Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Letar du efter en julklapp till honom? Upptäck de bästa julklapparna till din pojkvän, make, bror, vän eller speciella man i ditt liv. Fantastiska julklappstips för män!

131 gåvor

Du har sett 48 av 131 gåvor

Julklappar till honom

Julen står för dörren och det börjar blir dags se sig om efter en present till honom. Överraska honom med fin personlig julklapp. En personaliserad julklapp är en present som alltid uppskattas aningen mer eftersom man ser att det ligger lite extra mer tid och omtanke bakom den.

Vilken man i ditt liv vill du överraska till jul?

Vem du än vill överraska och skänka lite glädje så har du hittat rätt för här kan du hitta presenter av alla slag och för alla åldrar! Vad gillar din man att göra? Din son, din far eller din farbror?Vilka intressen har de? Tack vare YourSurprise kan du hitta rätt julklappar till alla omkring dig. Du kan hitta presenter för heminredning, köksgeråd om du gillar att laga mat, såsom personliga förkläden, eller den graverade knivsatsen. En spännande idé till jul för honom som jobbar med händerna, är det personliga läderfodralet graverat med hans namn eller ett speciellt meddelande. Om han tycker om drinkar är den perfekta julklappen till honom att specialglas till whisky, eller annan alkohol, med en gravyr. Eller också kan du välja ett set med vin och bägare.

Julklappar till brorsan

Oavsett hur mycket de retades när ni var barn är syskonen alltid viktiga inslag i livet! Glöm inte bort honom till julen, hitta en present som kommer att överraska honom och göra honom glad över att ha en syster eller bror som du. För en bror som är sommelier passar kanske ett vinglas med hans namn eller en elegant korkskruv av stål; för den som alltid är på språng, en vagn med foto och för den sötsugne brodern, några personliga praliner att smaka på.

Julklapp till pojkvän och man

När man börjar småfundera på julklapparna i början av september så känns allt så enkelt. Man fixar det hela på ett kick. Känner du igen känslan? När december sedan börjar så kan det börja kännas lite stressigt. Vad önskar han sig? Vad vill ha egentligen ha? Vad skulle han att tycka om? Vart kan jag hitta unika presenter? Börja med att fundera på vad han tycker om. Tycker han om ett gott gott vin eller är han kanske mer en whiskeyälskare. En laptopväska, plånbok, armband eller toalettväska av läder graverad med hans namn kommer att göra honom riktigt glad.

Julklappar till svärfar

Är din svärfar som en andra pappa för dig? Välkomnade han dig till familjen stor värme och mycket tillgivenhet? Välj en gåva som passar perfekt till honom i jul. Vad har han för intressen? Om han till exempel älskar att läsa, ge honom en anteckningsbok där han kan skriva ner sina tankar; om han däremot gillar mat och dryck kan du välja ett paket med vin och läckra snacks. Du kan också överraska honom med en present med ett foto av hans älskade barnbarn. Det kommer han att bli jätteglad för!

Julklappstips till alla män

Är han kanske mer den lite mer husliga typen som tycker om att stå i köket så är kanske en graverad skärbräda eller ett läderfökläde en bra idé? I vilket fall som helst skulle han älska ett personligt ölpresent och sitt alldeles egna graverade glas. En massa fina julklappstips för att överraska honom med!

Ovanliga julklappar till honom

Det krävs inte mycket för att göra honom glad. Ge en djupare mening åt presenten genom att skräddarsy den med text, era namn, eller foton. På så sätt kan du ge en julklapp som kommer att betyda mycket för honom och som han alltid kommer att vilja ha med sig, eller använda så mycket som möjligt eftersom det är ett speciellt minne som du har gett honom. Vi har ett rikt urval av ovanliga och unika julklappar till honom. Älskar du choklad är en gigantisk julchokladkaka den rätta presenten! Har han däremot alltid en krus med öl i händerna kanske du skulle fundera på ett graverat ölglas eller ett provsmakningsset med fem av hans favoritöl.