Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Känner du någon som har en passion för matlagning? Överraska en speciell person med ett personligt anpassat kökstillbehör. Anpassa det med namn och/eller text!

121 Gåvor

Du har sett 48 av 121 gåvor

Köksgåvor

Är det alltid samma person som lagar maten? Sätter de fram de läckraste rätterna? Är det svårt att säga nej till påfyllning? Då förtjänar de en egen unik kökspresent! Att designa dina egna köksgåvor är superenkelt hos YourSurprise! Vi tipsar här om de bästa gåvorna som gör varje (hobby) kock väldigt glad!

Presenttips på kökstillbehör

Har du köpt ett nytt kök? Eller har någon du känner flyttat till ett nytt hem och du funderar på köksredskap och presenter? Det kan vara svårt att komma på något nytt som också kan överraska, men med YourSurprise kan du inte göra fel! Du kan hitta matlagningspresenter till henne och honom, men om du behöver några idéer, fortsätt läsa.

Vad sägs om ett snyggt knivset i trä? Knivarna används för alla typer av förberedelser, att hitta rätt kommer inte längre att vara ett problem och det kommer inte att vara ett problem ens att exponera dem i köket, eftersom de sätts in i det personliga träblocket och blir en del av inredningen! Eller en etsad glaskaraff eller flaska. Förutom att hjälpa miljön blir det också kul att få sitt namn ingraverat på glaset!

Originella kökspresenter

En present till köket är inte alltid originell, och det är svårt att hitta en som kan vara det. Du kan lösa problemet med en enkel gest! Välj bara anpassade köksredskap eller anpassade kökstillbehör så är det klart. Anpassa med ett namn, en text och/eller en bild, presenten blir unik och kommer säkert att glädja mottagaren... att leta efter originella presenter till köket blir inte längre stressande.

Presenter till dig som älskar att laga mat

Det finns de som lagar mat av nödvändighet och de som lagar mat för passion. Vissa människor känner sig som kockar som är redo att experimentera när de är i köket, de letar alltid efter nya smaker och precis som mästerkockar har de alltid rätt köksredskap för att skapa varje rätt. Vart och ett av dessa redskap är den perfekta partnern som varje köksentusiast kommer att vårda tvångsmässigt, så varför inte göra dem personliga? Låt oss se vilka som är de populäraste presenterna för dem som älskar att laga mat:

  • skärbräda i trä med graverat namn eller logotyp
  • förkläde med namnet tryckt
  • graverat knivblock i trä med knivset

Välj den perfekta presenten till din favoritkock, uppmuntra hans eller hennes passion.

Julklappar från köket

Under julen blir köket en av de viktiga platserna, det är där julens luncher och middagar lagas, men det är också där som olika generationer möts för att laga något speciellt tillsammans. Om du funderar på att ge bort kulinariska gåvor men inte hittar den rätta, ta en titt på dessa personliga gåvor:

  • Presentlåda med graverad vinflaska och glas
  • Happy hour presentask med skärbräda
  • Presentkorg med vin, glas och snacks

Matlagningspresenten för varje kock

De bästa rätterna börjar med ett recept. Om du vill bli en mästare i köket måste du kunna förbättra maträtten varje gång du lagar den, och en receptbok kan vara en bra allierad för att hålla reda på förändringar och knep. Dagens trender riktar sig allt mer mot gourmetmat och sund kost. Om du också gillar att följa de mest kända matlagningsprogrammen, ta fram en penna och papper och skriv ner alla recept i din personliga kokbok.

Låt oss inte glömma de stora experterna inom branschen. Mor- och farföräldrar har dessa fantastiska handskrivna kokböcker som är deras arv till barn och barnbarn. Om din mormor/farmor har en kokbok full av lösa ark och trasiga sidor kan du ge henne en kokbok bara för henne, och hjälpa henne att kopiera hennes bästa recept, det blir en fantastisk tid tillsammans.

Tillbehör för att duka

Bordet är en plats för att mötas och dela med sig, särskilt när det är helg. Oavsett om det är jul, nyårsafton, påsk eller bara en familjemåltid är det trevligt att ta hand om detaljerna och hitta en vacker dukning, som får de som sitter vid bordet att känna sig värdefulla. Få dina gäster att känna sig som hemma genom att göra glasen personliga med deras namn eller med en flaska vin som anpassats speciellt för tillfället. Men om du däremot letar efter något mindre krävande, som passar för vardagliga måltider, kan du anpassa bordsunderlägg, tallrikar, brickor och glasunderlägg för dina familjemedlemmar.

Titta på alla dekorationer till bordet.

Personligt förkläde

Man bakar inte kakor, man gör små bitar av himlen! Med ett förkläde håller du kläderna rena under dina mer kreativa ögonblick. Men det ska inte vara vilket förkläde som som helst. Nej, Det ska vara ditt alldeles egna! Du behöver ett personligt förkläde som visar alla vem som rockar vispen och grytorna! Med de många färgglada och roliga motiven i editeringsverktyget kan du skapa ett förkläde som perfekt beskriver varje kock, från novis till mästare.

Är du mer av en BBQ kock? Vi har ett förkläde speciellt utformat för att stödja BBQ kocken i sina uppgifter. Detta BBQ-förkläde kommer visserligen inte med verktyg, men det är ett fripass från disken!

Graverade glas

Vin och mat skall intagas med stil! Med graverade glas blir det lite mer piff på tisdagsmåltiden! Gravera dina vinglas med namnen på dina vänner så att alla har ett eget vinglas. Champagneglasen kan graveras som en bröllopsgåva med namnen på bruden och brudgummen och det speciella datumet.

Ölglas med ett namn och en rolig design är perfekt för födelsedagar. Longdrinkglas med namn är en bra present till en kollega eller affärspartner. Men det behöver inte bara vara till ett särskilt tillfälle - varför inte använda dem till middagen hemma med familjen

Frukostbricka

Frukostbrickan är perfekt för att ge mamma eller pappa frukost på mors dag och fars dag. Den är också perfekt när du vill skämma bort någon med frukost i sängen. Designa brickan med ett vackert foto av dina nära och kära, husdjur eller landskap. Om du vill lägga till lite extra färg och flair kan du lägga till en design från editeringsverktyget. Använd även brickan för att bära ut kaffet och kakorna i trädgården för att njuta av det fina vädret. Det finns oändliga möjligheter och roliga med denna unika gåva!