Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Mor- och farmödrar hör till de människor som vi håller av mest, så se till att skämma bort dem när du kan! Överraska mormor eller farmor med en av våra unika presenter med foto, namn och/eller text som du väljer.

123 Gåvor

Du har sett 48 av 123 gåvor

Presenter till mormor

Mormödrar är bland de viktigaste personerna när barnen växer upp och, med lite tur, en fristad under vuxenlivets svårigheter. Det finns många tillfällen som kräver en present till farmor: en födelsedag, en namnsdag eller bara för att du vill återgälda den enorma tillgivenhet hon ger dig varje dag. Mormödrar är unika, de ber dig aldrig om något och finns alltid där för dig. De har sett dig växa, göra misstag, fira segrar och kämpa mot svårigheter. De stöttade dig med enormt tålamod och gav kärlek varje dag. Vill du tacka din underbara mormor med något alldeles speciellt? YourSurprise har de vackraste presenterna till mormor. Vi är säkra på att du kommer att hitta den perfekta presenten!

Originella och unika presentidéer till mormor

Letar du efter de vackraste och mest originella presenterna att ge till din mormor? Om du letar efter en present som gör henne rörd och tacksam över att ha dig i sitt liv, kan vi tipsa om många idéer som är innerliga och värmer hjärtat. Detta är några av våra favoriter:

  • En mugg med en bild på hennes barnbarn för att börja dagen bra.
  • Ett förkläde med texten "Världens bästa mormor" eller "Världens bästa farmor".
  • En träram med ett tryckt bild för att alltid visa upp hennes kära familj hemma.
  • Ett fotoalbum med de bästa stunderna tillsammans.
  • En bukett blommor för hon ska känna sig speciell och uppskattad.
  • Ett vinglas med hennes namn till en mormor som njuter av ett gott glas vin till maten.Om du istället letar efter en present till båda dina kära mor- eller farföräldrar, kolla in våraPresenter till mor- och farföräldrar.

En födelsedagspresent till mormor

Firar din mormor en viktig milstolpe? Tänk på en söt födelsedagspresent till mormor som gör hennes dag oförglömlig. Du kan lämna över den personligen eller överraska henne genom att skicka den direkt till hennes adress med ett gratulationskort. Om du vill ha ett kort som hon kan visa upp, kan du välja vårt träkort med träställ och ett tryckt foto, så att din mormor kan visa upp det i sitt hem så att alla hennes gäster kan se det! För mormödrar/farmödrar som älskar att laga mat kan en härlig present vara vår graverade skärbräda med hennes namn eller ett speciellt meddelande eller en serveringsbricka för läckra snacks. För mormödrar/farmödrar som älskar växter och trädgårdsarbete, en bukett blommor eller ett set blomfröbomber att plantera i trädgård eller i krukor. För mormödrar/farmödrar som gillar att visa upp sina barnbarn är en bildpresent rätt val! En dekorativ kakelplatta att hänga på väggen, en personlig klocka eller en mjuk kudde till soffan.

De bästa presenterna till farmor och barnbarn

Vill du ha en present som symboliserar bandet mellan mormor och barnbarn? Välj en present som du och din mormor kan dela. Vårt mor- och dotterarmband passar exempelvis även till mormor och barnbarn. Varje armband kan anpassas med namnet på den andra. Alternativt kan du skapa en nyckelring med en bild av er två eller ett hänge med ett graverad bild som alltid kan bäras nära hjärtat.

Presentidéer för äldre

Om personen du vill överraska inte är din mormor, utan en annan lika viktig person i ditt liv, kan du välja en liten present som symboliserar din anknytning, exempelvis ett trähjärta med ett vackert budskap eller en snöglob med en bild du väljer. Om du föredrar något bland godsakerna, kan du överraska henne med en ask personlig choklad eller en flaska vin.

En presenter till en blivande mormor

Ska du meddela en graviditet och vill överraska en framtida mormor? Det kan du göra på många sätt. Kolla in alla presenter för att meddela en graviditet och hitta den finaste för den blivande mormordern/ du har i åtanke.