Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Ett presentset är perfekt när man vill visa omtanke med en gåva eller säga tack till en speciell person i sitt liv. Välj den typ av presentset som du föredrar, från mat och dryck till wellness eller gåvor med graverade glas.

33 Gåvor

Personliga presentaskar

Att ge bort en speciell gåva är ett sätt att visa tacksamhet, gratulera någon för deras insatser eller bara dela lite glädje med någon som är viktig i ditt liv. Presentförpackningar är en populär present som aldrig blir omodern eftersom du kan inkludera flera mindre presenter i en vacker presentförpackning. En personlig presentförpackning är perfekt för dig som letar efter en originell present och för dig som vill vara på den säkra sidan utan att ge avkall på kvalitet och överraskningsmomentet! Hos YourSurprise kan du välja från ett brett sortiment med personliga presentförpackningar: skönhetsförpackning för de som gillar att ta hand om sig själva; förpackning med tilltugg och drycker för de som gillar att fira och njuta av en stund med sällskap och wellness-förpackningar för de som älskar en väldoftande, originell present. Ta en titt på våra presentförpackningar och hitta det bästa alternativet för alla mottagare och tillfällen du kan tänka dig.

Så här gör du din presentförpackning personlig

Presentförpackningar kan göras personliga med din egen unika anpassning: Lägg bara till namn och foto på den yttre förpackningen eller anpassa presentförpackningens innehåll. Varje presentförpackning har en unik personlig design, vilket innebär att varje presentförpackning kommer att skapas just för mottagaren på ett unikt sätt direkt från hjärtat.

Idéer för presentförpackningar med julklappar

Presentförpackningar är perfekta för alla tillfällen, men är alltid extremt populära till jul. De är ett fantastiskt alternativ till den klassiska julkorgen, från presentförpackningar med läcker julmat för allas smaker eller wellness-presentförpackningar för en fullständig avkoppling. Du kan ge en presentförpackning med julklappar till dina vänner och familj, men de är också en bra present till någon du inte känner så väl, eller någon du vill tacka för en tjänst eller för att den är en favoritkund på ditt företag. Oavsett anledning är en presentförpackning med julklappar alltid uppskattad!

Presentförpackning med mat och dryck

Mat och dryck är alltid en välkommen gåva! Vi erbjuder läckra presentförpackningar med mat som kombinerar goda snacks och drycker eller innehåller gott vin, öl eller bubbel, t.ex:

Våra presentförpackningar är en unik gåva till en födelsedag, en inflyttningsfest och alla andra speciella tillfällen som kräver en fest!

Wellness-presentförpackningar

Det är viktigt att ta en stund för att koppla av och sakta ner från det hektiska livet. Oavsett om det är ett avkopplande bad, en promenad i naturen eller en bra film förtjänar alla en stund av avkoppling. Ge någon en wellness-presentförpackning för att påminna dem om att de är viktiga för dig och för att påminna dem om vikten av att ta hand om sig själva. Överraska en vän, din partner eller annan älskad person med ett personligt presentpaket. Varför inte välja ett personligt Dove-presentpaket eller Axe-presentpaket, fyllt med kroppsvårdsprodukter, eller ett personligt presentpaket med väldoftande handtvålar och en handduk.

Presentförpackningarna kan beställas styckvis eller i större mängder, till exempel som en unik och personlig gåva i slutet av året till dina vänner, din familj eller dina (affärs-)relationer! Välj ditt tema och gör din egen omslagsetikett personlig i vår lättanvända fotoredigerare.