Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Visste du att du kan skriva ut ett foto eller en design på kläder? Tröjor, pikétröjor, t-shirts och unika tillbehör, upptäck alla anpassade kläder. En unik present både till familjen och som affärsgåva

46 Gåvor

Kläder med Eget Foto och Text på

Skulle du vilja ge bort en tröja med ett eget foto eller text? Eller letar ditt lag efter en egen lagtröja? Då har du kommit helt rätt! Hos på Yoursurprise kan du hitta en massa olika klädesplagg som du kan trycka ditt egna foto eller text på. Vill du ha en rolig t-shirt till svensexan? Inga problem, vi fixar!

Vilka kläder trycker vi?

Här på Yoursurprise så trycker vi i stort sett alla kläder du kan tänka dig och för vem som helst. Vi har bland annat t-shirts, tjocktröjor, strumpor, slipsar och mössor. Så det är bara att välja vad för sorts kläder du vill ha eller ge bort och sen laddar du bara upp ditt egna foto i vår editor där du sedan designar ditt egna tryck.

Lagkläder

Ska du på turnering med laget och letar efter en schysst lagtröja? Inga problem! Vi har både sporttröjor och vanliga t-shirts att välja på. Vi har även långärmade tröjor om ni hellre vill ha det. Alla tröjor kan bli tryckta både bak och framtill, så ni kan t.ex. ha erat namn fram och nummer baktill. Ni kan även lägga till strumpor med ert egna namn eller märke på.

Presenttips - Kläder

Det finns flera plagg som är roliga att ge bort i present, som t.ex. en babybody eller en söt haklapp med en rolig text på. Eller varför inte ge bort ett läderförkläde till din man? Annars är ju det säkra och självklara valet alltid ett par vita strumpor med en rolig bild på.

Några av våra förvalda designs

I våran editor kan du skapa din helt egna design, men du får också möjlighet att välja någon av våra förvalda designs. Några av dom är: *Keep calm it’s your…(birthday, wedding day etc.) *Super Daddy *70 and still sexy (Du kan välja vilken ålder du vill) *I’m the boss *made in the 70’s (eller vilket årtal du vill) *Vi har även riktigt snygga texter med enhörningar, “mr and mrs print”, supermama m.m.