Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

118 gåvor

Du har sett 48 av 118 gåvor

Köksgåvor

Är det alltid samma person som lagar maten? Sätter de fram de läckraste rätterna? Är det svårt att säga nej till påfyllning? Då förtjänar de en egen unik kökspresent! Att designa dina egna köksgåvor är superenkelt hos YourSurprise! Vi tipsar här om de bästa gåvorna som gör varje (hobby) kock väldigt glad!

Personligt förkläde

Man bakar inte kakor, man gör små bitar av himlen! Med ett förkläde håller du kläderna rena under dina mer kreativa ögonblick. Men det ska inte vara vilket förkläde som som helst. Nej, Det ska vara ditt alldeles egna! Du behöver ett personligt förkläde som visar alla vem som rockar vispen och grytorna! Med de många färgglada och roliga motiven i editeringsverktyget kan du skapa ett förkläde som perfekt beskriver varje kock, från novis till mästare.

Är du mer av en BBQ kock? Vi har ett förkläde speciellt utformat för att stödja BBQ kocken i sina uppgifter. Detta BBQ-förkläde kommer visserligen inte med verktyg, men det är ett fripass från disken!

Graverade glas

Vin och mat skall intagas med stil! Med graverade glas blir det lite mer piff på tisdagsmåltiden! Gravera dina vinglas med namnen på dina vänner så att alla har ett eget vinglas. Champagneglasen kan graveras som en bröllopsgåva med namnen på bruden och brudgummen och det speciella datumet.

Ölglas med ett namn och en rolig design är perfekt för födelsedagar. Longdrinkglas med namn är en bra present till en kollega eller affärspartner. Men det behöver inte bara vara till ett särskilt tillfälle - varför inte använda dem till middagen hemma med familjen## Frukostbricka

Frukostbrickan är perfekt för att ge mamma eller pappa frukost på mors dag och fars dag. Den är också perfekt när du vill skämma bort någon med frukost i sängen. Designa brickan med ett vackert foto av dina nära och kära, husdjur eller landskap. Om du vill lägga till lite extra färg och flair kan du lägga till en design från editeringsverktyget. Använd även brickan för att bära ut kaffet och kakorna i trädgården för att njuta av det fina vädret. Det finns oändliga möjligheter och roliga med denna unika gåva!