Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

⏰ Sista chansen att beställa sina personliga Alla hjärtans dag-presenter och överraska sina nära och kära! ⏰

:
:
9 gåvor

Graverade ölglas med namn

Hur överraskar man en riktig ölälskare med en vacker och originell present? Vi vet: med en vacker uppsättning personliga ölglas. Vi graverar mottagarens namn på glaset, så du kan överraska någon med ett unikt och personligt ölglas!

Olika typer av ölglas

Du kan få olika typer av ölglas graverade. Vi har vackra öltulpaner som är perfekta för en speciell öl. Om du är riktigt törstig kan du få en ölmugg i glas på minst en halv liter (50cl) graverad. Föredrar mottagaren veteöl? Välj sedan ett fint veteölglas.

Vad kan du gravera på ölglaset?

Du kan gravera vad som helst på våra ölglas, till exempel ett namn eller ett ordspråk. Du kan välja en av våra vackra mönster i redigeringsverktyget och lägga till ett namn. Vi har vackra mönster för pappor och mammor som också passar särskilt bra för fars dag eller mors dag. Tänk dig ett ölglas med graveringen Daddy Cool, The best dad in the world, The dearest mum, Super dad eller I love dad. Men vi har också vackra mönster för morfar och mormor. Om du föredrar en allmän design med hjärtan, stjärnor eller en initial är det också möjligt. Du kan lägga till mottagarens namn i varje design och skapa ett unikt ölglas på nolltid. Graveringen är laserad i glaset, vilket gör det diskmaskinsäkert och du behöver inte oroa dig för att den ska blekna.

Ölglas till brudparet

Letar du efter en originell present till ett brudpar som älskar en god öl? Låt gravera en uppsättning ölglas med brudparets namn som en originell och rolig bröllopspresent. Setet med två ölglas är också mycket trevligt för par som firar bröllopsdag eller jubileum. I vår redaktör hittar du flera vackra mönster för Mr & Mrs-glas som kan graveras på olika typer av ölglas.

Ölmugg med foto

Har du ett fint foto av någon och vill överraska honom/henne med ett unikt ölglas? Välj då en personlig ölmugg i keramik. I vårt sortiment hittar du en keramikmugg som rymmer en halv liter öl. Vi trycker ditt favoritfoto på muggen. Ölmuggen är också diskmaskinssäker!

Presentförpackningar med öl

Vill du lägga till ännu mer färg och smak till dina graverade ölglas? Du kan göra detta i kombination med en vackert utformad, utsökt ölgåva.