Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Personliga kalendrar

En årskalender är inte bara en praktisk detalj där du kan hålla reda på viktiga datum. Den passar dessutom lika bra på jobbet som den gör i hemmet. För en familj är den nästan ovärderlig för att få en överblick av familjens alla intressen och aktiviteter. Med en personlig kalender kan du och alla andra ha koll på alla träningstider, möten och annat som hör vardagspusslet till.

Men en kalender kan också vara en vacker inredningsdetalj. Den kan verkligen pryda sin plats var du än placerar den, särskilt om du sätter en egen personlig prägel på den. Lägg till foton, namn eller citat som betyder mycket för dig, så får du en helt unik kalender.

Gör din egen fotokalender

Du kan skapa olika typer av kalendrar av en fotokalender. Den är dessutom en suverän present, oavsett om det är till dig själv, en familjemedlem eller till en vän som fyller år. Det charmiga med kalendrarna är att du kan välja ut dina favoritfoton för varje månad och på så sätt skapa en extra personlig kalender. Det blir en härlig påminnelse om gemensamma minnen från just den månaden, vare sig det är med vänner eller familj.

På YourSurprise finns det ett flertal alternativ du kan välja på, både storleksmässigt och om kalendern ska vara i liggande eller stående format. Även vad gäller hur månadens dagar visas finns i flera alternativ, såsom datum i rutor eller som en lista vid sidan av bilderna.

Håll koll på alla födelsedagar

Du kan även göra en alldeles egen födelsedagskalender. Det är en perfekt present att ge bort, exempelvis till någon som har flera barnbarn och stor familj att fira. Men det är inte bara en unik gåva. Den kommer garanterat uppskattas, särskilt om du gjort den personlig med fina foton och/eller någon text. En rekommendation är att lägga till foton på månadens födelsedagsbarn för att göra den ännu mer personlig. Är ni en stor familj och har mycket släkt och vänner kan det vara värt att satsa på vår födelsedagskalender i storlek L eller XL.

Ge bort en personlig kalender i present

En personlig kalender är ett suveränt val av gåva och som passar för många olika tillfällen. Den är lika fin och praktisk att hänga upp vid skrivbordet på jobbet som i köket hemma. Ge bort den som present till en kollega som slutar, där du lagt till foton från olika tillfällen ni delat.

Eller ge den till en vän som har svårt att komma ihåg viktiga datum. Skriv ett personligt skämtsamt meddelande och välj ut favoritfoton från viktiga datum som din vän bör komma ihåg. Möjligheterna är oändliga och en kalender passar lika bra som födelsedagspresent som en fin julklapp för att göra mottagaren redo när det nya året börjar.

Att göra egen kalender är lätt hos YourSurprise

Hos oss på YourSurprise är det enkelt att göra en egen kalender med en personlig prägel. Det gäller oavsett om du vill lägga till foto, text, namn eller ett meddelande. I vår editor väljer du bara ut den kalender som du föredrar. Välj sedan vad du vill lägga till såsom foton av familjen eller vännen, kanske namn eller ett meddelande.

Du kan även välja en design eller ett mönster som du tycker passar för att göra kalendern extra unik. När du är klar med din personliga anpassning av kalendern så sköter vi resten.

I förhandsgranskningen kan du se hur kalendern kommer att se ut och ändra om du inte är nöjd. Du får även ett mejl som visar slutresultatet. I vår editor kan du dessutom spara din design och dina val för nästa års fotokalender. Ett praktiskt alternativ om du vill sätta ditt signum på årliga kalendrar att ge bort.