. Reser du själv kan ett tryckt citat på väskan fungera som en konversationsstartare. I vårt designverktyg kan du även välja bland färdiga utföranden som du kan anpassa för att skapa en väska som passar din personliga stil. På så sätt blir den en snygg accessoar och inte en småtrist väska som du måste släpa runt på.

Flera storlekar på våra resväskor med tryck

Här finns flera olika resväskor att välja mellan. Allt från små karbinväskor som du kan ta med dig på flygplanet eller förvara på hatthyllan på tåget, till stora resväskor i XXL-storlek. Du som reser med hela familjen kan även hitta ett set med flera väskor till ett fördelaktigt pris.

Med våra Princess Traveller resväskor kan du resa bekvämt. Resväskan har ett hårt yttre skal som skyddar din packning. Det är även en resväska som är lättviktig jämfört med många andra märken på marknaden.

Köp flera tryck till samma resväska

När du beställer en resväska med namn eller annat tryck på från oss behöver du inte nöja dig med bara en design. De här resväskorna är nämligen utformade så att du kan byta mellan olika tryck. Personifieringen med namn eller bild görs nämligen på resväskans inlaga. På så sätt kan du alltså själv byta ut din design när du har tröttnat på den.

Antingen beställer du flera tryck på samma gång till resväskan, eller så kan du alltid återkomma och skapa ett nytt tryck vid senare tillfälle.