Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Skriv ut dina finaste minnen på ett pussel. Välj dina favoritfoton och skapa ett unikt personligt anpassat pussel.

13 gåvor

Fotopussel - Pussel med Egen Bild

Älskar du pussel eller känner du någon som gör? Varför inte skapa ett pussel med ditt egna foto. Antingen för dig själv eller att ge bort som en present. Vi har 30, 96, 120, 500 och 1000 bitars pussel, så det är upp till dig hur stor utmaning du vill ha.

Ett anpassat pussel är ett originellt sätt att skriva ut ditt eget foto och visa upp det runt om i huset och även en rolig present till hela familjen. Det är mycket enkelt att anpassa ett pussel! Du kan välja mellan olika format, till exempel några bitar för nybörjare och XXL för de som älskar pussel. Pusslet kan anpassas med en design från de som finns tillgängliga i vår redigerare eller en speciell som skapats av dig. Du kan lägga till ett foto eller collage, text och/eller namn.

1 500 bitars anpassat pussel

För sanna pusselälskare är tävlingen öppen! Ett personligt fotopussel med 1 500 bitar är en rolig utmaning för alla. Det kanske inte är lätt att lägga klart, men det är det som är det fina med pussel, eller hur? Ansträngningen och engagemanget belönas av den vackra anpassning du har valt, tryckt på kartong med en glansig finish. På så sätt blir ditt foto tydligt och effektivt.

Du kan förse pusslet med bilder för ett speciellt tillfälle eller bara som en möbel för hemmet.

När du är klar kan du rama in det och hänga upp det på väggen. Dina ansträngningar kommer åtminstone att visas!

Personligt fotopussel i form av ett hjärta

De mest romantiska, särskilt vid ett speciellt tillfälle som alla hjärtans dag eller en årsdag, kommer säkert att älska det hjärtformade pusslet. Lätt att slutföra och är en äkta kärleksförklaring! Du kan anpassa pusselhjärtat med ett foto eller en kärleksfras.

Beställ ett anpassat pussel online

Det är mycket enkelt att beställa ditt personliga fotopussel online! När du har valt modell och skapat designen efter eget tycke i onlineredigeraren behöver du bara slutföra beställningen så skickar vi den åt dig till valfri adress. Du kan även inkludera en kommentar i beställningen, med en hälsning till mottagaren.

Pussel för ett speciellt tillfälle

För Pussel är det rätta valet för de som vill fira ett betydelsefullt ögonblick med ett oförglömligt minne! Du kan fånga ditt favoritögonblick och skapa en unik present. För mamma och pappa har YourSurprise skapat pussel till mors dag och pussel till fars dag, med en unik design för dessa speciella tillfällen. Välj mellan 500 eller 1 000 stycken bitar och överraska den speciella personen i ditt liv!

Fotopussel som Present

Varför inte ge bort ett fotopussel i födelsedagspresent eller i mors dag present med en fin bild på barnen eller barnbarnen? En unik och annorlunda present som definitivt kommer få mottagaren att le.

Hur många pusselbitar för vilken ålder?

Visste du att ett 1000 bitars pussel är lämpligt för barn som är 12 år eller äldre? Om du vill göra pusslet ännu svårare kan du se till att välja en bild med många färger som upprepar sig flera gånger. Vem älskar inte en rejäl utmaning?

Hur svårt är varje pussel?

Självklart så tar det inte särskilt lång tid att sätta ihop ett pussel med 30 bitar. Men visste du att ett 500 bitars pussel kan faktiskt vara svårare än ett 1000 bitar? Det är nämligen inte bara antalet bitar som gör ett pussel svårt, utan ett pussel med 500 bitar som har en mer komplicerad bild kan vara betydligt svårare än ett 1000 bitars pussel som har en enkel bild.

Hur lång tid tar det att sätta ihop ett pussel med 1000 bitar?

Det är självklart svårt att säga hur lång tid det tar att sätta ihop ett pussel eftersom det beror mycket på hur komplicerad bilden är. Men under NK Pussel tunering så satte fyra personer ihop ett 1000 bitars pussel på 1 timma och 29 minuter och 30 sekunder.

Tekniken bakom att lägga pussel

Vad är enklast, börja med att lägga kanterna eller hitta alla färger först? Man kan tro att det är att lägga kanterna först, men experter säger att det är bättre att börja med att sortera alla färger först. Då du samtidigt kommer att hitta kanterna och slår två flugor i en smäll.