Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Om du letar efter en trevlig gåva till någon som gillar rom, överraska hen med en unik present som du prytt med namn, foto, logotyp och/eller text. Diverse olika rommärken finns att tillgå med tryck eller gravyr.

6 Gåvor

Gåvor med romflaskor och presentpaket med rom med ett personligt foto, namn och/eller text

Är du på jakt efter den perfekta gåvan till romälskaren i ditt liv eller vill unna dig själv en tjusig present, har du kommit rätt. YourSurprise erbjuder ett brett urval av gåvor med rom och presentpaket, alla personligt anpassade för att garantera en riktigt unik gåva.

Tjusiga flaskor och lyxiga paket är det viktigaste i våra presenter med rom. Välj en flaska rom för att säga tack, jag älskar dig, fira något speciellt eller för att gratulera en viktig händelse i någons liv.

Vilka tillgängliga presentpaket med rom är de bästa?

I vårt sortiment ingår ett urval gåvor med rom från toppvarumärken och alla kan personligt anpassas efter tycke och smak. Vårt utbud av varumärken kan variera beroende på tillgänglighet och nylanseringar. För tillfället ingår två kända och populära varumärken: Bacardi och Old Captain.

Våra gåvor med rom finns också som en del av ett presentpaket som inkluderar en elegant trälåda med FSC-certifiering. Dessa paket kan anpassas med tryck eller gravyr.

Hur kan jag göra ett presentpaket personligt?

Att göra en gåva med rom personlig ger den där lilla extra känslan av omtanke som säkert kommer att uppskattas av mottagaren. Våra presentpaket med rom finns i olika varianter, alla med sin egen unika metod för en personlig anpassning. Här är tre sätt att göra din gåva med rom personlig:

  • Med en personlig etikett som har en text du valt ut
  • Som ett presentpaket med tryck: lägg till ett foto, design, logga, namn och/eller text på trälådan
  • Som ett graverat presentpaket: lägg till ditt namn och/eller text på lådan

Välj en romflaska från vårt utbud och gör den personlig med vår editor på nätet. Varje produkt har olika metoder för personlig anpassning så välj helt enkelt den som passar dig bäst.

Vilka romsorter kan ingå i ett presentpaket?

Du kan välja mellan ett urval av ljus och mörk rom. Vårt varumärkessortiment inkluderar:

  • Bacardi vit rom: finns med graverat eller tryckt fodral, alternativt med en personlig etikett.
  • Bacardi Reserva Diez: en mörk rom med en fyllig, rik karaktär. Den levereras med ett personligt tryckt eller graverat fodral. Bacardi-rom kommer från Cuba.
  • Mörk och ljus Old captain-rom: dessa romsorter kommer från Jamaica och finns tillgängliga med tryckt eller graverad trälåda.

Rom som gåva vid speciella tillfällen eller fest!

Rom är en fantastisk present för att fira något eller överraska någon vid ett speciellt tillfälle.

Har du en romälskare i ditt liv kan ett fint presentpaket med rom på födelsedagen eller liknande göra dagen mer minnesvärd. Gör gåvan mer personlig med en fin födelsedagshälsning och ett foto av något ni upplevt tillsammans.

Glöm inte bort årsdagar! Varje år är en milstolpe som förtjänar att firas. Om din partner uppskattar romens ljuva smaker, ge bort en flaska rom med ett fint meddelande till det speciella tillfället.

Men varför begränsa dig till personliga händelser? Företagsgåvor, event och kundmöten är också perfekta tillfällen att ge bort ett presentpaket med rom. Det är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning, särskilt om kunden eller kollegan gillar rom. Dessutom är det ett suveränt val för nyårsfirandet!

Kom ihåg att det inte behöver vara ett speciellt tillfälle du ger bort en gåva med rom. Ibland är de bästa gåvorna de du ger bort "bara för att". Det är riktigt härligt att helt oväntat överraska en annan romälskare med en ny sort eller ett presentpaket. Det kommer garanterat att göra vilken dag som helst speciell.