Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vad våra kunder säger

Quote icon

Snabb leverans. Super nöjd !

Claudia Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Superfin pokal och bilden blev jättefin! Bra kvalité genomgående!

Kim Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Allvarligt talat, så är jag supernöjd. Fin kvalitet på produkten, fotot på chokladen var kanonfin Transportförpackningen var riktigt bra. Väldigt bra pris för en så fin produkt. Frugan blev jätteglad. 10 av 10 i betyg Mvh Jerry

Jerry Publicerades 28-05-22

10 av 10
9.9

2853 recensioner

Se alla

Fars dag present till nybliven pappa

Att bli pappa är ett speciellt och oförglömligt ögonblick, att bli pappa för första gången ger livet en helt ny mening. Den allra första fars dag är ett speciellt ögonblick för hela familjen, inte bara för den nyblivna pappan. Den lilla kanske inte kan fira sin pappa ännu, men deras mamma kommer säkert inte att missa möjligheten att ge pappa en speciell present på denna första fars dag .

Originella presenter till första fars dag

. Detta unika tillfälle kräver en originell farsdagspresent, så en personlig present är perfekt. Att skapa en speciell present till en nybliven pappa har aldrig varit enklare eller roligare. Välj helt enkelt ett roligt foto och lägg till ett sött meddelande för att anpassa en av våra många vackra farsdagspresenter bara för honom.
Vad sägs om en söt matchande outfit i present? Babyn kan bära den personliga sparkbyxan med önskad text eller foto, och pappa kan bära sin egen personliga t-shirt i en matchande design! Du kan till exempel lägga till "Sådan far, sådan son"; de kommer att se bedårande ut tillsammans och skapa det perfekta fototillfället.

Tips och idéer till din första fars dag

. Vi ge dig några bra experttips till denna första fars dag för att säkerställa att han kommer att minnas dagen för alltid. En personlig farsdagsmugg är en bra presentidé, eftersom han kommer att kunna njuta av att använda den varenda dag, hemma eller på jobbet! En annan originell presentidé är en personlig nyckelring med ett foto av den nya familjemedlemmen. Varje gång han tar tag sina nycklar kommer han att se sin coola gåva och komma ihåg den där speciella dagen.

Presenter till blivande pappor

. Om du helt enkelt inte kan vänta och vill fira fars dag innan den lilla har kommit har vi några häftiga presenttips för den framtida pappan. Du kan dela all glädje du känner för honom genom att till exempel skriva ner dina känslor på ett personligt kort. Underskatta aldrig värdet av små gester. En verkligt personlig och innerlig gåva kan vara värd mycket mer än du föreställer dig, oavsett om den är stor eller liten.

Första fars dag på avstånd

. Om ett gäng vänner, far- eller morföräldrar eller kollegor vill ge den nya pappan en gåva men inte kan besöka honom personligen, kan de enkelt och säkert få den utvalda presenten skickad direkt hem till honom. Vi har flera presenter som passar i brevlådan, vilket innebär att även om mottagaren inte är hemma, kommer han fortfarande att få presenten. Du kan till och med lägga till ett gratis kort med ditt eget personliga meddelande.