Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

En personligt anpassad inredning gör ditt hem mer personligt och fyllt av värme. Kuddar, ljus, blommor, väggdekorationer och många fler föremål kan anpassas personligt till ditt hem, eller till någon du håller kär.

43 Gåvor

Personliga presenter att dekorera ditt hem med med din bild och ditt namn

Om du har en fin semesterbild, ett foto av dina barn eller ett bröllopsfoto, gör något kreativt med det! Det finns olika sätt att visa upp din bild i ditt hem, som att t.ex. framkalla den på canvas, plexiglas eller aluminium. Därutöver har vi många fler originella idéer för dig, läs mer för att få inspiration.

Förvandla dina favoritbilder till väggdekorationer

Du borde verkligen göra något kul med dina bilder. Massor av människor väljer att framkalla en bild på canvas. Du kan välja att framkalla din bild på aluminium eller plexiglas, som båda är vackra alternativ som inte är så välkända. Typen av material du bör välja beror på din bild. Framkallningar på plexiglas är glansiga och fungerar bra för bilder med mycket djup. Aluminium har ett mer industriellt utseende. Canvas är mer klassiskt. Om du vill välja något helt annorlunda, kan du göra ett collage av fotopaneler. Den här typen av väggdekoration består av 4, 6 eller 9 paneler som tillsammans utgör en bild eller var och en visar en ny bild.

Fotoramar

Om du inte nödvändigtvis vill ha din bild på väggen, utan snarare på en yta, har vi alternativ för detta också. Vad sägs om ett fotoställ av spånskiva som din bild framkallas på? Andra originella förslag är ett fotoblock i akryl, en fotoram i glas, en fotoram med gångjärn eller en fotoram av spånskiva.

Originell dekor till hemmet för mindre utrymmen

Du måste inte alltid framkalla en bild i en stor storlek eftersom du kan skapa mindre personlig hemdekoration med din bild. Vad sägs om en tvålpump med en bild av dina barn eller familjens sällskapsdjur? Våra roliga underlägg med dina bröllopsbilder? Det sista alternativet blir också en underbar present till ett par som firar en högtidsdag. Vi har också ett roligt personligt nyckelställ som garanterar att du får se din favoritbild varje gång du tar dina nycklar. Andra tips är en graverad spegel och dekorationer i aluminium eller trä med bild och7eller text som du väljer.

Personliga stearinljus

Om du söker en rolig inflyttningspresent eller en present till någon som älskar stearinljus, kan du inte misslyckas med våra personliga stearinljus. Utöver vanliga stearinljus har vi också stearinljus i glas. Om du är på jakt efter ett stort antal stearinljus i en godispåse eller som en gåva, är våra doftljus på burk perfekta. Burkarna kan göras personliga med namn, bild, logotyp och/eller text som du väljer och som är verkliga blickfång.

Babyrum-dekor

Du vill göra babyrummet mysigt och ljuvligt med fantastiska dekorationer. Några saker du inte bör vara utan är vår leksaksväska i papper, jackhängare, barnstol och en sot kudde. Du kan också lägga till en rolig babyaffisch med barnets namn och uppgifter eller ett klistermärke att fästa på väggen eller fönstret. Välj bland olika designs, och du kan lägga till babyns namn på dem.

Dekorationer för din soffa: kuddar och en fleecefilt

Om du eller mottagaren är riktigt hemkära och njuter av att tillbringa tid uppkrupen i soffan med en god kopp te eller kaffe och en varm filt, har vi vad du behöver. Vi har kuddar i olika former, storlekar och färger och du kan lägga till bild och/eller text som du väljer. Om du vill hålla dig varm på ett originellt sätt, skapa din egen personliga fleecefilt.

Bordsdekorationer: bordsduk, servetter och bordsunderlägg

Om du anordnar en middagsbjudning, dekorera ditt bord för gästerna för att lägga till en extra touch och skapa en fantastisk atmosfär. Gör en bordsduk, servetter och bordsunderlägg personliga med bild och/eller text som du väljer. Den perfekta inramningen för att umgås med familj eller vänner.

Juldekorationer

Julen är den perfekta tidpunkten att dekorera ditt hem med vackra dekorationer. Lägg till det lilla extra till julgranen med personliga julgranskulor med bild och/eller text som du väljer. De är ett fantastiskt sätt att fira och minnas babyns första jul eller er första jul som ett par. Andra roliga dekorationer är våra personliga snöglober, som är vackert nostalgiska.