Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Underkläder med personlig touch prydda med valfri bild och/eller text. Vad väljer du? Personliga boxershorts eller strumpor anpassade med foton, eller varför inte både och?

15 Gåvor

Skapa dina personliga underkläder: Personliga boxershorts och stringtrosor

Har du någonsin funderat på att ge dina underkläder en personlig touch? Med vårt urval av personifierade underkläder är det nu möjligt. Tänk dig ett par boxershorts eller stringtrosor med din egen unika design. Personliga underkläder är en rolig present till en årsdag, en svensexa, en födelsedag eller när du vill ge någon en rolig present!

Hur du gör dina underkläder personliga

Vårt urval av personliga underkläder inkluderar:

  • Boxershorts med tryck: Det här är inga vanliga boxershorts - de kan förses med ett valfritt foto. Oavsett om det är mottagarens ansikte eller en bild som relaterar till ett internt skämt; du kan få det tryckt direkt på boxershortsen.
  • Personliga stringtrosor: Vill du sätta lite extra krydda på tillvaron? Lägg till valfritt foto och text på våra personliga stringtrosor. Uttryck dig fullt ut, på ett sätt som är verkligt intimt och personligt.

Men hur går det till?

  1. Först väljer du den underklädesstil du vill ha personlig.
  2. Därefter laddar du upp det foto du vill ha tryckt på dina kalsonger. Du kan också lägga till en liten design.
  3. Om du har valt våra personliga stringtrosor har du också möjlighet att lägga till en text.
  4. När din design är klar lägger du din beställning så tar vi hand om resten.

Personliga underkläder för henne

De bästa personliga damunderkläderna kan personifieras! Skapa en unik stringtrosa med ett roligt foto som får mottagaren att skratta. Du kan också lägga till ett namn, en text eller ett speciellt datum. Vår stringtrosa är enastående bland damunderkläder. Det här är inte bara en vanlig stringtrosa, det är en duk där du kan uttrycka din individualitet och känsla.

De personliga underkläderna för henne finns i färgerna rött och svart och i 3 olika storlekar: S, M, L.

Om du föredrar något annorlunda är våra boxershorts med foto det perfekta valet!

Personliga underkläder till honom

Letar du efter den perfekta gåvan till mannen i ditt liv? Eller kanske du bara vill lägga till en touch av individualitet i din egen underklädeslåda? Våra personliga herrkalsonger är det rätta valet för att få honom att le med en fantastisk originalgåva!

Våra personliga boxershorts finns i 3 färger: vit, svart eller rosa och 3 storlekar: M, L, XL.

Hur gör man personliga underkläder?

Personliga underkläder är ett unikt sätt att uttrycka sig själv och göra ett statement. Vid personalisering av underkläder används avancerad tryckteknik för att överföra en bild eller text till plaggets tyg. Denna process säkerställer att designen är långvarig och inte bleknar eller skalas av efter tvätt. Men oroa dig inte, det är enkelt att beställa!

1. Välj de personliga underkläderna

Det första steget i personaliseringsprocessen är att välja vilken typ av underkläder du vill personalisera. De tillgängliga alternativen inkluderar boxershorts och stringtrosor. När du har valt typ av underkläder kan du sedan välja den färg och storlek som bäst passar den mottagare du har i åtanke.

2. Välj din personliga anpassning

När du har valt typ, färg och storlek på underkläderna kan du ladda upp den bild eller text som du vill ska tryckas på plagget. Bilden eller texten kan vara vad du vill, från ett personligt foto till ett favoritcitat eller en slogan.

3. Din gåva är skapad

När du har laddat upp bilden eller texten börjar tryckprocessen. Den tryckteknik som används säkerställer att bilden eller texten överförs exakt till plaggets tyg. Resultatet är personliga underkläder av hög kvalitet som är unika för dig.

4. Skicka till en valfri adress

När tryckprocessen är klar inspekteras de personliga underkläderna noggrant för att säkerställa att de uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna. Plagget packas sedan och skickas till din valda adress, redo att bäras och njutas av.

Personliga underkläder är ett utmärkt sätt att sätta en personlig prägel på din garderob eller att ge bort som en unik och omtänksam present.