Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Kolla in vårt stora utbud av roliga personliga barnpresenter, perfekt för småttingar, barn som har allt och större barn. Från spel och goseleksaker till böcker och tillbehör till barnrum vi har de perfekta barnpresenterna för alla tillfällen. 

163 Gåvor

Du har sett 48 av 163 gåvor

Barnpresenter

De Bästa Personliga Barnpresenterna med Bild och Text Vi vet alla att ingen älskar att ta emot presenter lika mycket som barn gör. Deras ögon lyser upp, de får ett gigantiskt leende och kan inte vänta med att riva av pappret för att se överraskningen inuti. Hos YourSurprise erbjuder vi möjligheten att personalisera massvis med barnpresenter genom att lägga till ett namn, foto, bild eller text, vilket göra möjligheterna oändliga och upplevelsen extra speciell.

Presenter för småbarnen

För de små har vi vackra träleksaker, till exempel en cykel, trehjuling eller en barnvagn. Sen har vi även våra coola barnstolar i olika färger!

Presenter för de stora barnen

För barnen som är lite större har vi roliga böcker där de kan spela huvudrollen. Du personaliserar självklart en del av texten själv så boken blir anpassad till barnet du ger den till. Sen har vi även dekorativa barnväskor med egen tryckt text på. En perfekt liten resväska som de kan förvara sin prylar i. Vi erbjuder också personaliserade fotbollar och väggklockor för de äldre barnen.

Julklappar till barn

Barn älskar julen! För dem är det inte bara semestertiden mellan lekar, godis och familjestunder, utan det är också den tid på året då de förväntar sig mest presenter! Faktum är att de kommer att få reda på om de har varit snälla barn och om de kommer att få presenten de bad om i brevet till jultomten. Letar du efter fler julklappar till ett barn? Med YourSurprise hittar du massor av julklappar för alla åldrar! En mycket populär temapresent är den personliga temaboken där barnen är huvudpersonerna i en julsaga där de måste rädda julen. För barn som älskar lugna spel är ett pussel det rätta valet. Du kan anpassa pusslet med ett foto eller ett fotocollage som du själv väljer ut.

Billiga julklappar till barn

Du har inte alltid budget till att köpa en dyr present. Det har kanske varit ett jobbigt år, eller så letar du efter en liten present till dina vänners barn eller till ditt barnbarn. Med YourSurprise kan du välja en present av hög kvalitet utan att spendera alltför mycket. Några billiga babypresenter? En personlig plyschleksak med namn, en bukett med klubbor, ett läderarmband med namn, en burk med läckert godis och många andra presentidéer!

De bästa babypresenterna som har allt

Det kan vara svårt att välja en present till ett barn om de redan har allt de kan önska sig! Vänner och bekanta har redan gett honom alla presenter han vill ha men du vill ändå fundera lite? Oavsett om du letar efter en present till en födelsedag eller ett speciellt tillfälle kan det vara rätt val att välja en originell och personlig present. Pojken eller flickan i fråga kommer säkert aldrig att ha fått en present som din! Till exempel en gigantisk läcker Milka-chokladkaka eller en personlig skolväska med namn. Gör presenten personlig med ett foto och/eller text.

Hur skapar man personliga presenter till barn?

Barn älskar ofta att vara i centrum för all uppmärksamhet! Med en personlig present kommer de att veta att presenten skapades bara för dem. Du gör presenten personlig med ett foto, en text och/eller ett namn. Många av babypresenterna har också roliga mönster som passar alla åldrar! Vill du ha några råd? Om du letar efter en present till en 10-åring kan du välja något mer moget, t.ex. en fotboll med hans namn på, om han är ett barn som gillar att sporta. För yngre barn kan leksaker i låda, mjuka leksaker och pussel vara en bra idé.

Presenter till barn till skolavslutningen

Efter ett års hårt arbete, studier och läxor förtjänar barnen lite vila och en present för deras ansträngningar! Överraska dina barn med en oväntad present, en belöning för bra betyg och en uppmuntran till att börja det nya året med den rätta energin!

Skolmaterial Varför inte ge barnet något personligt som de kan använda i skolan? Vi har t.ex. en cool anteckningsbok med färgpennor, kulspetspennor, och en linjal. Du kan lägga till en bild och text som du väljer helt fritt. Vi erbjuder också coola gympåsar, skolväskor, pennfodral och burkar, m.m.

  • Personlig matlåda: Gör varje lunch extra speciell med en personlig lunchlåda med namn och foto. Locket är lätt att öppna för barn, och är säker att använda. Vi har flera olika former och storlekar tillgängliga.

  • Barnryggsäck: En annan bra idé är att personalisera en unik och personlig ryggsäck som de kan lägga alla sina saker i. Med gott om utrymme och super snygg design. En ryggsäck de kommer kunna ha i många år och aldrig förväxla med någon annan.

  • Personligt pennfodral: Om du vill lägga till något i ryggsäcken, varför inte lägga till ett coolt pennfodral med deras namn och en bild? Det perfekta sättet att sticka ut från mängden.

  • Barnförkläde: Om den lilla älskar att spendera tid i köket, varför inte ge dem sitt eget personliga förkläde? Du kan lägga till deras namn och / eller foto på framsidan för att göra det extra speciellt. Vi har bomullsförkläden, men också ett vackert läderförkläde i vårt sortiment.