Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Designa din egen agenda

Det är inte många som fortfarande håller fast med den gamla hederliga pennan och pappret. Men en olycka kan lätt hända med din digitala agenda. Surfplattan kan ramla i golvet och telefonen kan bli genomblöt. Vips - Så är alla möten, träffar och andra viktiga anteckningar borta! Är du däremot en av dem som fortfarande tar fram agendan och pennan så fort det ska planeras något? I så fall är du en riktig cooling! Hos oss hittar du olika agendor som du kan personalisera efter egen smak både på insidan och på hela omslaget!

Personalisera din egen skolagenda för 2024/2025

Med din egen hederliga pappersagenda sticker du ut i mängden! Du kan välja mellan hårt omslag eller mjukt. Varje dag har två sidor, så du har tillräckligt med utrymme för anteckningar, schema och annat som skall hållas koll på.

Agendan kan du enkelt personalisera runt om från baksida till framsida med dina egna foton, bilder och text. Du kan även välja färdiga mönster som t.ex blommor, hjärtan, tigrar, ananas och apelsiner.

Skolagenda för 2024/2025 finns nu att hitta hos oss, så beställ din egen redan idag så du hinner uppdatera möten och scheman!

Årskalender 2024

Vill du hellre använda en originell och unik årskalender? Skapa enkelt din egna unika kalender i vår editor. Ladda upp foto eller bild, lägg till text och du är klar! Så snabbt och enkelt kan du skapa din egen unika årskalender! Årsagendan kan du beställa med både hårt och mjukt omslag, det är lite vad du tycker känns bäst. Vill du kanske göra agendan lite extra annorlunda? Välj då kanske ett av våra färdiga mönster som blommor, hjärtan, tigrar, ananas och apelsiner. Dessa och fler hittar du i vår editor!

En Bullet Journal

Tycker du att det känns bättre med en agenda utan onödig layout som tar plats? Då är en Bullet Journal helt klart det du behöver! Denna agenda har 120 sidor med bulletpoints - så du har mycket utrymme för listor, to-do´s, mindmapping och flödesdiagram! Även dessa bullet journals kan fås med hårt eller mjukt omslag. Ladda upp ett foto eller bild på fram och/eller baksida och du skapar enkelt din egen unika Bullet Journal!

I vår editor hittar du även färdiga mönster och designs. vad sägs om en bullet journal i rosa med gyllene streck som mönster eller kanske med blommor? Det finns även mönster med marmorering, katter, stjärnor, blad. frukter, kaktusar, planeter och mycket annat.