Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Det är kärlek i luften! Ett bröllop är ett mycket speciellt tillfälle för alla inblandade, så fira kärleken med en unik personlig bröllopspresent. YourSurpriseerbjuder ett stort utbud av presenter för bruden, brudgummen, gästerna, brudnäbbarna och marskalkar.

Glas

Glas

Choklad och godis

Choklad och godis

Drycker

Drycker

Skärbräda med gravyr

Skärbräda med gravyr

156 Gåvor

Du har sett 48 av 156 gåvor

Personliga Bröllopspresenter

Har du någon i din närhet som snart ska gifta sig, men du finner det svårt att komma på vad du ska ge? Varför inte ge något extra personligt, en present som får dem att le och visar att du lagt ner en liten extra tanke bakom den? Hos oss på Yoursurprise kan du personalisera samtliga presenter med eget foto och text, och som på så sätt gör just din present helt unik. Gör festen extra minnesvärd för brudparet!

Unik och originell bröllopspresent

Bröllop är tillfällen som markerar starten på ett nytt kapitel. Att ge bort en bröllopsgåva är ett givet sätt att fira den här stora händelsen i två människors liv. I vårt sortiment av noga utvalda bröllopspresenter hittar du flera typer av gåvor. De finns dessutom i olika prisklasser. Med hjälp av våra bröllopspresenter tips blir det helt enkelt lättare att välja rätt present till brudparet.

Lyxiga chokladaskar för livsnjutare

Är brudparet chokladälskare är ett bröllopspresent tips att ge bort en lyxig ask med choklad eller praliner. Bland våra bröllopspresenter hittar du flera olika alternativ av chokladaskar som blir en fin gåva till det lyckliga paret.

Du kan också välja att ge bort en chokladask tillsammans med exempelvis ett gott vin eller en flaska rosé. På så sätt får brudparet en gåva med både något gott att äta och dricka som de kan njuta av tillsammans. En komplett gåva med andra ord!

Fira kärleken med utsökt vin och champagne

Att skåla för kärleken i god dryck hör bröllopsfirandet till. Tycker brudparet om drycker som exempelvis champagne och fina viner är det gåvor som blir utmärkta som bröllopspresenter. Den här typen av gåva kan paret dessutom välja att öppna under bröllopsfirandet och njuta av tillsammans med sina nära och kära.

I vårt sortiment av bröllopspresenter har vi samlat en kollektion av noga utvalda drycker. Här finns både champagne, viner och rosé. Bland våra bröllopsgåvor hittar du också presentkit som kommer med både dryck och tillhörande glas.

Vill du göra presenten extra personlig kan du även få glasen graverade med brudparets namn eller bröllopsdatum. På så sätt förvandlas presenten till en fantasifull bröllopspresent som paret kan spara som ett fint minne.

Bröllopspresenter för avkoppling

Att gifta sig är förstås ett minne för livet. Ibland kan det dock också vara stressigt att styra upp allt inför en bröllopsfest eller bjudning. Under smekmånaden får brudparet tid att varva ner tillsammans och det finns flera gåvor som du kan ge bort i bröllopspresent som gör det extra avkopplande för paret.

En skön badrock eller ett aromatiskt doftljus blir båda fina bröllopspresenter som hjälper till att skapa avkopplande stunder för paret. De badrockar som du hittar här är tillverkade i mjuka material med hög kvalitet.

Personlig bröllopspresent

En bröllopsgåva är något mer än bara en vanlig present, då den är ett sätt att fira kärlek och glädje. Som en välönskan till det nygifta paret kan det därför passa perfekt med just en personlig present. På vår sajt hittar du många presentidéer inför bröllopet, som du på olika sätt kan anpassa för att göra extra personliga.

För dig som vill ge bort en personlig bröllopspresent finns det här många alternativ att välja mellan. En gåva som är både personlig och passar bra som bröllopspresent är exempelvis en personlig fotobok.

Våra fotoböcker kan du anpassa genom att själv välja ut de foton som ska tryckas i boken. Exempelvis kan du välja ut bilder från parets första tid tillsammans, något som blir ett vackert minne av både bröllopsdagen och parets relation.

För att göra en bröllopspresent personlig kan du också låta gravera din gåva med parets namn eller bröllopsdatum. Hos oss kan du hitta allt från vackra armband och glas, till lyxiga läderplånböcker som kan göras personliga genom gravyr.

Annorlunda bröllopspresent

Ett annat bröllopspresent tips på en något annorlunda gåva är att ge bort ett cocktailpaket. Det blir en perfekt gåva till den som älskar att blanda egna drinkar. I vårt sortiment av bröllopspresenter hittar du flera olika cocktailpaket. De här paketen innehåller exempelvis en shaker i hög kvalitet, fina cocktailglas, sugrör i metall och dryck att blanda med.

De glas som kommer i ett cocktailpaket kan du även få graverade. På så sätt får du både en personlig bröllopspresent och en annorlunda gåva i ett. De här presentpaketen blir garanterat både ett roligt och snyggt tillskott i det nygifta parets hem.

Så väljer du rätt bröllopspresent

Det kan ibland kännas som en utmaning att hitta den perfekta bröllopspresenten. Därför har vi sammanställt ett brett sortiment som gör det enklare för dig att hitta en gåva som verkligen passar brudparet.

Utgå från det som du vet att paret gillar. Om de tycker om att laga mat kan du exempelvis ge bort lyxiga köksartiklar som en karaff i glas eller en fin skärbräda i trä. Brudparet kommer även att uppskatta en bröllopspresent som de kan spara som ett minne från dagen. Eftersom våra produkter kan graveras med valfri text är det enkelt för dig att ge bort en personlig bröllopspresent.

Populära bröllopspresenter

Några av våra populäraste bröllopsgåvor är:

  • Graverade champagne glas
  • Vin flaska med personlig etikett
  • Örngottset med egen design och text
  • Likör i personaliserad trälåda
  • Kristallkub med eget foto

Fantasifulla och roliga bröllopspresenter

Trött på att alla ger samma tråkiga presenter? Vill du ge en bröllopspresent som är lite mer unik och annorlunda? Varför inte i så fall ge dem ett Påslakan med något roligt foto på? Eller varför inte en mega björn med ett porträtt av bröllopsparet på björnens tröja? Vi har flera roliga och fantasifulla bröllopspresenter som definitivt kommer få brudparet att le. Du kan ju alltid kombinera en lite finare present med en liten roligre!

Bröllopsgåvor till gäster

Självklart vill du tacka alla som kommer och firar eran stora dag. Ett perfekt sätt att tacka dina gäster är att ge dom något roligt men också personligt. Våra rekommendationer är Praliner med ett foto på er som ni kan lägga i en fin ask tillsammans med ett fint meddelande. Eller varför inte ge alla en varsin toblerone med deras egna namn på och ett personligt meddelande? Det kommer verkligen få gästerna att känna sig uppskattade!

Hur mycket ska man spendera på en bröllopspresent?

Det är alltid lika svårt att veta hur mycket man bör lägga på en bröllopspresent. Så för att göra det lite enklare för dig så har vi ett par tips som kanske kan vara till lite hjälp:

  • Kollegor och bekanta: Ifall du blir bjuden till ett bröllop av kollegor eller bekanta så är det vanligt att ge en present som ligger nånstans mellan 200-400kr. Sen om du handlar tillsammans med någon så kan du ju såklart köpa något som är lite dyrare.
  • Nära vänner och familj: När du blir bjuden till ett bröllop av nära vänner och familj så är det vanligast att man spenderar någonstans mellan 500-1500kr. Detta är såklart ett ganska stort spann, men det beror också på hur mycket du hjälper till med bröllopet och om du täcker andra kostnader. Om det är vänner och familj som inte står dig lika nära så är runt 350-500 en lagom summa att spendera.

Men kom ihåg att inte hänga upp er för mycket på vad det kostar. Tänk istället, kommer de uppskatta den här presenten? Är det något personligt? Är den genomtänkt? Ifall alla dom svaren är ja så är det nästan garanterat en bra bröllopspresent. Kom ihåg att det är tanken som räknas. I vårt sortiment så finns det någonting för alla och i alla priskategorier, så det är bara fantasin som sätter gränserna!