Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

En flaska med något fint går alltid hem, i synnerhet för särskilda tillfällen eller som en gåva för att säga tack. YourSurprise har det bästa sortimentet av sprit med en personlig touch – allt från whisky, gin och vodka till ett urval av de bästa likörerna.

18 Gåvor

Smakfull dryck

Sprit i egendesignad trälåda Skulle du vilja överraska någon med en god flaska sprit? Då har du kommit till rätt adress! Hos YourSurprise hittar du ett stort utbud olika sorters sprit som skickas i en lyxig trälåda som är FSC-kvalitetsmärkt. Genom att enkelt personalisera denna present gör du den otroligt personlig och väldigt unik. Detta gör du genom att låta gravera eller trycka en bild på lådans lock. Antingen laddar du upp din egen favoritbild eller att välja en av våra färdiga designs. Lägg till ett namn, text eller hälsning och du är klar. Enkelt och snabbt, men trots allt väldigt personligt.

Likör i unik trälåda

Den som tycker om en härligt söt likör överraskar man lika enkelt som passande med en personaliserad flaska från några av de mest populära märken och sorter. Känner du någon som tycker om en kittlande Amaretto Disaronno eller någon som hellre vill ha en smekande len Bailey’s? Du designar den lyxiga trälådan med en bild, ett foto och en text och du är klar! Förutom de båda ovan nämnda Amaretto Disaronno och Bailey’s hittar du även bland andra Jägermeister, Licor 43, Limoncello, Sambuca Vaccari eller den holländska kryddlikören Schrobbeler.

Presenter som dessa passar naturligtvis väldigt bra till en massa olika tillfällen. Mors dag, Fars dag, julklapp eller födelsedag. Ska en kollega sluta? Har någon gjort lite extra för dig den sista tiden? Varför inte visa din uppskattning och tacka med en personaliserad likörpresent?

Rom och cognac

Smaken är som baken, brukar man säga. Därför har vi även andra presenter. Hos oss hittar du även ett antal flaskor rom och cognac. En härlig Bacardi i personaliserad låda eller en väldigt god Old Captain Rum cadeau. Presenter som dessa brukar vara väldigt omtyckta och uppskattade.

Känner man någon som kanske tycker mer om cognac, så har vi klassikerna Joseph Guy och Remy Martin. Även dessa ger du med fördel som present i en personaliserad låda för att ge presenten lite mer spunk!

Vodka

Naturligvis kan man inte undvika denna urgamla dryck i ett sortiment. En god Smirnoff eller den franska Franse Grey Goose med sin mjuka och rika smak.

Ginpresent med Gin-Tonicglas

Dessa presenter har blivit ordentligt populära och beställs ofta. Ge bort en presentförpackning med en god flaska gin, låt gravera glaset med mottagarens namn, överlämna presenten och se hur glada de kommer att bli! Hos YourSurprise hittar du märken och sorter som Bombay Sapphire Gin, Peaky Blinders gin eller vår egen YourSurprise Gin. Välj själv hur du vill överraska och göra någon glad!

Whisky

Den som tycker whiskey kan du överraska med en smaklig flaska whiskey i en egendesignad trälåda eller med ett graverat glas. Du se samtliga sorter på sidan med alla Whisky’s.

Trälåda med FSC-märket

Skulle det vara så, även om det låter svårt att tro, att du inte hittar rätt dryck hos oss så kan du naturligtvis också bara beställa en personaliserad trälåda för att använda till din present. Trälådorna är certificerade enligt FSC, vilket bidrar till hållbart och ansvarsfullt skogsbruk.