Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Påskägg och kaniner är två mycket kända påsksymboler. En tid att fira med familj och vänner, äta massor av choklad och överraska någon speciell med en personlig påskpresent! 

107 Gåvor

Du har sett 48 av 107 gåvor

Påskpresent för vuxna och barn

En av våra största storhelger på våren är påsken, med häxor som flyger på kvastar till Blåkulla, påskharar och påskägg. Just påskäggen är vad de flesta går och väntar på, färgglada och vanligtvis fyllda med godis som de är.

Men varför inte hitta på något nytt i år och ge bort en fin påskpresent till vänner och familj istället? Hos oss på YourSurprise kan du till och med göra din påskpresent helt personlig med namn och foton. Det blir ett fint minne när godiset i påskägget är slut.

Påskpresent ungdom och barn

Familjens barn älskar ofta påsken för att de får just påskägg. Men testa istället en personlig påskpresent barn kommer att älska. För de mindre kan ett mjukisdjur med namn, eller kanske ett av dina favoritfoton på, vara den perfekta gåvan. En personlig anpassad megabjörn eller gigabjörn kan dessutom vara mysig för barn att hålla om, när det är dags att sova.

De lite mindre barnen kommer garanterat även att gilla att få såpbubblor med sitt foto på. Det kommer att hålla dem sysselsatta och roa dem i timmar. Gillar barnet godnattsagor kan du beställa en personlig bok med den lilles namn på, vilket även blir ett minne som kommer finnas kvar i många år.

Bra förslag att ge bort som påskpresent ungdom eller till lite äldre barn är pussel med foto, färgpennor i personlig ask eller en namngiven fotboll att roa sig med under långhelgen.

Givetvis är godis och choklad i alla dess former alltid uppskattat. Det är bara välja rätt godsak utifrån vad de tycker om. Chokladpraliner med foton, en liten låda med godis eller en Toblerone med namnet på, alla passar de perfekt som påskpresent barn eller ungdom. Oavsett vilken gåva du väljer, gör den personlig, det är en påskpresent din ungdom eller ditt barn verkligen kommer att uppskatta.

Påskpresent till pojkvän eller flickvän

Påsken är även en perfekt högtid att ge bort en present till någon som du håller extra kär, som en pojkvän eller flickvän. Välj en selfie av er båda eller något annat favoritfoto och gör påskpresenten personlig. Det kan vara en ask med hjärtformade chokladpraliner till godisälskaren. Vill du hellre ge honom eller henne något bestående som påminner om dig när ni inte är tillsammans? Då har du mängder av olika påskpresenter att välja på i vårt utbud.

En magisk mugg för morgonkaffe eller kvällste, där ditt foto sakta träder fram kommer alltid att påminna om dig. Ett grillförkläde med pojkvännens namn för sommarens romantiska grillkvällar är ett annat perfekt alternativ. Eller välj något som blir ett hans och hennes-set, exempelvis vinglas där du låter gravera in era namn på varsitt glas. Väljer du dessutom ett romantiskt vinpaket med vin, graverade glas och snacks kan ni mysa med det fram på påskaftonskväll.

Personlig påskpresent

Påsken är oftast en högtid då familj och vänner träffas för att äta påsklunch. Många är långlediga och ligger påsken sent i kalendern kan det nästan vara sommarvärme ute. Så varför inte hitta på något roligt för alla att göra tillsammans?

Alla tycker om att få en påskpresent vuxen som barn. Hos oss finns många prisvärda gåvor för alla smaker och du kan garanterat hitta en påskpresent som passar varje person. Utan att det kostar en förmögenhet. Grillhandskar till pappa, mysig mugg till mamma, solhatt i bucket-modell till bästa vännen inför sommaren är bara några exempel, och alla kan du göra personliga med antingen namn eller foto. Eller varför inte både och?

Ett tips från oss är att göra en skattjakt med ledtrådar till varje person och låt dem leta upp sin egen gåva. Det blir både en kul lek och ett roligt sätt att ge bort dina personligt anpassade påskpresenter.

Gör middagsbordet personligt inför påsken

Hos oss hittar du allt du behöver för att göra årets påsk extra minnesvärd. Ska du ha middagsbjudning till påsk så unna dig själv att göra påskbordet speciellt. Du kan anpassa allt personligt, vare sig det är servetter med tryck, salt- och pepparkvarnssats med namn eller serveringsfat med foton.

Har du inte tid att leta upp en passande påskpresent till varje person har vi ett bra tips på en presentidé. Du kan gravera in varje middagsgästs namn på ett glas som de får som gåva när middagen är slut. Det kan antingen vara vattenglas, champagneglas eller vinglas. Välj det som passar din påsklunch eller middag bäst.

Ett annat tips är att göra personliga muggar med ditt foto, eller kanske ett foto av gästen själv, som du sedan serverar kaffet i efter maten. Även dessa får de givetvis ta med sig hem. Det kommer att bli ett kärt minne från årets påsk och en oväntad påskpresent som gästerna verkligen kommer att uppskatta. Det kan vi lova!

Tips: Påskägg i choklad

Vill du vara traditionell men samtidigt ge något personligt? Då ska du köpa det här påskägget.

Choklad går alltid hem och påskägg hör ju till! Välj en fin design och lägg sedan till foto och text. Enkelt, eller hur?!

Tips: Bordstabletter

Det blir mycket mat på påskbordet. Undvik spill och kladd på duken med våra fina tabletter! Sätt in ett påskmotiv eller ett foto av familjen.

Matcha designen med din duk och du har en garanterad unik dukning för ditt påskbord!

Tips: Skärbräda

Återigen, det är mycket mat vid påsk! Gör någon glad med en egen, personlig skärbräda. Det är roligare att stå i köket när du har både praktiska och personliga köksattiraljer.