Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Varje present unikt personaliserad

Kan skickas direkt till mottagaren

Leverans över hela världen

Överraska en affärsrelation med en unik present

Vill du kanske tacka för det gångna årets samarbete, gratulera till lanseringen av en website eller en produkt? Ska du representera på mässa och vill ta med lite giveaways att lägga i er goodie bag eller att dela ut i er monter? Varför inte sätta ut något litet i din mottagning, väntrum eller reception som dina kunder eller gäster kan ta med sig efter besöket. Hos YourSurprise hittar du ett stort antal produkter som passar för i stort sett alla ändamål och i vår BROSCHYR hittar du ett antal förslag som kan ge lite inspiration.

Vi ses hos YourSurprise!

Leverans till olika adresser

Behöver du skicka dina företagspresenter till ett större antal adresser? Har man väl bestämt sig för vilken unikt personaliserad present man vill överraska sina affärsrelationer eller anställda med, så kan det vara skönt att slippa organisera allt själv. Även med detta hjälper vi till! Fyll i DENNA excel-fil och skicka tillbaka den till oss, så ombesörjer vi leveransen av din present så att du kan fokusera dig på annat.

Presenter till kontoret

Föredrar du att få ditt kostnadsförslag via e-post?

Vad våra kunder säger

Vill du inte missa något och vill du gärna få inspiration?

Skriv in dig för vårt nyhetsbrev för affärskunder.

Vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta gåvan!

Vill du göra en större beställning, skicka presenterna direkt hem till dem du vill överraska eller behöver du bara be om råd? Kontakta våra experter från affärsavdelningen, så hjälper de dig gärna att hitta den perfekta gåvan

+31 111 700 212
Våra presentrådgivare

Företagspresenter

Om du letar efter affärs-, årssluts- eller unika presenter till anställda är YourSurprise platsen att vara! Du kan få vilken som helst av våra presenter personliga med logotypen, namnet och/eller texten du väljer för att skapa en unik present på nolltid och lämna ett bestående intryck. En personlig vare er en original måte å overraske noen og etterlate et positivt inntrykk på alle som mottar det. Det er så mange grunner til å lage en personlig firmagave. Det kan være en mulighet til å takke dine ansatte, leverandører og kolleger for årene sammen og fremtidige, men også en måte å annonsere for din bedrift eller rett og slett gjøre din mer unik.
Om du är intresserad av de senaste trenderna när det kommer till reklamgåvor, ta en titt på vår artikel om 9 senaste trenderna.

Gaver med firmalogoen din

Hos YourSurprise spesialiserer vi oss på å tilpasse gavene våre. Dette betyr at du kan legge til logoen din til våre gaver og gadgets. Du kan bruke logoen din til reklamemateriell til arrangementer eller kampanjer, men du kan også lage unike gaver til ansatte eller lage tilbehør til bruk i din bedrift. Du kan kjøpe våre logogaver til din bedrift direkte på siden eller kontakte en av våre samarbeidspartnere for å motta et skreddersydd tilbud.

Gaver til å åpne nye bedrifter og nye ansatte

Velkommen dine nye medarbeidere rett med litt logotilbehør for hverdagen. Noen idé? Et krus med navnet, en notatbok for å skrive ned alle ideene, en vannflaske for å holde seg hydrert og et laptopdeksel for å beskytte den mot riper og fall.

Er du i ferd med å åpne virksomheten din og ønsker å markedsføre den på en unik måte? Hos YourSurprise tilbyr vi også muligheten til å lage gadgets og tilbehør for promotering av nye selskaper. Din logo er trykt, gravert eller brodert på kvalitetsgaver. Du kan også gi gaver til å åpne en ny bedrift, til noen som har bestemt seg for å begi seg ut på et nytt eventyr eller for å finne ansatte og forretningspartnere.

Personliga julklappar

Anställda, lojala kunder och affärspartners ser fram emot denna årliga uppskattning varje år: julklappen. Tyvärr är de flesta av dessa väldigt opersonliga, vilket innebär att mottagaren sannolikt kommer att glömma allt om det nästa dag. Förändra saker och ting och satsa på en verkligt originell julgåva med en personlig touch.
En personlig touch kommer att ge alla julklappar, årsavslutningar eller andra affärspresenter något speciellt, unikt. Varför inte ha ett lyxigt vinpresentset eller en läcker Toblerone anpassad med namn, logotyp och/eller budskap som du väljer?

På YourSurprise erbjuder vi olika alternativ för att göra varje gåva verkligt personlig. Ta en titt på vårt sortiment för inspiration!

Viktiga ögonblick

Lägg till dessa viktiga företagspresenter i din planerare:
 • Påsk: 17 april
 • Återgå till kontoret i september
 • World Teacher Day den 5 oktober
 • Jul
 • Administrativa proffs dag den 15 april
 • Internationella sjuksköterskedagen den 12 maj
 • Ett hållbart kontor

  Om du vill ta steg mot en hållbar arbetsmiljö, ta en titt på dessa 3 tips att skicka ett positivt budskap till dina anställda och överraska dem med en fantastisk present.

  Unika företagspresenter

  Att ta emot presenter är alltid roligt, men ännu bättre när presenten är riktigt original och gjord speciellt för mottagaren. Oavsett om det är en jubileumsgåva på jobbet till en anställd länge, en tackgåva till en lojal kund eller företags julklapp, det finns många anledningar att överraska någon med en unik present. Om du letar efter den perfekta originalpresenten har vi över 2000 presenter att välja mellan, vilket betyder att det verkligen finns något för alla. Vi erbjuder originella företagspresenter som visar din uppskattning och stärker din relation med mottagaren.

  Företagsmarknadsföring och marknadsföringsgåvor

  Om du letar efter bra marknadsförings- och marknadsföringsalternativ hjälper vi dig gärna. Vi kan berätta allt om en kedja av optiker som gav bort ett gratis par personifierade flipflops med varje par solglasögon, eller ett franskt escape room som har kunder en choklad pussel som en företagspresent för det nya året.

  Om du vill höra allt om de möjligheter vi kan erbjuda ditt företag är du välkommen att kontakta oss. Vi kommer att överraska alla med en personlig, unik företagspresent.

  Originella företagspresenter för företag

  En gåva är ditt företags ansikte utåt, därför vill du överraska dina kunder och partner med något som också representerar ditt varumärke. Med YourSurprise kan du skapa en originell gåva för ditt företag. Vi erbjuder inte bara ett urval av de vanliga gåvorna som du kan hitta överallt, utan vi har ett utbud som varierar från choklad till drycker, från kökstillbehör till kontorsmaterial och många många många fler. Alla våra gåvor kan personaliseras med en logotyp, ett namn, ett foto och/eller text. Här är några idéer till de mest ovanliga och originella företagspresenterna:

  • En gigantisk chokladkaka med din egen logotyp: välj mellan de bästa varumärkena i världen.
  • En musmatta som kan anpassas: välj mellan olika storlekar för att hitta den som passar bäst för dina behov.
  • En ask med godis med din egen logotyp.
  • En matlåda med din logotyp eller text ingraverad.
  • Ett personligt handbagage för att resa runt och marknadsföra ditt varumärke.
  Detta är bara några av de unika logopresenter som du kan hitta på YourSurprise.

  Varför välja en ovanlig företagspresent?

  Om du gör detta val kommer mottagarna av din gåva, oavsett om de är anställda, partners eller kunder, att uppskatta din gest ännu mer. De kommer att minnas att du har ansträngt dig och kommer att bli överraskade av din originalitet!

  Små företagspresenter för företag

  Letar du efter en billig företagspresent? Billig och liten betyder inte att den har mindre kvalitet eller värde. Vi erbjuder gåvor till företag för mindre eller större budgetar, för att uppfylla dina och mottagarens behov. Du kan till exempel hitta ett urval av små gåvor som personliga pennor; nyckelringar, glasögon, bomullspåsar, hattar osv.... Du kan köpa dem i bulk och få rabatt eller köpa dem direkt på vår webbplats. Vårt team finns där för att hjälpa dig!

  XL Affärspresenter

  Vad sägs om att överraska med en XL-företagsgåva? Vi vet att storleken egentligen inte spelar någon roll, men det kan göra mottagaren ganska glad! Vi har ett urval av XL- eller XXL-företagsgåvor för en stor överraskning som sticker ut. Här är några idéer:

  • XXL personlig Toblerone bar: den ultimata utmaningen på 4,5 kg!
  • Jättestor nallebjörn: finns i 2 olika stora storlekar med en personlig t-shirt där du kan lägga till din egen logotyp.
  • En gigantisk XL-mugg, för den som verkligen inte kan leva utan kaffe.
  • En Magnumflaska med champagne med din personliga prägel.
  • Ett gigantiskt torn av Chupa Chups med din logotyp som sticker ut på toppen.

  Promoartiklar för ett företag: från 1 stycke!

  Företagspresenter är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning till kunder, anställda eller partners. Men att hitta rätt gåva kan vara en utmaning, särskilt när du behöver köpa i stor skala. Men visste du att du kan köpa en reklamartikel från bara 1 stycke? På YourSurprise förstår vi att du kanske inte alltid behöver stora mängder produkter. Kanske vill du bara tacka en affärspartner eller belöna en av dina anställda för ett bra jobb. Därför erbjuder vi ett brett utbud av företagspresenter som kan beställas från bara 1 stycke. Oavsett om du letar efter reklamprodukter, företagspresenter eller anpassade gåvor har vi allt du behöver. Du kan välja och anpassa din företagspresent direkt på webbplatsen. Om du däremot behöver stora mängder och inte vill slösa alltför mycket tid på att personalisera varje produkt kan vi göra detta åt dig! Fyll i formuläret för att kontakta vårt team via telefon eller e-post.

  Företagsgåvor för olika tillfällen

  Vi förstår att du kanske letar efter en gåva för olika presenttillfällen och vi vill se till att du kan hitta den bäst riktade för dina behov. Bland de tillfällen som vi kan täcka in har vi:

 • Gåvor med din egen logotyp
 • Affärspresenter i sommar
 • Julens företagspresenter
 • Affärspresenter till påsk
 • Gåvor i slutet av året
 • Om du inte hittar ditt presenttillfälle i listan behöver du inte oroa dig, vi täcker många fler!