Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Vem gillar inte lite solsken? Sommaren är toppen och därför vi erbjuder årstidens allra bästa presenter: unika produkter som gör denna underbara del av året ännu trevligare.

184 Gåvor

Du har sett 48 av 184 gåvor

Sommarpresenter och strandtillbehör

Sommaren är här! Nu är det dags att koppla av och njuta av dagarna fyllda med solsken på stranden eller vid poolen. På YourSurprise vill vi hjälpa dig att göra din sommar ännu mer unik med personliga tillbehör och presenter. Vi har valt ut våra favoritsommarpresenter åt dig.

Den perfekta sommarpresenten?

Känner du någon som firar sin födelsedag i sommar eller vill du bara köpa den perfekta accessoaren och letar efter några coola presenter till den varma årstiden? På sommaren är trevliga kalla drycker ett måste för att hålla sig hydrerad. Skapa din anpassade flaska. online. Organisera en trevlig middag? Gör det speciellt genom att rosta med graverade vinglas och en personlig vinkyl för att hålla ditt favoritvin svalt.

Personliga resetillbehör

Res med stil i sommar! Oavsett om du väljer att resa med kollektivtrafik, din egen bil eller flyg, har vi några nödvändiga resetillbehör:

  • Anpassad resväska: Skapa en handbagage eller XXL-resväska med din design.

  • Läderbagageetikett: Tappa aldrig bort din resväska och ge den en touch av elegans med en läderetikett graverad med dina kontaktuppgifter.

  • Bilsolskydd: Håll passagerarna svala under varma dagar med personliga bilsolskydd.

Personliga strandtillbehör

Älskar du att tillbringa sommaren vid stranden, havet eller sjön? Anpassa sedan dina egna tillbehör som du bara kan hitta hos YourSurprise. Också en bra idé som present till din flickvän, mamma eller bästa vän! Du kan snabbt och enkelt anpassa dina favoritstrandtillbehör online. Här är några idéer:

  • Personlig strandhandduk: Lägg till din egen design, foto eller fotocollage och vi lovar dig att ingen kommer att ha en strandhandduk som din! Vår strandhandduk har en storlek på 1x1,8 meter som är perfekt för att sola eller att torka av efter ett uppfriskande dopp.
  • Personliga flip flops: Skapa söta flip flops med ditt favoritfoto!
  • Solhatt: Det är superviktigt att skydda sig mot solens UV-strålar. Det kan du göra i år med en solhatt. Finns i olika stilar och färger: som en personlig bucket-hatt eller med visir.

    Personliga grilltillbehör

    En av sommarens mest populära aktiviteter är förstås att grilla tillsammans. Gör din BBQ-fest extra speciell med en av våra anpassningsbara BBQ-tillbehör, graverad med text som du väljer. Varför inte överraska värden med ett coolt BBQ-förkläde. Våra individuellt designade grillförkläden finns i olika versioner: Tillverkade av tyg med ett foto eller namn tryckt på eller av (återvunnet) läder med ett namn ingraverat på.