Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.


Inspirationsguide

Ladda ner den kostnadsfria guiden till julens företagsgåvor


Semestersäsongen är den perfekta tiden att tacka dina kollegor och anställda för allt hårt arbete de har gjort under de senaste månaderna men också att visa tacksamhet mot dina kunder och affärspartners för det ovillkorliga stöd de har visat ditt företag under det senaste året. Vi har skapat denna kostnadsfria och praktiska guide speciellt för dig, fylld med inspiration och råd för ditt företags julgåvor. Med hjälp av våra gåvoexperter kommer du inte ha några problem att hitta den perfekta presenten att anpassa med din logotyp och namnen på dina anställda och/eller kunder.

guide mobile guide desktop


Utbudet av personliga företagspresenter som du kommer att upptäcka i guiden har valts ut speciellt för jul och nyår för att överraska dina relationer på ett unikt sätt och önska dem allt gott inför det kommande året. En gåva för att säga tack, för att hylla de som trodde på dig och för att marknadsföra ditt varumärke i slutet av året. Våra gåvor kan skräddarsys för varje mottagare med hjälp av en unik personalisering med en logotyp och deras namn. Din design kan graveras, broderas eller tryckas i de vackraste färgerna!

Vem vill du överraska med din anpassade företagsgåva? Vi hjälper dig gärna att hitta den mest originella och passande överraskningen för kollegor, kunder, affärspartners och professionella kontakter samt att skapa reklamprylar/godsaker.
Vi på YourSurprise vill hjälpa dig i varje steg i ditt projekt, från valet av gåva till leveransen av din beställning. Av denna anledning erbjuder vi en speciell hemleveranstjänst där presenter skickas till olika adresser direkt till mottagarens hem.

Upptäck alla våra storsäljare, nyanlända och företagskunders favoriter och hitta en unik gåva att överraska någon med!