Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vill du förvandla din favoritbild till en magisk mors dag-present? Ta en titt på de oändliga möjligheterna! Från fotomuggar till fotoväskor och fotoklockor till chokladpresenter med foto; vi har allt detta och många fler fotopresenter till mors dag.

153 Gåvor

Du har sett 48 av 153 gåvor

Unik fotopresent till mors dag

Mors dag är rätt tillfälle att fundera en stund på hur mycket hon betyder för dig. Minnen är det bästa sättet att göra detta på och kan man göra det bättre än med foton? Ögonblicksbilder av en semester tillsammans, en middag där ni skrattade tills ni fick ont i munnen eller en viktig födelsedag som ni firade med en god tårta.

Alla dessa bilder är perfekta att inkludera i en mors dag-present. Hur? Genom att skapa en fotopresent till mamma!

Använd dina bilder för att skapa en fotopresent till mors dag

Från fotoböcker till dukar till personliga telefonfodral, det finns många kreativa sätt att infoga foton i din mors dag-present. En fotopresent är inte bara ett genomtänkt sätt att visa din kärlek och uppskattning, utan det är också ett bra sätt att bevara minnen och visa dem.

En av de mest populära fotopresenterna på mors dag är ett fotoalbum. Du kan skapa ett anpassat album fyllt med bilder av dina favoritminnen med din mamma. Det här är ett bra sätt att visa henne hur mycket ni uppskattar er tid tillsammans, och det är något hon kan behålla och se tillbaka på i många år framöver.

En annan bra fotopresentidé är en personlig tavla. Du kan välja ett speciellt foto av er två tillsammans och få det tryckt på en canvasduk. Detta är ett vackert och unikt sätt att visa dina favoritminnen, och det kommer att ge en personlig touch till din mammas hem.

Om din mamma alltid använder sin telefon eller surfplatta, överväg att skaffa henne ett personligt fodral till telefonen eller surfplattan. Du kan välja ett favoritfoto eller till och med skapa ett collage av foton och få det tryckt på ett fodral. Detta är en rolig och praktisk present som hon kommer att använda varje dag.

5 presenter för mamma som du kan anpassa med ett foto

Nedan har vi listat 5 personliga presentidéer för mors dag, till vilka du kan lägga ett vackert foto. Vi trycker ditt foto på presenten åt dig och levererar det till den adress du anger!

  • Ett chokladhjärta med ett ätbart fototryck
  • En strandhandduk för stranden eller poolen
  • En vattenflaska för att hålla sig återfuktad under varma dagar
  • En hjärtformad klocka att sätta upp på väggen
  • En dörrmatta för att välkomna dig hem

Kort sagt är en fotopresent på mors dag ett kreativt och genomtänkt sätt att visa din mamma hur mycket du bryr dig om henne. Med så många tillgängliga alternativ kommer du garanterat att hitta den perfekta presenten till mors dag som hon kommer att uppskatta i många år framöver. Så börja surfa nu och skapa en unik och personlig present som kommer att göra denna mors dag oförglömlig.