Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Upptäck unika personliga klockor och förvandla varje utrymme med stil. Välj bland ett brett utbud av mönster och typer och skapa en oförglömlig gåva eller lägg till en personlig touch i ditt hem med vår anpassade väggklocka med ditt foto och / eller text.

6 Gåvor

Skapa din egen personliga klocka med foto och/eller text

När vi tänker på att inreda ett hem glömmer vi ofta att ge väggarna den uppmärksamhet de förtjänar. Kan ett rum verkligen anses vara färdigt utan en vacker klocka som hänger på väggen? Letar du efter en originell och personlig klocka att hänga i köket eller att ge bort i present till någon i ditt liv som just har flyttat in i sitt nya hem? Kanske är du på jakt efter en gåva som kommer att förvåna mottagaren och väcka fina minnen varje gång de kollar tiden?

Designa dina egna fotoklockor med ditt/dina foto/er, text och design. YourSurprise-klockor finns i olika former och storlekar, så att du alltid kan hitta en klocka som passar rummet och tillfället.

Personliga klockor för alla tillfällen

Om du vill överraska en av dina föräldrar eller din mormor har vi personliga klockor för tillfällen som födelsedagar, specialklockor för mors dag, farföräldrars dag samt skräddarsydda klockor för lärare. Ska din vän, familjemedlem eller bekant flytta och ordna en inflyttningsfest? En personlig väggklocka är den perfekta presenten för detta speciella tillfälle. Du kan till exempel göra den personlig med ett roligt semesterfoto eller ett familjefoto.

Personlig hjärtformad väggklocka

Vill du ge någon en klocka men vill lägga till lite extra kärlek? Då är den rätta gåvan en personlig hjärtformad klocka. En personlig hjärtformad klocka är den perfekta presenten till alla hjärtans dag, mors dag eller bara för att du vill överraska någon. Visste du att du inte bara kan lägga till ett foto utan även en text? Oavsett om det är en kärleksförklaring eller en demonstration av din tillgivenhet, är vi säkra på att du kommer att kunna hitta de rätta orden för stunden. Och om du inte känner dig bekväm med ord kan du alltid satsa på ett roligt fotokollage!

Personliga väggklockor för barn

En personlig fotoklocka är mer än bara en fin inredningsdetalj för vardagsrummet, den är också ett roligt tillskott till ett barns sovrum. Personifiera den med en rolig design, ett foto och/eller en text. Klockan är tyst, så ditt barn kommer inte att störas av dess ljud under tuppluren eller på natten. Du kan anpassa din barnklocka med unika designer, med dinosaurier, djur, blommor och mycket mer! Välj din favoritstil och gör din klocka personlig nu!

Hur man gör en klocka personlig

Det är enkelt att anpassa din klocka! Välj bara den mall du gillar, klicka för att öppna vår redigerare och välj en av våra många designer. Du kan inkludera ett namn, text och till och med ett eller flera foton i din design! Vi skickar din klocka till den adress du väljer. Om du vill överraska mottagaren kan du låta din gåva skickas direkt till mottagarens adress och lägga till ett gratis meddelandekort i beställningen för att låta dem veta vem som skickat deras gåva.

Hur stor är väggklockan?

Den personliga väggklockan med foto och/eller text finns i två utföranden: rund eller hjärtformad. Vår runda väggklocka finns i en M-version med en diameter på 20,5 cm eller en L-version med en diameter på 29 cm.

Den hjärtformade klockan finns också i två versioner: M som mäter 21 x 20 cm, eller L-versionen som mäter 31 x 30 cm .

Vad är klockan tillverkad av?

Alla våra klockor är tillverkade av en robust hård kartong. Varje klocka innehåller en praktisk upphängningskrok för att hänga upp den, tillsammans med batterier. På så sätt kan du njuta av din personliga fotoklocka direkt eller så kan du välja att skicka den direkt till mottagaren.