Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

6 Gåvor

Linneväskor med Egen Bild / Foto och Text

Linneväskor har blivit alltmer populära och det är inte så konstigt med tanke på att vi blir mer och mer miljömedvetna. En linneväska är perfekt att använda som matkasse när du går och handlar eller när du ska till stranden. Linneväskan är det perfekta alternativet till plastkassar och passar utmärkt till de flesta tillfällen.

Det bästa med våra linneväskor är att du kan designa dem helt själv med eget foto eller bild och text. Här nedan listar vi ett par av våra design tips.

Linneväska med dina initialer

Att ha sitt egna namn på en väska kan för vissa vara lite för personligt att bära omkring på. Så varför inte istället skriva in dina egna initialer eller initialerna på personen som du vill ge bort väskan till?

Linneväska med ditt egna fotokollage

Gör din linneväska alldeles unik med dina egna foton. Du kan antingen ha privata foton på dig, dina vänner och familj eller så kan du ha bilder som inspirerar. Ifall du har tänkt att använda linneväskan som en matkasse, varför inte ha bilder på mat som du älskar? Eller varför inte ett fint sommarfoto ifall du tänkt använda den som en strandväska? Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasin som sätter gränserna!

Linneväska som marknadsföringsverktyg

Linneväskor är perfekta att ge bort till kunder som handlar hos dig. Ha din logga tryckt på en eller flera av våra olika linneväskor och ge bort dem till dina kunder som en fin present. Du kan även lägga till ett inspirerande citat så att det inte bara känns som reklam.

Linneväska med superhjälte tema

Har en kollega gjort ett riktigt bra jobb ifrån sig? Är dina anställda riktiga superhjältar? Varför inte i så fall ge dem en linneväska som säger “Super Hero” tillsammans med en bild och deras namn. Ett kul sätt att ge dina anställda beröm för deras hårda arbete som definitivt kommer bli uppskattat.