Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter en unik gåva för att gratulera någon? Det kan inte bli fel med en personlig gåva som är speciellt framtagen för födelsedagsbarnet. Bläddra bland vårt breda utbud av gratulationsgåvor och lägg till din personliga touch på nolltid.

106 Gåvor

Du har sett 48 av 106 gåvor

Personliga examenspresenter

Grattiskort av trä

Om du vill gratulera på ett litet men effektivt sätt, skicka ett personligt gratulationskort i trä till dem! Du kan snabbt och enkelt göra gratulationskortet i trä personligt i vårt fotoboksprogram. Välj din design och lägg till bild och/eller text som du väljer. Vi ser till att ditt gratulationskort i trä skapas med stor omsorg och noggrannhet och levereras i tid.

Roliga personliga presenter till en som tagit examen

Alla fester kräver en flaska bubbel! Här på YourSurprise kan du hitta olika flaskor med utsökt champagne med en personlig etikett eller i en personlig träask. Om du väljer chanpagne i en träask, kan du lägga till bild och/eller text som du väljer som trycks på locket eller ingraveras. Skapa bara din design i vårt användarvänliga fotoboksprogram genom att ladda upp din favoritbild eller en av våra coola designs. Lägg till ett personligt budskap för en extra touch så gör vi resten.

Om du föredrar en present som kan bli ett minne, välj vår champagne-presentset med 2 graverade champagneglas. Du kan göra glasen personliga genom att lägga till text som du väljer och gravera in den på ytan, vilket gör att de kan diskas i maskin och blir en vacker minnessak av ett stort ögonblick.

Om du söker efter en examenspresent till någon som gillar sötsaker, kan du inte misslyckas med vårt Chupa Chups-torn med godisklubbor, som innehåller inte mindre än 200 (!) godisklubbor och kan göras personliga med bild och/eller text som du väljer. Gratulera en älskad person som tar examen eller körkort.

Om du hellre väljer en present som inte går att äta, är våra personliga muggar ett fantastiskt val. Välj bara din design och lägg till bild och/eller text. Våra muggar kan diskas i maskin, så de kan användas under lång tid!

Fler orsaker att fira

Våra presenter passar för mer än bara examenstillfällen, eftersom man kan ge dem till en person som tar körkort, har slutfört ett särskilt utmanade år i skolan, på högskolan eller universitetet eller har genomfört en kurs samtidigt som de arbetat på sitt nuvarande jobb.