Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vin är en klassisk present, men med en personlig anpassning kan du göra en unik present! Anpassa etiketten på flaskan eller gravera trälådan eller glasen med ett namn eller ett fint meddelande. Upptäck våra personligt anpassade viner.

37 Gåvor

Vinpresent med egen etikett eller lyxig trälåda

Vill du överraska någon med en god flaska vin? Det är fin idé eftersom vin is stort sett alltid uppskattas. Det är en utmärkt present som passar till de flesta tillfällen. Bröllop, födelsedag, Mors- och Fars dag, födelsedag, julklapp, som ett extra litet “Tack för hjälpen” eller varför inte ta med till värdinnan om du blir inbjuden till ett jubileum?.

En flaska vin är som sagt alltid en uppskattad present, men varför inte göra det med extra stil? Med en etikett eller lyxig trälåda som du själv designar visar du lite extra omtanke och uppmärksamhet.

Vin från hela världen

I vårt utbredda sortiment hittar du många olika sorters vita, röda och roséviner från de flesta delar av världen i olika prisklasser som är mycket lämpliga som presenter. En mjuk Merlot, en en frisk Cabernet Sauvignon eller en god Pinot Noir? För den som gärna vill ge bort en flaska vitt så finns den alltid lika uppskattade Chardonnay, den stiliga Sauvignon Blanc eller Pinot Grigio.

I vårt sortiment hittar du viner från olika länder och områden, som till exempel Frankrike, Tyskland, Italien, Portugal och Spanien. Men vi har även ett antal goda viner från andra länder. Vad sägs om viner från Argentina eller vill du hellre överraska någon med ett vin från Sydafrika? Oavsett vad du letar efter eller tycker om så hittar du det här. Allt ifrån överkomliga priser till lite dyrare champagne.

Vin med egen etikett eller eller personaliserad trälåda

Om du har kunnat bestämma dig för vilket vin du vill ge bort som present är det dags att bestämma om det skall vara med egen etikett, en lyxig graverad trälåda eller låda med tryck på. Om du väljer en egen etikett, laddar du enkelt upp en bild eller ett foto i vår editor. Det kan vara alltifrån ett fint eller roligt foto på mottagaren, ett foto på er båda tillsammans från en resa eller varför inte en logo till egenföretagaren? Lägg till en text eller en hälsning och du är klar!

Du kan naturligtvis även ge bort flaskan i en lyxig trälåda. Lådan kan du låta trycka en bild eller ett foto på. Vill du hellre bara ett enkelt budskap eller hälsning så kan väljer du bort bilder och foton för en graverad trälåda.

Presenttips: En present behöver inte alltid vara till en födelsedag. Det finns även andra tillfällen. Om någon har hjälpt dig med att lägga ett golv, passat barnen vid något viktigt tillfälle, varit djurvakt eller vad som helst. Man kan även ge en present för att helt enkelt visa sin uppskattning.

Vinpaket som present

Varför nöja sig med en flaska? Hos YourSurprise finns möjligheten att välja lådor som innehåller både en, två och till och med tre flaskor! Då blir det lite som att ge bort en lite vinprovning med en vit, en röd och en rosé. Dela dem tillsammans eller låt mottagaren avnjuta dem själv. Även här kan man välja om man vill överraska med egendesignad etikett, ett graverat lock eller så laddar du enkelt upp dina favoritfoton eller bilder och låter dem tryckas på locket.

Vinpresent med graverade glas

Överraska din vän, syskon, föräldrar eller kollega med graverade vinglas. Ett vinglas med deras namn graverat visar att du verkligen tänkt på dem när du ordnade deras present! Hos oss hittar du ett antal olika presentpaket där du kan låta oss gravera namn eller text. Lägg till namnet eller texten i vår editor och vi ordnar resten! Vi graverar med den modernaste tekniken lasergravyr som ger ett utmärkt resultat som låter minnet vara för evigt och den som fått presenten kommer aldrig att glömma när de fick dem. Vinflaskan och glasen packas med omsorg i en lyxig trälåda som dessutom är FSC-kvalitetsmärkt vilket bidrar till hållbart och ansvarsfullt skogsbruk, vilket också ger en bra känsla.