Presenter med Foto, Bild och Text

Unika och Personliga Presenter

Gratis presentkort

Presenter med Foto, Bild och Text

Hos oss är det du som bestämmer hur presenterna ska se ut. Du designar dem själv så att de passar för varje tillfälle.

Unika och Personliga Presenter

Vi är otroligt glada över att ha kunnat hjälpa folk att sprida glädje till sina nära och kära i 15 år.

Gratis presentkort

Det är självklart en härlig känsla att överraska någon på deras födelsedag. Men glöm inte att du också kan överraska någon vilken dag som helst för att visa att du tänker på dem.

Släpp lös den kraft som personlig anpassning innebär, med vårt utbud av personliga musmattor! Lägg till en personlig prägel till din arbetsplats och lyft ditt datorspelande till nästa nivå med en unik musmatta, designad exklusivt för dig.

5 Gåvor

Skapa din egen personliga musmatta

Du kanske funderar på en passande present till vänner eller familj för att en högtid eller ett firande närmar sig? Det kan vara till en kollega som slutar för att börja på ett nytt jobb eller till en vän som går ut skolan.

En musmatta är en suverän present att fira speciella tillfällen i livet med, inte minst om det är en personlig musmatta! Med oss på YourSurprise kan du skapa dina egna personliga musmattor med foto, text och/eller namn.

Varför bör du välja en personligt anpassad musmatta?

Nästan alla behöver en musmatta. Men de flesta av de mönster som finns på marknaden är antingen tråkiga eller överdrivna och allt däremellan. Du måste förlita dig på den smak och de preferenser andra har. Så om du vill vara lite mer kreativ vad gäller dina gåvor kan du välja design och detaljer själv. Det förvandlar en enkel kontorsprodukt till en skräddarsydd sak med en personlig historia. En musmatta som den här kan givetvis vara en suverän present till nästan alla åldersgrupper. Det är inte bara vardagen på kontoret som kan livas upp lite. Den ger också en extra välbehövlig färgklick åt skrivbordet hemma.

Vilka varianter finns det?

Om du letar efter personliga musmattor måste du först fundera på vilken storlek musmattan ska ha.

XXL musmattor ger en generös yta för att mjukt kunna flytta markören, perfekt för spelare och de som jobbar med invecklade designprojekt. En större yta ger dig också möjlighet att satsa på mer avancerade mönster eller fotokollage.

Å andra sidan är en mindre musmatta perfekt för minimalistiska arbetsplatser hemma eller på kontoret.

De bästa materialen för personliga musmattor

Musmattor finns tillgängliga i olika material. Vår vanliga musmatta och XXL-versionen är tillverkade i svart gummi med ett vitt överskikt i polyester. De har också en halkfri bas som ger stabilitet och tillförlitlighet, så att du enkelt kan navigera bland dina uppgifter.

En musmatta i läder är ett lyxigare alternativ. Läder är känt för sin hållbarhet vilket garanterar att din musmatta kommer att hålla genom åren, även om den används dagligen.

Materialet som används för dessa lädermusmattor är av högkvalitativt, vegetabiliskt, garvat, fullkornigt buffelläder.

Metoder för att personligt anpassa dina musmattor

När vi talar om personliga musmattor är tryck av olika slag det mest populära alternativet. Text, foton, logotyper och design, oavsett vilket är det inget problem med modern tryckteknik. Om du har valt en läderversion är gravering det bättre alternativet. Även om mönstren då är mer begränsad förlorar de relativt lite av sin skärpa och läsbarhet med tiden.

Personlig anpassning av din musmatta steg för steg

Att anpassa en musmatta med ett personligt tryck är mycket enkelt. Du laddar helt enkelt upp de komponenter som du vill använda i din design som en fil i vår editor. Du kan sedan arrangera dem i editorn på det sätt som passar dig bäst. Därefter kan du även lägga till andra komponenter till din formgivning, såsom rutor med text eller någon av våra unika stilar som kan komplettera din personliga anpassning.

Du kan sedan se slutresultatet som en virtuell presentation och på så sätt få en idé om hur det kommer att se ut när allt är klart.

Den bästa presenten för alla tillfällen

Vare sig det är alla hjärtans dag, fars dag eller påsk är personliga presenter populärare än någonsin. Du kan designa musmattan själv med foton och text så att mottagaren bokstavligen känner igen sig själv i trycket. Du kan också lägga till gemensamma minnen på gåvan. På så sätt kan du visa mottagaren vad som är viktigt för dig. Humor är såklart också ett måste för en gåva som den här. Roliga foton med interna skämt skapar en härlig atmosfär och påminner alla om de trevliga stunder ni haft tillsammans.