• Varje gåva med ditt foto och text
  • Sprid lite glädje
  • Presenter som tillverkas och skickas samma dag
< Tillbaka
Allt Kökspresenter presenter
Vad våra kunder säger
9.7
Se alla 621 recensioner
Lisa
Publicerades 18-02-20

"Kul present! "

9 av 10
Elena
Publicerades 17-02-20

"Fantastiskt bra kvalitet ...fin och gott Tack så mycket .,fick en riktigt bra överraskning . Recomendera.."

10 av 10
Liza
Publicerades 17-02-20

"Jag är otroligt nöjd med min babypläd! Underbar service och snabbt gick det! Tack så jätte mycket ❤️ .."

10 av 10

Köksgåvor

Är det alltid samma person som lagar maten? Sätter de fram de läckraste rätterna? Är det svårt att säga nej till påfyllning? Då förtjänar de en egen unik kökspresent! Att designa dina egna köksgåvor är superenkelt hos YourSurprise! Vi tipsar här om de bästa gåvorna som gör varje (hobby) kock väldigt glad!

Personligt förkläde

Man bakar inte kakor, man gör små bitar av himlen! Med ett förkläde håller du kläderna rena under dina mer kreativa ögonblick. Men det ska inte vara vilket förkläde som som helst. Nej, Det ska vara ditt alldeles egna! Du behöver ett personligt förkläde som visar alla vem som rockar vispen och grytorna! Med de många färgglada och roliga motiven i editeringsverktyget kan du skapa ett förkläde som perfekt beskriver varje kock, från novis till mästare.

Är du mer av en BBQ kock? Vi har ett förkläde speciellt utformat för att stödja BBQ kocken i sina uppgifter. Detta BBQ-förkläde kommer visserligen inte med verktyg, men det är ett fripass från disken!

Graverade glas

Vin och mat skall intagas med stil! Med graverade glas blir det lite mer piff på tisdagsmåltiden! Gravera dina vinglas med namnen på dina vänner så att alla har ett eget vinglas. Champagneglasen kan graveras som en bröllopsgåva med namnen på bruden och brudgummen och det speciella datumet.

Ölglas med ett namn och en rolig design är perfekt för födelsedagar. Longdrinkglas med namn är en bra present till en kollega eller affärspartner. Men det behöver inte bara vara till ett särskilt tillfälle - varför inte använda dem till middagen hemma med familjen


Frukostbricka

Frukostbrickan är perfekt för att ge mamma eller pappa frukost på mors dag och fars dag. Den är också perfekt när du vill skämma bort någon med frukost i sängen. Designa brickan med ett vackert foto av dina nära och kära, husdjur eller landskap. Om du vill lägga till lite extra färg och flair kan du lägga till en design från editeringsverktyget. Använd även brickan för att bära ut kaffet och kakorna i trädgården för att njuta av det fina vädret. Det finns oändliga möjligheter och roliga med denna unika gåva!
Kan jag hjälpa dig?
1 med