Allt Kökspresenter presenter
Vad våra kunder säger
9.6
Se alla 236 recensioner
LottaPublicerades 15-08-18

"Jag brukar inte ”pracka på” folk mina idéer men skulle någon fråga skulle jag rekommendera er! .."

7 av 10
JennyPublicerades 04-08-18

"Quick delivery, good prices and very well made gift "

10 av 10
Stephanie Publicerades 07-07-18

"Very happy with the gift I guess the only thing I can think of is to have even more products for people.."

10 av 10

Köksgåvor

Ätar middagspartier alltid av samma personer? Piska de upp de mest fantastiska rätterna? Är allt de skapar så läckra du absolut inte kan säga nej till en annan tallrik eller dessert? De förtjänar en unik gåva för att stödja sin favorithobby eller jobb! Designa dina egna autentiska köksgåvor som är supera lätta på YourSurprise! Vi har avrundat de bästa gåvorna för att göra varje (framtida) kock väldigt glad!

Personligt förkläde

Du bakar inte kakor, du gör små bitar av himlen! Håll din klädsel ren under processen genom att ha på sig ett förkläde. Nej, inte bara något förkläde eftersom du inte bara är någon kock! Du behöver ett personligt förkläde som visar alla vilka den bästa kocken i stan är! Med de många färgglada och roliga motiven i redaktören är du garanterad att hitta ett förkläde som perfekt beskriver varje kock, från mästare till katastrofer.

Är du mer av en BBQ kock? Vi har ett förkläde speciellt utformat för att stödja BBQ kocken i sina uppgifter. Detta speciella BBQ-förkläde kommer även med verktyg! Nu behöver du bara räkna ut vem som ska göra disken efteråt.

Graverade glasögon

Vin och äta i stil med graverade glasögon ! Gravera dina vinglas med namnen på dina vänner så att du alla har ditt eget vinglas. Champagne glasögon kan graveras som en bröllopsgåva med namnen på bruden och brudgummen och det speciella datumet.

Ölglas med ett namn och en rolig design är perfekt för födelsedagar. Långdryckglas med namn är en bra present till en kollega eller affärspartner. Spara inte dessa vackra inristade glasögon endast för speciella tillfällen, för att de förtjänar att ses!

Frukostbricka

Frukostfacket är perfekt för att ta med mamma eller pappa frukost på mors dag och fars dag. De är också perfekta för när du vill skämma bort någon annan med frukost i sängen. Design brickan med ett vackert foto av dina nära och kära, husdjur eller landskap. Om du vill lägga till en liten extrafärg kan du lägga till en design från redaktören till den. Du behöver inte hålla med frukost för att använda din bricka, du kan också använda den för att servera te i trädgården eller för en drink och lite snacks på balkongen. Det finns oändliga möjligheter och roliga med denna unika gåva!
+ Läs mer...