Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Gör dig redo för skolan med stil! Anpassa tillbehör för skolan eller kontoret med en fin bild och text. Den perfekta presentidén till någon som precis har börjat ett nytt jobb eller ska tillbaka till skolan.

221 Gåvor

Du har sett 48 av 221 gåvor

Skolmaterial med Egen Bild och Text

Tillbaks till skolan! Det är dags att börja skolan igen och naturligtvis vill du göra det med nya och fräscha grejer. Men varför inte passa på att samtidigt personalisera din nya anteckningsbok och laptop fodral precis så som du vill ha det? Kanske sätta på ditt namn grejerna så ingen anna kan förväxla sina saker med dina.

Du kan enkelt personalisera dina nya skolprylar i vår editor. Du laddar upp dina bästa bilder, lägger till ett namn eller text och sen ser vi till att trycka och skicka hem sakerna till dig.

Designa din Egen Skoldagbok

Letar du efter en unik dagbok att ha i skolan? Designa den själv med dina egna bilder på framsidan och baksidan. Du kan välja mellan olika mönster och tryck så som blommor, hjärtan, tigrar, ananas eller apelsiner. Du kan välja mellan en dagbok som är inbunden eller som har ett softcover. På två sidor kan du se dagarna för veckan som börjar på måndag och slutar på söndagen.

Anteckningsbok och Pennfodral

Du kan också designa din egna anteckningsbok och pennfodral. Du kan välja mellan en anteckningsbok som har trycket runt hela boken eller en anteckningsbok där du bara placerar trycket på framsidan. Anteckningsböckerna finns i inbunden format, som softcover och i A5-format. Du kan välja mellan olika mönster som blommor, en flamingo eller katter. Du kan också ladda upp ett foto själv så att det skrivs ut på din egen anteckningsbok.

Är du ett stort fan av pennfodral? Designa ditt eget pennfodral efter din egen smak. Även här trycka det med eget foto eller text precis så som du vill ha detl. Om du inte är så kreativ själv kan du använda något av våra designs med roliga mönster och tryck. Pennlådan är gjord av robust tenn.

Lunchlåda, Skolmuggar och Vattenflaska

Under rasterna måste du naturligtvis också äta lunch och det är naturligtvis extra trevligt en alldeles egen lunchlåda och mugg. I vårt sortiment hittar du rosa, blåa och gröna lunchlådor som du kan trycka ditt egna namn på. Väldigt praktiskt om du har två flickor hemma som båda vill ha den rosa matlådan (eller de blåa eller gröna!). Du vet omedelbart vilken lunchbox som tillhör vem. Du kan självklart välja en egen deisgn per lunchlåda också. Muggarna och vattenflaskorna finns i olika färger, former och storlekar. Vattenflaskorna finns bland annat i aluminium och bambu. Självklart kan du designa både muggarna och vattenflaskorna med din egna bild och text. Samt välja att lägga till någon av våra valbara designs.

Ryggsäckar

Självklart får du ju inte missa att fixa en cool ryggsäck när du ska tillbaks till skolan! För småbarn och förskolebarn har vi en fin liten rosa ryggsäck som du kan personalisera med eget namn. Naturligtvis kan du också lägga till en bild. För de små har vi också fina gympåsar med designs från Woezel & Pip eller med ett annat fint tryck. Du kan också lägga till din egna text på gympåsarna!

Oavsett om du ska studera på universitetet eller letar efter en ryggsäck till dina barn, har vi på YourSurprise den perfekta personliga ryggsäcken för dig. Varje ryggsäck är skapad med kärlek av oss för dig, efter dina behov och önskemål om anpassning. På vår sida kan du hitta ett urval av olika modeller:

  • Ryggsäck för barn med namn: finns i fyra färger, vadderad och med olika fack. En superbekväm ryggsäck att anpassa med design och namn!
  • Personlig ryggsäck i läder: finns i två storlekar, den här snygga ryggsäcken kan anpassas med ett namn, lasergraverad på ekolädret.
  • Gymväskor: Välj din favoritgymnastikväska i form av ett djur, perfekt för förskolan eller personlig med ett foto.

Personliga tillbehör för kontoret

Efter semestern är det dags att gå tillbaka till kontoret. Dämpa smärtan av att återvända hem med personligt kontorsmaterial och gör arbetet till en rolig stund! Du kan börja från din dators arbetsstation med en personliga musmatta. Välj ditt favoritfoto så att du kan vänta på nästa med mer sinnesfrid. För ett mer elegant resultat kan du välja en musmatta i läder, graverad med ditt namn. Skydda din bärbara dator med ett nytt laptopfodral, i läder med ditt namn eller i tyg anpassat med ditt namn. För att göra anteckningar kan du inte missa personlinga pennor med ditt namn, så ingen kommer att stjäla dem igen! Slutligen, glöm inte din personliga dagbok för 2024/2025, så att du aldrig glömmer något viktigt möte.