Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Kuddar gör en miljö mysig, varm och visar upp din stil. Förbättra din vardagsrums- eller sovrumsinredning, eller designa en unik kudde som present. Visste du att du kan anpassa våra kuddar med ett tryck? Upptäck våra personligt anpassade kuddar med foton och skapa en present anpassad till mottagaren.

11 Gåvor

Personlig kudde med foton och text

Här kan du enkelt skapa kuddar med personliga tryck. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. Du kan välja mellan att trycka personliga foton eller någon av våra färdiga varianter. Med vårt designverktyg går det snabbt att göra en unik och personlig kudde.

Det är ett perfekt sätt att göra din inredning originell och det är även en rolig present att ge bort till nära och kära. Efter att du genomfört din beställning kommer vi omgående att sätta igång med att färdigställa din nya personliga kudde.

Kudde med foto

Att göra en foto kudde är ett enkelt sätt att göra kudden personlig. Tack vare vårt designverktyg får du också stor frihet när du skapar personliga kuddar. Du behöver inte begränsa dig till bara ett foto, utan kan välja att trycka flera motiv på en och samma kudde. På så sätt kan du skapa ett helt unikt fotokollage med fina bilder till någon du tycker om.

Kudde med text

Att trycka text på en kudde kan sätta en fin, personlig prägel på inredningen. Det passar precis lika bra som en gåva till dig själv som till någon du tycker om. Du kan välja text helt fritt efter eget tycke. Det kan vara en rad från en favoritlåt eller ett fint citat som betyder mycket för dig. Att låta trycka en kudde med ett speciellt meddelande till någon är ett tips på en väldigt unik present som garanterat blir uppskattad.

Personlig kudde med namn

Precis lika enkelt som du skapar en foto kudde eller kudde med text kan du också skapa en personlig namn kudde. Det här är även en bra gåva när du vill visa att du tänkt lite extra på personen som ska få den. Givetvis kan du även låta din kreativitet flöda genom att kombinera både text och foto.

Personliga kuddar till barn

Är du bjuden på dop eller babyshower så är en kudde med ett fint foto eller text en bra presentidé. I vår redigerare kan du välja mellan flera olika illustrationer som passar perfekt för presenter till mindre barn så som söta djur, bilar och mycket annat. Vill du hellre trycka ett eget foto kan du givetvis även göra det.

I designverktyget kan du också lägga till namnet på barnet om du önskar det, eller varför inte ett kärleksfullt citat. En personlig kudde som du på det här sättet kan designa helt fritt. Det gör det enkelt för dig att ge bort presenter som uppskattas av både barn och vuxna.

Tips på personliga kuddar som present

Letar du efter en fin present till någon som du tycker om, uppskattar de flesta gåvor som är personliga. Exempelvis kan mor- och farföräldrar glädjas åt en personlig kudde med ett gulligt foto på barnbarnen. Ett annat tips är att ge bort en kudde med foto på ett älskat husdjur.

En personlig kudde passar även utmärkt som present på far- eller morsdag för att visa kärlek och uppskattning. Eller varför inte ge bort en bröllopspresent med ett härligt foto på brudparet? Det blir garanterat en unik bröllopsgåva.

Så här skapar du en unik kudde med foto och text

Har du aldrig tidigare skapat en egen design kan det verka svårt att göra en personlig kudde. Men vi har gjort det enkelt för dig med hjälp av vårt designverktyg. Verktyget är helt online-baserat och fungerar smidigt på alla typer av enheter.

Det är speciellt utvecklat för att vara enkelt att använda så att alla, oavsett förkunskaper, ska kunna designa personliga kuddar. Du skapar en personlig foto kudde eller en kudde med text i fyra snabba steg.

Välj mellan flera kuddar, storlekar och färger

Första steget är att välja någon av våra kuddmodeller som du gillar. Därefter väljer du vilken storlek och färg du vill ha på kudden. Flera kuddar i vårt sortiment finns nämligen i olika varianter.

Välj mellan fylld fotokudde eller örngott

Vi vill att du ska kunna skräddarsy din personliga kudde fullt ut. Därför kan du även välja om du vill ha ditt tryck på en fylld kudde eller ett örngott. Fyllda kuddar passar bra om du vill ha dem i soffan, medan örngott blir ett bra val om du planerar att ha kuddarna i sängen.

Designa din personliga kudde

Efter att du har gjort dina grundläggande val är det dags att börja designa. Här kan du dessutom vara precis så kreativ som du känner för. När du är inne på produktsidan klickar du på knappen "Personalisera" för att öppna vårt designverktyg. Du kan använda det i alla webbläsare och via både datorn, läsplattan och mobilen.

Vill du trycka ett foto på kudde kan du i den personliga redigeraren snabbt ladda upp egna foton. Vi trycker inte bara vanliga foton utan du kan få ett tryck med i princip vad som helst, allt från dina finaste foton till teckningar som barnen gjort. Du behöver bara se till så att bilden du laddar upp har rätt upplösning. Skulle det vara några problem med bildens upplösning kommer designverktyget tala om det.

Godkänn din design och slutför beställningen

När du är färdig med din design är det alltid bra att kontrollera den en extra gång innan du slutför din beställning. På så sätt slipper du få hem en kudde där du råkat stava fel på eller liknande. När du är nöjd är det bara att genomföra din beställning i kassan så sätter vi igång och trycker din kudde!

Personlig foto kudde med snabb leverans

Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få dina personliga produkter så fort som möjligt. Leveranstiden påverkas inte av huruvida du beställer en personlig kudde med foto eller om din design endast består av en text.

Du kan alltid se aktuella leveranstider på produktsidan i samband med att du gör din beställning. Det gör det lättare för dig att planera din beställning, något som givetvis är extra viktigt när din personliga kudde är en gåva till någon. I regel levererar vi din beställning inom en vecka, även om det kan variera beroende på produkt och vilket leveransalternativ du väljer.