Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Inte Bara för Födelsedagar

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter i 15 år

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Inte Bara för Födelsedagar

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vad våra kunder säger

Quote icon

Snabb leverans. Super nöjd !

Claudia Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Superfin pokal och bilden blev jättefin! Bra kvalité genomgående!

Kim Publicerades 28-05-22

10 av 10
Quote icon

Allvarligt talat, så är jag supernöjd. Fin kvalitet på produkten, fotot på chokladen var kanonfin Transportförpackningen var riktigt bra. Väldigt bra pris för en så fin produkt. Frugan blev jätteglad. 10 av 10 i betyg Mvh Jerry

Jerry Publicerades 28-05-22

10 av 10
9.9

2853 recensioner

Se alla

Skolmaterial med Egen Bild och Text

Tillbaks till skolan! Det är dags att börja skolan igen och naturligtvis vill du göra det med nya och fräscha grejer. Men varför inte passa på att samtidigt personalisera din nya anteckningsbok och laptop fodral precis så som du vill ha det? Kanske sätta på ditt namn grejerna så ingen anna kan förväxla sina saker med dina.

Du kan enkelt personalisera dina nya skolprylar i vår editor. Du laddar upp dina bästa bilder, lägger till ett namn eller text och sen ser vi till att trycka och skicka hem sakerna till dig.

Designa din Egen Skoldagbok

Letar du efter en unik dagbok att ha i skolan? Designa den själv med dina egna bilder på framsidan och baksidan. Du kan välja mellan olika mönster och tryck så som blommor, hjärtan, tigrar, ananas eller apelsiner. Du kan välja mellan en dagbok som är inbunden eller som har ett softcover. På två sidor kan du se dagarna för veckan som börjar på måndag och slutar på söndagen.

Anteckningsbok och Pennfodral

Du kan också designa din egna anteckningsbok och pennfodral. Du kan välja mellan en anteckningsbok som har trycket runt hela boken eller en anteckningsbok där du bara placerar trycket på framsidan. Anteckningsböckerna finns i inbunden format, som softcover och i A5-format. Du kan välja mellan olika mönster som blommor, en flamingo eller katter. Du kan också ladda upp ett foto själv så att det skrivs ut på din egen anteckningsbok.

Är du ett stort fan av pennfodral? Designa ditt eget pennfodral efter din egen smak. Även här trycka det med eget foto eller text precis så som du vill ha detl. Om du inte är så kreativ själv kan du använda något av våra designs med roliga mönster och tryck. Pennlådan är gjord av robust tenn.

Lunchlåda, Skolmuggar och Vattenflaska

Under rasterna måste du naturligtvis också äta lunch och det är naturligtvis extra trevligt en alldeles egen lunchlåda och mugg. I vårt sortiment hittar du rosa, blåa och gröna lunchlådor som du kan trycka ditt egna namn på. Väldigt praktiskt om du har två flickor hemma som båda vill ha den rosa matlådan (eller de blåa eller gröna!). Du vet omedelbart vilken lunchbox som tillhör vem. Du kan självklart välja en egen deisgn per lunchlåda också. Muggarna och vattenflaskorna finns i olika färger, former och storlekar. Vattenflaskorna finns bland annat i aluminium och bambu. Självklart kan du designa både muggarna och vattenflaskorna med din egna bild och text. Samt välja att lägga till någon av våra valbara designs.

Ryggsäckar

Självklart får du ju inte missa att fixa en cool ryggsäck när du ska tillbaks till skolan! För småbarn och förskolebarn har vi en fin liten rosa ryggsäck som du kan personalisera med eget namn. Naturligtvis kan du också lägga till en bild. För de små har vi också fina gympåsar med designs från Woezel & Pip eller med ett annat fint tryck. Du kan också lägga till din egna text på gympåsarna!

De coola ryggsäckarna finns också i större varianter som kan personaliseras med egen bild och text. Dessa ryggsäckar har en ficka på sidan för att placera din vattenflaska. Väskorna är tryckta i hårfin fullfärg av hög kvalitet och är gjorda av robust material (bomull / polyester). Om du föredrar en axelväska istället så kan du även personalisera den med valfri bild och text.