Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Skriv ut dina finaste minnen på ett pussel. Välj dina favoritfoton och skapa ett unikt personligt anpassat pussel.

13 Gåvor

Personligt Pussel med Bild

Älskar du att lägga pussel, eller känner du någon som gör det? Låt göra ett personligt pussel till dig själv, din partner eller dina barn, med ett foto eller till och med ett collage av foton som du själv väljer! Mycket roligt att unna sig själv, men också perfekt som present. YourSurprise erbjuder pussel med 30, 96, 250, 500, 1000 och 1500 bitar. Så kommer både små fotopussel och stora fotopussel, det finns något för alla. Vi erbjuder till och med ett hjärtformat pussel för den romantiske bland er, samt ett morsdagspussel och ett farsdagspussel .

Fotopussel med ditt eget foto

Om du letar efter en originell present till din vän, mamma, fru eller till och med till dig själv kan du få ett pussel som är personligt utformat med ett eller flera foton och/eller en text som du själv väljer. Vi har flera olika fotopussel tillgängliga, alla med olika antal bitar, så det finns ett för alla. Perfekt som en unik gåva för alla tillfällen. Skapa din design i redigeraren på nolltid, och YourSurprise trycker ditt pussel med stor omsorg och precision för bästa resultat.

Hur många bitar?

Visste du att 1000-bitarspussel är lämpliga för åldrar från 12 år och uppåt? Det kommer att hålla dem sysselsatta ett tag, det är säkert! Om du vill göra pusslet lite svårare att slutföra kan du välja ett foto med många upprepade färger eller mönster.

Hur svårt är varje pussel?

Det råder ingen tvekan om att ett pussel med 23 bitar går att lösa relativt snabbt. Ju fler bitar, desto svårare är det att slutföra pusslet, eller hur? Ja och nej.

Ett pussel med 500 bitar och ett svårt foto kan vara svårare att lägga än ett pussel med 1000 bitar och ett enklare foto. Svårighetsgraden beror verkligen inte bara på antalet bitar, utan också på den valda bilden.

Hur lång tid tar det att lägga ett 1000-bitars pussel?

Det är lite svårt att säga hur lång tid det tar att lägga ett 1000-bitars pussel. En grupp på 4 personer som deltog i en tävling 2017 slog rekord genom att slutföra ett på bara 1 timme, 29 minuter och 30 sekunder!

Tekniker för pussel

Vad är det bästa sättet att lösa ett pussel? Först fylla i kanterna eller sortera bitarna efter färg? Du kanske tror att det skulle vara lättare att slutföra kanterna först, men experter säger att det är bättre att sortera efter färg först. På så sätt kan du slå två flugor i en smäll, eftersom du hittar kanterna under tiden.