Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Skapa din helt egna personliga glasmugg, graverad med namnet eller texten som du väljer. En fantastisk present oavsett tillfälle!

Personliga teglas

Vill du överraska en riktig teälskare med en fin present? Ge sedan ett teglas graverat med hans eller hennes namn!

Olika möjligheter till lasergravering

Ett vackert graverat teglas är en härlig och personlig present till alla teälskare. Du kan gravera vad som helst, som ett namn eller ett meddelande. I vår online editor, där du kan skapa designen, hittar du flera designs som du kan använda. Du hittar söta texter som "Den käraste mamman", "Du är te-rific", "Mama, du är bäst", "I love Mama" och många fler. Vi har inte bara vackra mönster till mamma, utan även till mormor, till pappa, till en födelsedag, till jul eller för något annat tillfälle. Välj bara en av de många gratisdesignerna och lägg till ditt eget namn. Vill du inte ha en standarddesign, bara ett namn? Det är också möjligt!

Hur graverar vi glaset?

Din design kommer att graveras in i glaset. Det betyder att den inte bleknar vid användning eller i diskmaskin. Det gör vi med praktiska lasertekniker; lasern graverar precis det du designat. Din design är sedan transparent i färgen mot vitt.

Teglas med graverad logotyp

Självklart kan vi även gravera individuella teglas med din egen logotyp. Du har sedan dina egna teglas till ditt kontor eller praktik. En fantastisk dryckesupplevelse för dina kunder och ett riktigt blickfång. Vill du beställa ditt teglas med din egen logotyp? Kontakta vår B2B-avdelning för att ordna detta åt dig.

Lärare: tack!

Allt fler föräldrar och barn överraskar sina lärare med en liten present i slutet av läsåret. Ett graverat teglas är såklart en personlig och praktisk present till skolan. I editorn hittar du ett brett utbud av lärardesigner, så allt du behöver göra är att lägga till namnet. Ger hela klassen bort en avskedspresent? Skapa sedan en vacker telåda med läckert te, en vacker telåda och ett graverat teglas!

Olika teglasformer

I vår kollektion hittar du olika former av teglas. Det är det robusta, tunga teglaset som kan ta stryk. Men du kan också hitta ett fint, snyggt runt teglas. Välj den form du gillar bäst och skapa din egen gravyr!

Ge bort en telåda

Om du vill överraska en teälskare kan du göra en vacker telåda med ett graverat teglas och din egen tekista i trä. Du kan personifiera telådan genom att ha något graverat på trälocket. För telådan använder vi ny laserteknik för att gravera in din design i träet. Du får inte bara ett vackert resultat utan det håller också länge. Titta på telådan i trä.

Tillverkad med kärlek i Zierkzee

Vi gör alla våra presenter för hand i Zierikzee. Naturligtvis använder vi de senaste teknikerna för att säkerställa att varje design ser vacker ut. Designar du ditt teglas online får du det ofta redan dagen efter. Under högsäsong, som jul, fars dag och mors dag, kan det ibland ta lite längre tid. Vill du överraska någon med ett vackert graverat teglas, beställ i tid!