Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Studenten är ett mycket viktig tid som måste firas! Se våra studentpresenter och anpassa din favoritpresent till en student som snart går ut skolan.

152 Gåvor

Du har sett 48 av 152 gåvor

Personliga examenspresenter

Grattiskort av trä

Om du vill gratulera på ett litet men effektivt sätt, skicka ett personligt gratulationskort i trä till dem! Du kan snabbt och enkelt göra gratulationskortet i trä personligt i vårt fotoboksprogram. Välj din design och lägg till bild och/eller text som du väljer. Vi ser till att ditt gratulationskort i trä skapas med stor omsorg och noggrannhet och levereras i tid.

Roliga personliga presenter till en som tagit examen

Alla fester kräver en flaska bubbel! Här på YourSurprise kan du hitta olika flaskor med utsökt champagne med en personlig etikett eller i en personlig träask. Om du väljer chanpagne i en träask, kan du lägga till bild och/eller text som du väljer som trycks på locket eller ingraveras. Skapa bara din design i vårt användarvänliga fotoboksprogram genom att ladda upp din favoritbild eller en av våra coola designs. Lägg till ett personligt budskap för en extra touch så gör vi resten.

Om du föredrar en present som kan bli ett minne, välj vår champagne-presentset med 2 graverade champagneglas. Du kan göra glasen personliga genom att lägga till text som du väljer och gravera in den på ytan, vilket gör att de kan diskas i maskin och blir en vacker minnessak av ett stort ögonblick.

Om du söker efter en examenspresent till någon som gillar sötsaker, kan du inte misslyckas med vårt Chupa Chups-torn med godisklubbor, som innehåller inte mindre än 200 (!) godisklubbor och kan göras personliga med bild och/eller text som du väljer. Gratulera en älskad person som tar examen eller körkort.

Om du hellre väljer en present som inte går att äta, är våra personliga muggar ett fantastiskt val. Välj bara din design och lägg till bild och/eller text. Våra muggar kan diskas i maskin, så de kan användas under lång tid!

Fler orsaker att fira

Våra presenter passar för mer än bara examenstillfällen, eftersom man kan ge dem till en person som tar körkort, har slutfört ett särskilt utmanade år i skolan, på högskolan eller universitetet eller har genomfört en kurs samtidigt som de arbetat på sitt nuvarande jobb.

De bästa examenspresenterna

Efter ett år med sömnlösa nätter och intensiva studier är det äntligen dags att lämna allt bakom sig och fira att skoltiden är slut.

Grattis till alla som tagit examen! Ni har jobbat hårt, klarat proven med bravur och nu är det dags att fira era framgångar. Men vad är ett firande utan den perfekta examensgåvan?

Här på YourSurprise kan du hitta de bästa personliga examenspresenterna.

Vad ger man till någon som precis har tagit examen?

Examen är en viktig milstolpe i en persons liv och kräver en omtänksam och minnesvärd examenspresent. Det finns många olika idéer, så länge det är något som hyllar deras hårda arbete och prestationer, eller något som gör att de kan se fram emot nästa kapitel.

För den som ska ut i arbetslivet kan du välja ett personligt laptopfodral eller en musmatta. För den som vill ta lite ledigt och resa kan du välja en resegåva, till exempel en bagagetagg eller resedagbok. För den som bara vill festa och lämna studietiden bakom sig, vad sägs om en cocktailshaker eller något gott att äta?

Unika examenspresenter till både honom och henne

Gratulerar, gratulerar! Din favoritstudent har tagit sig till mållinjen och nu är det dags att fira deras prestationer genom att ge dem en minnesvärd examensgåva. Oavsett om det gäller gymnasiet, universitetet eller forskarutbildningen har vi en lista med de bästa examenspresenterna för både honom och henne. Så låt oss dyka in och hitta den perfekta presenten för att markera detta betydelsefulla tillfälle:

 • En trofé för den "bästa studenten"
 • En graverad penna, eftersom de aldrig blir omoderna
 • Ett presentpaket med wellness för lite välförtjänt avkoppling
 • En graverad cocktailshaker eller graverade shotglas
 • En Chupa Chups klubba bukett med ett gratulationskort
 • En presentförpackning från Milka med choklad och ett meddelande om examen

Presentidéer till examen: Personliga presenter till studenten

Examenssäsongen är här och det är dags att tänka utanför boxen för att hitta den där unika presenten. Ibland vill man hitta en gåva som inte bara är unik för mottagaren, utan också ovanlig.

På YourSurprise kan du hitta de mest unika examenspresenterna och göra dem personliga med hjälp av din egen kreativitet och vår hjälp.

Här är några idéer på personliga examenspresenter som du inte får missa:

 • En presentförpackning med Celebrations-choklad med deras namn
 • Ett set graverade öl- eller vinglas
 • Ett chokladtelegram med din alldeles egna text. Du kan till exempel skriva "Grattis, du klarade det!"
 • En bukett torkade blommor med ett kort
 • En gigantisk chokladkaka av deras favoritmärke
 • En läderplånbok med deras namn ingraverat